The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اینم شد نظر سنجی؟:دی
فقط تو داستان نمیتونم بگم شاخص ترین!
به گیم پلی رای دادم چون گرافیک خفن تو بازی های ناتی برام دیگه عادی شده ولی واقعا تصور همچین گیم پلی رو نداشتم!
دوست داشتم به همه رای بدم:((
در ضمن اقا احسان اگر گرافیک این خزه پس گرافیک بقیه بازیا(به غیر از wd و beyond )چیه؟

دوستان خیلی منتظر گوتی نباشین!ممکنه مثل امثال شکه بشین:دی

مثل اینکه من تنها کسیم که از نمایش بازی خوشش نیومده :(

اشتباه برداشت نکنید ، گرافیک ، Draw Distance ، انیمیشن ها و ... همگی Jaw Dropping بودن ولی مشکل اصلی من با اتمسفر و جو این تریلر بود ! نمیدونم چرا ناخودآگاه بعد از دیدن این تریلر یاد سریال Revolution(:-&) افتادم .

خیلی دوست داشتم Joel و Ellie توی بازی بیشتر اوقات تنها باشند و اون حس ترس و نیاز به زنده موندن به خوبی به گیمر منتقل بشه ولی اینجا که شده بود مبارزه با نیرو های نظامی و درست کردن یه منطقه امن و اینجور حرفا :|

امیدوارم فقط بخش کوچیکی از بازی اینطوری باشه و بقیه بازی بیشتر روی Joel و Ellie و سفرشون تمرکز داشته باشه

به نظر من شاخص ترین اتمسفر و محیط ها هست و همه المان های بازی، از شخصیت ها یا گیم پلی، تحت تاثیر این اتمسفر هست که اینقدر خوب بنظر میرسن.

منظورم این هست که این مراحل و اتمسفر رو از بازی بگیری دیگه چیزی ازش نمیمونه، یا حداقل دیگه این تاثیر گذاری الان رو نخواهند داشت!

خیلی خیلی با تریلر حال کردم . اما .............
اما ................ حیف که اون حال و هوای تنهایی که توی تریلرای اولیه بود توی کل بازی دیده نمیشه . حیف.............

در عجبم:-?:-?:-?:-?

در عجبم چطور از اون گیم پلی و اون هوش مصنوعی به اینجا رسیدن:-?

در عجبم چطور از اون اتمسفر رنگی رنگی و نسبتاً شاد و همیشگی به این جو لجن گرفته TLOU رسیدن:-?

در عجبم:-?:-?:-?:-?
آیا کسی هست که مرا نجات دهد!؟:دی

پ.ن:کسی اسم GTA نیاره خواهشاً :">که علاوه بر GTA پای 3 تا بازی دیگه هم به این تاپیک باز میکنم:>
پ.ن2:فقط ای کاش...
1)تخریب پذیری میداشت و تو اون سکانس وحشتناک خفن شیشه ها هم خورد میشدن8->
2)امیدوارم بازی رو خیس تر بکنن!!!:دی

شاید به نظر مسخره و غیر منطقی برسه ولی اصلا صدای پخته ی جوئل رو که میشنوم احساس میکنم بازی از نظر شخصیت پردازی و داستان مرگه! به همین مورد هم رای دادم. ربط خاصی ندارن ولی دیگه به بزرگی خودتون ببخشید :دی

گرافیک، اتمسفر، صداگذاری و گیم پلی همگی حرف ندارن ولی این شخصیت پردازی و داستان به نظر من بدجوری سر و صدا میکنه.

مثل اینکه من تنها کسیم که از نمایش بازی خوشش نیومده :(

اشتباه برداشت نکنید ، گرافیک ، Draw Distance ، انیمیشن ها و ... همگی Jaw Dropping بودن ولی مشکل اصلی من با اتمسفر و جو این تریلر بود ! نمیدونم چرا ناخودآگاه بعد از دیدن این تریلر یاد سریال Revolution(:-&) افتادم .

