The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
[SUP] [/SUP]يكي از فناي بازي در اقدامي جالب اومده و براي بازي يه شعر كوتاه سروده اين شخص تا حالا 7،8 تا شعر در اين مورد سروده اينم يك موردش هست[SUP][/SUP]:|
[SUP]
به مادر گفتم آخر اين جوئل كيست
[/SUP]
[SUP]كه هم در خانه‌ي ما هست و هم نيست.
[/SUP]
[SUP]تو گفتي مهربان‌تر از ناتانمان نيست [/SUP]
[SUP]دمي از گيمران خود جدا نيست [/SUP]

[SUP]چرا هرگز نمي‌آيد به خوابم [/SUP]
[SUP]چرا هرگز نمي‌گويد جوابم؟
[/SUP]
[SUP]گيم صبحگاهت را ديدم [/SUP]
[SUP]تو را ديدم، PS3ت را نديدم [/SUP]

[SUP]به من آهسته مادر گفت:‌ فرزند! [/SUP]
[SUP]جوئل را در دل خود جوي يك چند
[/SUP]
[SUP]جوئل در گيم و دستگاهت نهان است [/SUP]
[SUP]تفنگ و اره و قمه از او نشان است [/SUP]

[SUP]جوئل در گيم و بازي است فرزند [/SUP]
[SUP]بود در ذهن خرابت فرزند [/SUP]

[SUP]به هر كاري دل خود با او نگه دار [/SUP]
[SUP]دل كس را زبي‌گيمي ميازار [/SUP]

بـــــعـــــله :دی

e924_Cover_3.jpg

دوستان یه خواهش دارم اونم اینکه با افرادی که نمیخوان یه چیزی رو ببینن الکی بحث نکنید:
از سخنان حضرت گارتال:همین الانش شما ها خیلی گندش کردید ! ولی من با دیدن تریلرهاش هرچقدر زور زدم ببینم واقعا چیش از u3 بهتره متوجه نشدم ! و اتفاقا متوجه شدم که تکسچرهاش نسبت به u3 ضعیفتر هم شده ! دلیلش را هم محیطهای بزرگی را که نسبت به u3 خواهد داشت میدونم
حالا این از همه گنده تره شونه وای به حال بقیه شون:d

انشالا با گرافيك بالا و رزولوشن بالا براي Play Station 4 هم بياد تا ما هم بتونيم اين شاهكار رو تجربه كنيم :x
مگه شما ps4 داری ؟:d بازی خوب میشه در حد uncharted اینقدر دیگه هایپ کدن نداره بابا ! این همه بازی هایپ شد عرضه شدند رفتند پی کارشون ! اینم عرضه میشه ! سطح انتظارات رو دیگه وحشتناک بالا نبرید!

یه سال گذشت ! :d سخت گذشت ! :d واقعاً ما صبر ایوب داریم و یک سال سکوت ناتی داگ رو تحمل کردیم :d به امید خدا 2 روز دیگه از بلاتکلیفی در میاییم ! :d
یحتمل بعد تماشای تریلر VGA به بیشترین درجه هایپ در چند سال گذشته برسم (ـیم ) :d چون ناتی داگ و بازی +18 و افکت خون و اینجور چیزا واقعاً دیگه . . . ( بغض ! :d نمیتونم ادامه بدم :d )

این قارچکیه چقدر هم دوستانه در کنار بقیه هست :d کاش توی بازی هم یکمی رحم و مروت حالیشون میشد :-" (توی همونی اولین نمایش بازی مشخص بود چقدر رابطه ی دوستانه ای با ما دارن :d )

ocysbapcnxzuy8nill9.jpg

sully كه تابلوئه مسته داغ كرده انداختنش بيرون يكم خنك بشه، chloe frazer هم كه انداختن بيرون داره به همون فريزر و مستر فريز اينا تبديل ميشه، ناتان كه طبق معمول افتاده دنبال elena، بانو elena كه سرش شلوغه مزاحمش نميشم، دخترم ellie هم كه در افكار پريشونش گم شده، Joel هم كه معلوم الحاله تنها آدم درست حسابي تو اين عكس باز همون قارچس:d

اهاا اونو دیده بودم ولی خیلی شبیه کراش نبود از دور فک کردم خرتو پرت های درخت هست نمیدونستم کله اش هست:d
منم الان دقت كردم فهميدم.احسان راست ميگه مرتضي كله ي اون معصومه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or