The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بازی عالی هست ولی بزرگترین بازی فک نکنم . سال بعد سال خیلی بزرگیه .

Don't Hype Like Hell
آخر جملم گفتم که واسه من Goty سال هست. دیگه اگه کسی بخواد اینجوری هایپ شه که دیگه هیچی . هر کس بهترین بازی سال خودش رو داره و اون باید براش مهمتر از جوایز سایت ها باشه
به هر بازم میگم واسه من بهترین بازی همینه

---------- نوشته در 02:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:03 PM ارسال شده بود ----------

نميدونم شايد دارم اشتباه ميكنم .......اما به نظرم تو تمام تريلر هايي كه نشون دادن قيافه دشمن با هم فرق داشته يعني همونايي كه مي كشيم بالا خره يه جا ي صورتشون
با اون يكي فرق ميكنه!!!!!!!يعني هر دشمن قيافه مخصوص خودش رو داره!!!!!!!!
از رو نمایش گیم پلی که نمیشه تشخیص داد!! مشخصه تکراری نمیذارن تو تریلر!!

همه چیز ممکنه :دی. مگه تو Borderlands نبود که 12 میلیون تفنگ داشت. حالا TLOU بجای 12 میلیون تفنگ، 12 میلیون نوع NPC داره :دی
من بیشتر از انحصاری های PS3، گیم پلی خوب انتظار دارم که مطمئناً ND کارش درسته، گرافیک هم که اصلاً معلومه ... هر چی باشه انحصاری PS3 هست دیگه. :دی

همه چیز ممکنه :دی. مگه تو Borderlands نبود که 12 میلیون تفنگ داشت. حالا TLOU بجای 12 میلیون تفنگ، 12 میلیون نوع NPC داره :دی
من بیشتر از انحصاری های PS3، گیم پلی خوب انتظار دارم که مطمئناً ND کارش درسته، گرافیک هم که اصلاً معلومه ... هر چی باشه انحصاری PS3 هست دیگه. :دی
خیلی از تفاوت ها تو اون تفنگ ها رنگ و یکم شکل ظاهری بودی بعد شما تنوع تفگ رو با تنوع افراد یکی میدونی؟

مرتضی، منظورم این نبود که TLoU دوازده میلیون NPC داشته باشه، بلکه منظورم این بود که می شه تو این نسل کارهایی کرد؛ به خصوص عنوانی که انحصاری باشه. الآن، انحصاری های PS3 واقعا از نظر گرافیکی حرفی برای گفتن دارند. درسته که نمی توان تفنگ ها را با NPC ها مقایسه کرد، اما بالاخره قرار دادن این مقدار تفنگ در یک بازی مالتی پلتفرم، تقریبا کار دور از ذهن است و حتی بازیکن نمی تونه در طول بازی، دو تفنگ شبیه به هم پیدا کنه. این کار می تونه روی NPC ها پیاده سازی بشه؛ البته نه دوازده میلیون نفر، بلکه کمتر. مثلا همین L.A Noire که یک عنوان مالتی پلتفرم بود، تنوع کاراکترهایش خیلی بالا بود، البته نمی خوام L.A Noire را وارد این بحث کنم، ولی خواستم یک مثال بزنم که یک بازی می تونه تعداد زیادی NPC های متفاوت داشته باشه.

من بعد دیدن تریلر به گ*ه:d خوردن افتادم!به نظر میرسید یه اسپویل فوق خفن توش بود!
آخر تریلر Ellie تفنگ رو به سمت Joel نشونه گرفته بود در حالی که به نظر میرسید جوئل Infecetd شده باشه!قیافش سفید سفید بود و انگار داشت درد زیادی میکشید!
ولی جدا من تریلر دیدم افتاده بودم کف زمین تشنج میزدم:d!

به اسم بازی فکر میکنم ناراحت می شم:(
ینی یا جوئل یا الی هوتوتو؟:(
کی این رو گفته!؟/:)

تا اونجایی که من میدونم LAST تا زمانی که (v) نباشه s بش تعلق نمیگیره یعنی ما اصلاً عبارت the lasts of us نداریم!!!

در مورد اسلحه کشی و این ها سروران بنده که uncharted 3 و یک سوم پایانیش رو فراموش نکردن چه سوپرایز در سورپرایزی شد!!!/:)

بازی عالی هست ولی بزرگترین بازی فک نکنم . سال بعد سال خیلی بزرگیه .

Don't Hype Like Hell

اون که نظر شخصی بود

اما تو خودت یه جوری در مورد سلفون باز کردن حرف زدی من فک کردم سلفون نامه ی اعمالته:|

آخرین ویرایش:
من بعد دیدن تریلر به گ*ه:d خوردن افتادم!به نظر میرسید یه اسپویل فوق خفن توش بود!
آخر تریلر Ellie تفنگ رو به سمت Joel نشونه گرفته بود در حالی که به نظر میرسید جوئل Infecetd شده باشه!قیافش سفید سفید بود و انگار داشت درد زیادی میکشید!
ولی جدا من تریلر دیدم افتاده بودم کف زمین تشنج میزدم:d!

مطمئنا اینقدر احمق نیستن که یه موضوع مهم و اساسی رو توی Trailer خودشون Spoil کنن !!

راستی افرادی که به گزینه گرافیک و صدا رای دادن در واقع یجورایی ترول کردن بازی رو ! :d

اما تو خودت یه جوری در مورد سلفون باز کردن حرف زدی من فک کردم سلفون نامه ی اعمالته:|

کاریت نباشه :دی علاقه من به این بازی و چند تای دیگه خیلی پیچیده هست که فقط افراد محدودی مثل احسان chuji و چند نفر دیگه میتونن درکش کنن :دی

بابا بزن زنگُ...:dاقای تروا از یه بازی خوشش اومد :d

بابا باور نکن . اینا همش رد گم کنیه واسه اینکه سال بعد خاست ترول کنه دیگه ترولر نگن بهش (لول) :دی

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا بازی به من نمیچسبه ....
هیچ ایرادی ازش نتونستم بگیرم ولی خوشم هم نیومد.
حالا بیاین منو اعدام کنین.

نه آقا همه که قرار نیست خوششون بیاد . شاید با سلیقه ی یکی این سبک جور نیست خوشش نمیاد . اتفاقا بازی جوری نیست که همه خوششون بیاد . :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or