The Last of Us بر روی PS4 بصورت 30 فریم هم قابل بازی خواهد بود

VahiD_ST

کاربر سایت
the_last_of_us_remastered1.jpg

سلام!

بر اساس گزارشی از سوی Eurogamer Spain و به نقل از Arne Meyer از استویدیو ناتی داگ بازی The Last of Us بر روی PS4 در حالت های Single Player و MultiPlayer بصورت 1080p و 60FPS اجرا خواهد شد.

بازیکانان نسخه PS4 همچنین قابلیت این را خواهند داشت که بازی را در حالت 30 فریم بازی کنند.

نسخه PS4 بازی The Last of Us که با نام Remastered عرضه خواهد شد دارای حالت جدیدی به نام Photo Mode و همچین DLC جدیدی خواهد بود که برای هر دو نسخه PS4 و PS3 در دسترس خواهد بود.

The Last of Us: Remastered در تاریخ 30 جولای برای PS4 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
شخصا معتقدم در این تیپ بازی ها فرق محسوسی بین 30 یا 60 فریم نیستش!

چون احتمالا تجربه درستی از 60 فریم نداشتی! اگه یه بازی اکشن مثلا FPS‌ رو 60 فریم بازی کنی بعد از یه مدت تفاوت برات کاملا مشهود میشه!

حالا این میمونه که شما جزئییات بیشتر میخواید یا فریم بیشتر

من شخصا فریم رو به رزولوشن یا دیتیل بیشتر ترجیح میدم!

الان روی PC بعضی سازندها بازی هاشونو به 60 فریم هم محدود نمیکنن با این که شما هیچ تفاوتی در نگاه اول نمیتونید رو 60 فریم به بالا حس کنید ولی به مرور زمان خودتون میفهمید که تاثیر خیلی محسوسی رو کنترل شما روی بازی داره! مثلا Payday 2 میشه رو 7 فریم مختلف Lock کرد 30 45 60 75 105 120 135 یا حتی برای خیلی از بازی ها فریم Free هست دلیلش هم گفتم! این حس سینمایی بودن این حرف ها که به نظر من هیج ربطی به گیم نداره به دلیل عادت کردن دوستان عزیز به 30 فریم هست همین Tlou اگه رو 60 فریم برید کلا نظرتون عوض میشه.

اینم باید در نظر گرفت که مانیتورهای با Refresh Rateـه بالا دارن کم کم وارد بازار می‌شن و خیلی‌ها توی PC Gaming دارن به سمت 120FPS و 120Hz کوچ می‌کنن. شما شاید تفاوت 120 فریم و 60 فریم رو روی یه مانیتور یا تلویزیون با Rrefresh Rateـه 60 به خوبی متوجه نشید (گرچه باز هم متوجه خواهید شد تا حدودی)، ولی اگه روی مانیتور 120hz بازی رو با 120 فریم بازی کنید تفاوت در حد زمین تا زیر زمینه!

اینم باید در نظر گرفت که مانیتورهای با Refresh Rateـه بالا دارن کم کم وارد بازار می‌شن و خیلی‌ها توی PC Gaming دارن به سمت 120FPS و 120Hz کوچ می‌کنن. شما شاید تفاوت 120 فریم و 60 فریم رو روی یه مانیتور یا تلویزیون با Rrefresh Rateـه 60 به خوبی متوجه نشید (گرچه باز هم متوجه خواهید شد تا حدودی)، ولی اگه روی مانیتور 120hz بازی رو با 120 فریم بازی کنید تفاوت در حد زمین تا زیر زمینه!
مانیتور های 120hz به بالا که دنیای خودشونو دارن فوق العاده هستن مخصوصا برای FPS ها ولی همین الان افشین بازی زیاد هست که ملت بالای 60 فریم میذارن میرین روی همین مانیتور های فعلی 60Hz و تفاوت کامل میشه حس کرد نمونه بارزش CoD4 Promod که برای چندین ساله پیشه اکثرا فریم بازیشونو رو 125 یا 250 فیکس میکنن قشنگ میشه احساس کرد که یارو داره با فریم بالا ملت رو میرنه حتی میشه 125 و 250 رو از هم تشخیص داد در واقع کسی که Promod روی 60 فریم بازی کنه یه شکست خوردس:d! تو اکثر بازی های مولتی فعلی برای PC که رقابت توشون به صورت حرفه ای وحود داره این اصل وحود داره فقط و فقط هم برای عکس العمل سریع تر و کنترل داشتن روی بازی.

