The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
کی این رو گفته!؟/:)

تا اونجایی که من میدونم LAST تا زمانی که (v) نباشه s بش تعلق نمیگیره یعنی ما اصلاً عبارت the lasts of us نداریم!!!
ینی چی؟معنیش میشه اخرین نفر از ما دیگه یا یه همچین چیزی!اگه نه میشه معنیش رو بگی منم مطلع شم؟

نمیدونم چرا بازی به من نمیچسبه ....
هیچ ایرادی ازش نتونستم بگیرم ولی خوشم هم نیومد.
حالا بیاین منو اعدام کنین.

خیلی هم خوب .

سلیقه شما به بازی نمیخونه در نتیجه از بازی هم در کل خوشتون نخواهد امد و براتون اطلاعاتش مهم نیست پس ثانیه ای یکبار نیاید اعلام بکنید !! همین الان تاپیک رو یه خط قرمز بکشید روش و برای خودتون ببندینش !!

خیلی هم خوب .

سلیقه شما به بازی نمیخونه در نتیجه از بازی هم در کل خوشتون نخواهد امد و براتون اطلاعاتش مهم نیست پس ثانیه ای یکبار نیاید اعلام بکنید !! همین الان تاپیک رو یه خط قرمز بکشید روش و برای خودتون ببندینش !!
باز رفتی تو Rage Mode!؟:))

ما باید سعی کنیم همه رو جذب کنیم;;)نا سلامتی داریم اینجا زیر علم ND سینه میزنیما:d

البته جناب IronHide هم تا اینجا 3 تا پست تو این تاپیک دادین هر 3 = :-q بودن ;)

اتفاقاً این طبیعی که یه نفر با یه بازی حال نکنه ولی دیگه ...:">
کاریت نباشه :دی علاقه من به این بازی و چند تای دیگه خیلی پیچیده هست که فقط افراد محدودی مثل احسان chuji و چند نفر دیگه میتونن درکش کنن :دی
شینیم بینیم باو:دی
اگه به بدن هامون علاقه سنج وصل میکردن که من رتبه یک میشدم;;)1 می میفهی کی علاقه اش بیشتره:shrewd:
biggrin1.gif
حالا چرا 1 می ؟؟ بازی که 7 می میاد ! هنوز تاریخ انتشارشو نمیدونی ادعاتم میشه ؟/
yahoo_21.gif

دِ واسه همین میگم صبر کن!!!
برو تو تاپیک VGA ببین اولین نفر کی نوسته 7 MAY دقیقاً همینجوری نوشتم
yahoo_3.gif

آخرین ویرایش:
قدم زدن تو این جنگل ادم رو روانی میکنه:

jc1gyrcrh0cmvocklze5.png

روانی مال یه دقیقشه بعدش دقمرگ می شم!
خدا کنه قسمت واقعا قابل توجهی از بازی تو محیط های جنگل و بیشه باشه و حتی نفوذ جنگل به خرابه های شهر رو زیاد نشون بدن.
من جنگل می بینم اصلا دیوانه می شم. همیشه مراحل جنگلی بازی های تاپ ثبت میشه در ذهن من.

روانی مال یه دقیقشه بعدش دقمرگ می شم!
خدا کنه قسمت واقعا قابل توجهی از بازی تو محیط های جنگل و بیشه باشه و حتی نفوذ جنگل به خرابه های شهر رو زیاد نشون بدن.
من جنگل می بینم اصلا دیوانه می شم. همیشه مراحل جنگلی بازی های تاپ ثبت میشه در ذهن من.
نوید تصور کن داری از وسط جنگل با جوئل با اون انیمشن های دیوانه کننده میری :d تصورم سختهههه حتیییییییی :d

شرکت کردن توی نظرسنجی که گذاشتید خیلی سخت بود چون شاید اگر گزینه همه موارد رو قرار میدادین همه به اون رای میدادن !

اما خب با توجه به تصاویر و قسمت هایی که از بازی دیدم به محیط بازی رای دادم ! چون به نظرم یه سروگردن از همه قسمت های بازی بالاتره !

عاااااالییییه !;)

منم از بازی خوشم میاد . شاید تنها بازی باشه که دوباره برا PS3 بگیرم .
اما یکم دیگه زیاده روی دارین میکنین. این همه هایت اخرش میزنه تو ذوق خودتون .

خبر خبر خبر!
باکس آرت بازی رونمایی گشت! :d
خیلی قشنگه این غروب :x + شهر آب گرفته و نگاه غمگین الی... کلا واقعا هنری و قشنگه! :x

و چیزایی هم که برای پیش خرید گذاشتن هم اعلام شدن! عکس سمت راست چیزای عمومیه(همه ی جاها :d ) و چپی هم پیش خرید از GameStop میباشد! که البته پیش خرید از GS شامل اون عکس سمت راست هم میشه!​

فکر میکنم به زودی تریلری از بخش مولتی خواهیم دید! :d

پیش بینی رو صفا کردین حالا اونقدرا پررنگ نیست:d
باکسشاتش که باید خیلی توپ باشه به نظر منکه پس زمینه تیره داره مثله قهوه ای خیلی پر رنگ و نزدیک به سیاه
تریلر Vga رو تازه دیدم امیدوارم اسب سواریش خوب باشه و بتونن مثه رد دد در بیارن
اتین که تو فضا شهری و با مردم دیگه هم هستیم استقبال میشه و باعث میشه موقعیت های جذابی در ارتباط برقرار کردن با دیگران پیش بیاد موسیقی هم که بسیار زیبا بود

اجازه هست سکته کنم ؟:دی
کلا اتمسفر و موزیک و شخصیت اصلی و صدای جوئل تو حلقم :دی رفتم تو بعد چهارم !!!!
فقط یک نکته چون زیاد وارد نیستم : الان اینا با 32 یا 100 PS3 رندر کردن ( حالا کاری با تعداد دقیق ندارم ) بعد روی یک PS3 دقیقا همین میمونه :دی؟ ( سوالم زیادی چرته نه !!!!!!!!!!!)
این سبک بازی تو عمرم نه دیده بودم !!!!!!!!!!!!!!

یک چیزی میگم کش ندین فقط : قیمت نهایی در ایران 300 هزار چوق :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or