خیلی دوست داشتم Joel و Ellie توی بازی بیشتر اوقات تنها باشند و اون حس ترس و نیاز به زنده موندن به خوبی به گیمر منتقل بشه ولی اینجا که شده بود مبارزه با نیرو های نظامی و درست کردن یه منطقه امن و اینجور حرفا :|

امیدوارم فقط بخش کوچیکی از بازی اینطوری باشه و بقیه بازی بیشتر روی Joel و Ellie و سفرشون تمرکز داشته باشه

علی همه بازی که نمیتونه بین این دو باشه . اینجوری یخورده از original بودن فاصله میگیره . باید شرایطی باشه که بازیباز کاملا درک کنه جو بازی رو . به نظرم تمام بازی فقط این دوتا fight for survival بکنن از واقعیت دوره .

====

ولی به جز گیمپلی که جدید نشون دادن بقیه جاها جای تعریف نداره . متای 82 پیش بینی میکنم واسه بازی .

آخرین ویرایش:
تو تریلرهای قبلی بازی همش تو محیط شهری بود چندان هم فضاش اصلا اخرالزمانی نبود یعنی اون چیزی که من انتظار داشتم نبود ولی محیط جدیدی که نشون دادن عالی بود
در مورد گوتی و اینا هم پیشنهاد میکنم ول کنید کلا :دی از الان باز بحث میشه که gta یا این گوتی میشه همش باز کل کل ، به جای این کارا بریم بازی کنیم لذتشو ببریم وگرنه کوفتمون میشه کلا :دی

عجب چیز محشری بود !!!
نمیدونم چرا ، شاید به خاطر اینکه همش از یه قسمت گیم پلی نشون داده بودن ، این طوری فکر میکردم و توی ذهنم رفته بود که بازی یه کم جمع و جور هست ! :دی ولی این تریلر نشون داد تنوع خیلی زیادی داره و کلی اتفاقات مختلف هم قراره توی بازی بیفته ! یکی از مهم ترین ویژگی های سری Uncharted به نظرم تنوع فوق العاده بالاش هست که توی نسخه های دوم و سوم به چشم میخورد. توی TLoU به خاطر موضوع بازی شاید نشه تا اون حد متنوع کار کرد ولی این طور که به نظر میرسه باز هم کلی لوکیشن و کاراکتر و ماجراهای مختلف داریم ! تیکه برفش هم با اینکه یکی دو ثانیه بود خیلی جالب به نظر می رسید.
راستی موسیقی تریلر هم غوغا بود ! با اینکه قبلاً کم و بیش شنیده بودیمش ولی آدم هرچقدر هم این رو بشنوه سیر نمیشه.

تریلر با کیفیت میخوام ! :(( فکر کنم هنوز PS3 های لازم برای رندر کردن تریلر در رزولوشن 720p یا 1080p به استودیو نرسیده و برای همین فعلاً خبری از تریلر با کیفیت نیست ! /:)

علی همه بازی که نمیتونه بین این دو باشه . اینجوری یخورده از original بودن فاصله میگیره . باید شرایطی باشه که بازیباز کاملا درک کنه جو بازی رو . به نظرم تمام بازی فقط این دوتا fight for survival بکنن از واقعیت دوره .
حرفت درسته امین ، شاید چون من همین تازگی این ایده رو توی Revolution دیدم ( و از نحوه اجراش توی اون سریال خوشم نیومده ) این حس رو دارم

بیشتر دوست داشتم دنیای بازی به دنیای TWD نزدیک باشه تا Revolution ، البته همین وجود " آلوده شده ها " و اون صحنه که رضا هم بهش اشاره کرد ( تاریکی و چراغ قوه و این حرفا :دی ) من رو امیدوار نگه داشته ، مخصوصا وقتی این صحنه رو کنار اون فرار کردن مردم در ابتدای تریلر میزاری به نظر میاد این " آلوده شده ها " نقش مهم و پررنگی توی بازی دارن و قرار نیست بخش های زیادی رو به اون مسائل نظامی و تشکیل "مکان امن" بپردازیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or