راستی کجاست آقای Up Scale ؟:)) . بحث مانیتور شد گفتم الان میاد بخاطر استارتر تاپیک مانیتور 2Kشو دوباره به نمایش میزاره . دیگه توی هیچ تاپیکی دیگه پست نمیده :d .

شخصا معتقدم در این تیپ بازی ها فرق محسوسی بین 30 یا 60 فریم نیستش!

معمولا بازیهای شوتر توی نرخ فریم 60خیلی جذابتر جلوه میکنن و حرکات حالت پویاتری دارن . حالا المان این بازی بیشتر مخفی کاریه ولی خب تماما اینطور نیست . منی که 6 بار روی 30 تمومش کردم فکر کنم موقع بازی روی 60 کامل فرقشو متوجه بشم .

گزینه 30fps توی TLOU:R بخاطر اینکه اون آسون بود موجوده و برخی افراد خواستار اون شده بودن.برخی افراد هم خوره باگن.بهم اعتماد کنید" شما اونو نخواهید خواست
خوره باگن رو فک کنم منظورش یه چیز دیگه بود :d

بیشتر فک کنم داشت مثال میزد که بعضی آدما هم حشره میخورن بهم اعتماد کنین که شما همچین چیزی نمیخواین (اشاره به همون گزینه 30 فریم که بعضیا میخواستن)

چون احتمالا تجربه درستی از 60 فریم نداشتی! اگه یه بازی اکشن مثلا FPS‌ رو 60 فریم بازی کنی بعد از یه مدت تفاوت برات کاملا مشهود میشه!
چون ریتم بازی مثل بازی های مانند DMC یا GOW نیستش و تقریبا ریتم آرومی داره
پس تفاوت 30 تا فریم آنچنان به چشم نمیاد!

مانیتور های 120hz به بالا که دنیای خودشونو دارن فوق العاده هستن مخصوصا برای FPS ها ولی همین الان افشین بازی زیاد هست که ملت بالای 60 فریم میذارن میرین روی همین مانیتور های فعلی 60Hz و تفاوت کامل میشه حس کرد نمونه بارزش CoD4 Promod که برای چندین ساله پیشه اکثرا فریم بازیشونو رو 125 یا 250 فیکس میکنن قشنگ میشه احساس کرد که یارو داره با فریم بالا ملت رو میرنه حتی میشه 125 و 250 رو از هم تشخیص داد در واقع کسی که Promod روی 60 فریم بازی کنه یه شکست خوردس:d! تو اکثر بازی های مولتی فعلی برای PC که رقابت توشون به صورت حرفه ای وحود داره این اصل وحود داره فقط و فقط هم برای عکس العمل سریع تر و کنترل داشتن روی بازی.

نمیدونم چرا یکسری فکر میکن فریم یه مبحث بچه گانه اس که میتونن هر نظری رو ول بدن
در یک مانیتور 60 هرتز بیش از 60 فریم به نمایش در نمیاد!!!!!!!!!!!!! در یک مانیتور 120 هرتز بیش از 120 فریم به نمایش در نمیاد و...........
فریم رندر شده توسط گرافیک رو با فریم نمایش داده شده توسط مانیتور رو اشتباه نگیرید.

تحت هر شرایطی تجربه 60 فریم بهتر از 30 فریم هستش و مبحث فریم ریت در سینما و صنعت گیم کاملا متفاوته و نمیشه این دوتارو در یک باکس گذاشت با هم مقایسه کرد ! The Last Of Us کمتر از دو هفته دیگه میاد و بهترین مثال برای این موضوع هستش و امکان نداره بعد از تجربه 60 فریم بتونید حتی به اصطلاح سینمایی بودن به 30 برگردید و این موضوع در تمام سبک ها هم صادقه .

خود Naughty Dog هم در مورد 60 فریم وقتی این نکاتُ میگه و فکر نمی کنم حرفی باقی بمونه :

Why is 60fps important?

جواب برنامه نویس ارشد Naughty Dog به این سوال و موضوع مقایسه تجربه 30 و 60 فریم :

But being able to compare apples to apples like we have now with The Last of Us, going back and playing the 30 Hz version feels, to quote some people in the office, 'broken.' There's something that can't be captured in screenshots and playing an adventure game where you just walk around and experience the world at the smooth 60 Hz.

"There was an internal debate just over the artistic-ness of going 30 or 60, and whether or not it would feel weird. Pretty much every person who had said, 'I'm a 30 Hz person, I don't know if I could play it at 60.' When they finally saw it, they said, 'Nevermind, I'm convinced.

