ینی چی؟معنیش میشه اخرین نفر از ما دیگه یا یه همچین چیزی!اگه نه میشه معنیش رو بگی منم مطلع شم؟کی این رو گفته!؟
تا اونجایی که من میدونم LAST تا زمانی که (v) نباشه s بش تعلق نمیگیره یعنی ما اصلاً عبارت the lasts of us نداریم!!!
ینی چی؟معنیش میشه اخرین نفر از ما دیگه یا یه همچین چیزی!اگه نه میشه معنیش رو بگی منم مطلع شم؟کی این رو گفته!؟
تا اونجایی که من میدونم LAST تا زمانی که (v) نباشه s بش تعلق نمیگیره یعنی ما اصلاً عبارت the lasts of us نداریم!!!
نمیدونم چرا بازی به من نمیچسبه ....
هیچ ایرادی ازش نتونستم بگیرم ولی خوشم هم نیومد.
حالا بیاین منو اعدام کنین.
باز رفتی تو Rage Mode!؟خیلی هم خوب .
سلیقه شما به بازی نمیخونه در نتیجه از بازی هم در کل خوشتون نخواهد امد و براتون اطلاعاتش مهم نیست پس ثانیه ای یکبار نیاید اعلام بکنید !! همین الان تاپیک رو یه خط قرمز بکشید روش و برای خودتون ببندینش !!
شینیم بینیم باوکاریت نباشه علاقه من به این بازی و چند تای دیگه خیلی پیچیده هست که فقط افراد محدودی مثل احسان chuji و چند نفر دیگه میتونن درکش کنن
حالا چرا 1 می ؟؟ بازی که 7 می میاد ! هنوز تاریخ انتشارشو نمیدونی ادعاتم میشه ؟/
شینیم بینیم باو
اگه به بدن هامون علاقه سنج وصل میکردن که من رتبه یک میشدم1 می میفهی کی علاقه اش بیشتره:shrewd:
قدم زدن تو این جنگل ادم رو روانی میکنه:
نوید تصور کن داری از وسط جنگل با جوئل با اون انیمشن های دیوانه کننده میری :d تصورم سختهههه حتیییییییی :dروانی مال یه دقیقشه بعدش دقمرگ می شم!
خدا کنه قسمت واقعا قابل توجهی از بازی تو محیط های جنگل و بیشه باشه و حتی نفوذ جنگل به خرابه های شهر رو زیاد نشون بدن.
من جنگل می بینم اصلا دیوانه می شم. همیشه مراحل جنگلی بازی های تاپ ثبت میشه در ذهن من.
اون صحنه ای که با چکش بود چی بود؟ :d میزد تو صورت دشمنش خیلی باحال بود از اول تا آخرشو میخوام همینجوری برم
تریلر Vga رو تازه دیدم امیدوارم اسب سواریش خوب باشه و بتونن مثه رد دد در بیارنباکسشاتش که باید خیلی توپ باشه به نظر منکه پس زمینه تیره داره مثله قهوه ای خیلی پر رنگ و نزدیک به سیاه