The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
پیشنهاد میکنم هیچکدوم از این تریلرهارو نبینید.این بازی رو باید با نهایت سورپرایز تجربه کرد.جدا آدم نمیدونه چه طوری این شاهکار رو توصیف کنه.لایق هر مقدار هایپی هست.

دوستان من یه عکس از یک تیکه ویدئو می خواستم
همون اولای ویدئو که سایه یکی ا زاون کله قارچی ها افتاده روی دیوار و مثل این که داره تبدیل میشه
از اون ور پنجره افتاده رو یک کمد ها
اگه میشه ممنون میشم تشکر

خوب از نظر من گیم پلی + گرافیک و صداگذاری چیزی نیست که بازی TLOU رو از بقیه عناوین بخصوص سری Uncharted جدا کنه، گیم پلی و هوش مصنوعی فوق العاده و گرافیک و صداگذاری عالی بازی رو منکر نمی‌شم ولی خوب همه چیز این نیست. اتمسفر و محیط بازی هم در بهترین حالت خودش قرار داره. به همون تریلر قبلی (E3) نگاه کنید، تغییر محیط از یک هتل بزرگ زیر نور آفتاب به یک زیر زمین نمور و تاریک و پر خطر! فوق‌العادست. تازه هنوز خیلی چیزها به ما نشون داده نشده!

ولی به نظرم بزرگترین موردی که TLOU رو از بقیه عناوین هم سبکش جدا می‌کنه داستان و شخصیت پردازی قویشه. شما نگاه کنید این مورد باعث موفقیت بازی The Walking Dead شد. من مطمئنم سازندگان به این بخش خیلی اهمیت دادن و از مخاطب‌ها هم توقع دارند به این بخش بیشتر توجه کنند. عرضه یک کمیک از سرگذشت شخصیت اصلی بازی هم نشان دهنده همین مورد هست، یعنی براشون داستان اینقدر مهمه که دوست دارند همه به این مورد توجه کنند. ND تو خیلی از مصاحبه‌ها هم به این موضوع اشاره کرده که TLOU بیشتر به تعریف داستان رابطه بین دو بازمانده تأکید داره که در دنیای آخرالزمانی برای بقای خودشون تلاش می‌کنند، بقیه موارد هم به بهترین نحو ممکن به برجسته شدن این مورد کمک می‌کنند. البته این نظر شخصیه منه، ولی خودتون دقت کنید تا همین الآن چند نفر تونستند با شخصیت‌های جول و الی رابطه نزدیکی برقرار کنند، در صورتی که هنوز چیز زیادی از داستان بازی معلوم نیست! همین داستان و شخصیت پردازی قوی هست که من رو به TLOU امیدوار کرده وگرنه سال بعد Crysis 3ای داریم که مدعی گرافیکه، و شاید عنوانی مثل Metro Last Light تو هوش مصنوعی خیلی قوی ظاهر بشه و GTA تو گیم پلی حرف اول رو بزنه!

در نهایت دوست داشتم به گزینه اول و دوم همزمان با هم رأی بدم چون این دوتا به نظرم مکمل یک دیگه هستند. مطمئن باشید عنوانی که بر مبنای دو مورد اول ساخته بشه موفق میشه و در ذهن همه ماندگار خواهد شد.

پاینده باشید.

آخرین ویرایش:
دوستان من یه عکس از یک تیکه ویدئو می خواستم
همون اولای ویدئو که سایه یکی ا زاون کله قارچی ها افتاده روی دیوار و مثل این که داره تبدیل میشه
از اون ور پنجره افتاده رو یک کمد ها
اگه میشه ممنون میشم تشکر

خدمت شما دوست گرامی:d
قبل از تبدیل:
gi2ahyqzjb2z1arev85.jpg

در حال تبدیل:
pqgmi5ucnrd7yqq7jjq7.jpg

Convert Done!a :d
s18p5vu4b7rog3i3s3k.jpg

راستی صحنه ی اول تریلر از دید یک زامبی هستش(به نفر سمت راست نگاه کنید:)
j1kz6mz8s3twtpeaaq5t.jpg

آخرین ویرایش:
نمایش بازی فوق العاده بود. بی شک بزرگترین بازی سال بعد اینه. حداقل واسه من.
نکته ای که نظرم رو جلب کرد محیطهای مختلف بازی بود. شخصیت پردازی هم که ناتی داگ توش استاده. عالی بود

تریلر رو تازه دیدم.
(در حین دیدن تریلر تمام بدنم داش مور مور میشد.:d)
(تعریف هارو که به اندازه کافی دوستان تعریف کردند.)
فقط میتونم بگم تو این نسل اگه یه بازی دیگه مونده باشه که باید تجربه ش کنم همین بازیه! ;)

آخرین ویرایش:
نمایش بازی فوق العاده بود. بی شک بزرگترین بازی سال بعد اینه. حداقل واسه من.
نکته ای که نظرم رو جلب کرد محیطهای مختلف بازی بود. شخصیت پردازی هم که ناتی داگ توش استاده. عالی بود

بازی عالی هست ولی بزرگترین بازی فک نکنم . سال بعد سال خیلی بزرگیه .

Don't Hype Like Hell

دوستان عزيز وهمسنگري قبول دارم خدايي اخر بازيه و خودمنم چندينو چند بار از شدت هايپ چسبيدم به سقف ولي از دشمن درس بگيريد و زياد هايپ نكنيد خوصوصا در مورد گوتي يهو ديديد gta گوتي شد اينجوري نه به پر خودتون ميخوره نه دشمن شاد ميشيد
خدايي ميدونم سخته ولي ;)

به اسم بازی فکر میکنم ناراحت می شم:(
ینی یا جوئل یا الی هوتوتو؟:(

در ضمن این اولین بازیی هست که از جنگیدن با زامبی هاش هیجان زده میشم!فک کنم واسه اون قارچای چندششونِ:-s

نميدونم شايد دارم اشتباه ميكنم .......اما به نظرم تو تمام تريلر هايي كه نشون دادن قيافه دشمن با هم فرق داشته يعني همونايي كه مي كشيم بالا خره يه جا ي صورتشون
با اون يكي فرق ميكنه!!!!!!!يعني هر دشمن قيافه مخصوص خودش رو داره!!!!!!!!

نميدونم شايد دارم اشتباه ميكنم .......اما به نظرم تو تمام تريلر هايي كه نشون دادن قيافه دشمن با هم فرق داشته يعني همونايي كه مي كشيم بالا خره يه جا ي صورتشون
البته من فکر می کنم npc تکراری دیدم ! ولی مطمئن نیستم با این حرفی که زدی باید برم تحقیقات :دی

همچین چیزی نه فقط تو TLOU بلکه امکانش تو هر بازی دیگه ای حداقل این نسل غیر ممکنه.
ولی خب احتمالا در مقایسه با بازی های دیگه تنوع NPC ها بیشتر باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or