تاثیر 60 فریم بودن بر بهتر شدن تجربه بازی و انتقال احساسات :

We do so much with the animations of the character to convey emotion to the player so when you talk about what's going on with Joel and getting the player to empathize with him. At 60 frames, seeing his breathing change, or when a Clicker shows up and you hear that sound and the way he moves changes, because all the animations are that much more fluid

و در نهایت پاسخ Naughty Dog به این سوال :

Will 60fps become the new standard in games?

"We hope so . It used to just be that first-person shooters were 60 by default, but a lot of other games didn't feel the need for it. I think we're showing that it does make a difference even in a non-FPS type game

انچارتد 4 1080P 60FPS اجرا بشه تکلیفش چیه؟ تو اون بازی حس سینمایی مهم نیست ؟؟ فقط تو این بازی مهمه؟

الان یکی به من بگه کدام منبع معتبری گفته انچارتد4 به صورت 60FPS هست وقتی یه گیم پلی هم تاحالا از بازی نشون ندادن؟

الان یکی به من بگه کدام منبع معتبری گفته انچارتد4 به صورت 60FPS هست وقتی یه گیم پلی هم تاحالا از بازی نشون ندادن؟
اول فکر کن بعد نقل قول کن
اتفاقا یه عده جشن گرفته بودن که چقدر عالی میشه اگه انچارتد4 . 60 فریم اجرا بشه . منم سوالم این بود اونجا 60 فریم خوبه حس سینمایی مهم نیست ولی اینجا مهمه

بنظرم بیخودی زحمت میکشن ! هم این TLOU هم Uncharted 4 واقعا 60 فریم بودنش مهم نیست رو 30 قفل باشه خیلی خوبه ؟!
از طرف خودتون صحبت کنید آقا، 60 فریم خیلی هم خوب و مهمه/

آخرین ویرایش:
نه تو انچارتد حس سینمایی مهم نیست بیشتر اکشن مهم هست.. دقیقا همینطوریه که بعضی دوستان میگن برای بعضی بازیها و برای بعضی بازیبازها بازی کردن با 30 فریم بهتره .. حقیقتا اون حرکات نرم به خیلی از بازیها نمیان که البته سلیقه ایه .. بعضیهام که میگن این چیزا نیست حرف مفت میزنن اونا سلیقه ی دیگران رو هم از چشم خودشون میبینن و فکر میکنن خودشون هر طوری هستن باید دیگران هم اونطوری باشن که همانا از گمراهانند و دوزخ جایگاه همیشگی آنان است

احتمالا اینم از همون بازیاس که فریمش بین 30 و 60 نوسان داره برا اینکه اونایی که به جودر حساسیت دارن اذیت نشن آپشن 30 فریم قفل براش گذاشتن.

اول فکر کن بعد نقل قول کن
اتفاقا یه عده جشن گرفته بودن که چقدر عالی میشه اگه انچارتد4 . 60 فریم اجرا بشه . منم سوالم این بود اونجا 60 فریم خوبه حس سینمایی مهم نیست ولی اینجا مهمه

شما بهتره قبل از هرچیزی دست از توهین و ناسزا گفتن تو پیام خصوصی به کاربرای فروم برداری...دوما پرسیدم آنچارتد نه tlou
اگر فقط یکبار دیگه پی ام توهین آمیز بفرستی سروکارت با ناظمهای انجمن هست

آخرین ویرایش:
احتمالا اینم از همون بازیاس که فریمش بین 30 و 60 نوسان داره برا اینکه اونایی که به جودر حساسیت دارن اذیت نشن آپشن 30 فریم قفل براش گذاشتن.

نه فریم نوسان نداره همون 60 ثابته .
ناتی داگ چون میدونه کنسول گیمرها 8 سال دارن تو 30 فریم 720 بازیهارو تجربه میکنن میخواسته یهو شوکه نشن
این گزینه تو اپشن قرار داده تجربه کنن و کم کم خودشونو برای بازیهای اینده و 60 فریم عادت بدن
یه جورایی احترام به مشتریهای قدیمی و حس سینمایی پسند .

شما بهتره قبل از هرچیزی دست از توهین و ناسزا گفتن تو پیام خصوصی به کاربرای فروم برداری...دوما اگه مشکل بینایی نداشته باشی پرسیدم آنچارتد نه tlou
اگر فقط یکبار دیگه پی ام توهین آمیز بفرستی سروکارت با ناظمهای انجمن هست
والا من اصلا نمیدونم شما کی هستی خودتو انداختی وسط پست مارو نقل قول کردی . در هر صورت موفق باشی

بابا این FaVoRiTe شیپورچیه دیگه
کارش تاپیک خراب کردنه
کلا ندید بگیرین اینو، خدا زدتش
وقت طلاس

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or