The Last of Us بر روی PS4 بصورت 30 فریم هم قابل بازی خواهد بود

VahiD_ST

کاربر سایت
the_last_of_us_remastered1.jpg

سلام!

بر اساس گزارشی از سوی Eurogamer Spain و به نقل از Arne Meyer از استویدیو ناتی داگ بازی The Last of Us بر روی PS4 در حالت های Single Player و MultiPlayer بصورت 1080p و 60FPS اجرا خواهد شد.

بازیکانان نسخه PS4 همچنین قابلیت این را خواهند داشت که بازی را در حالت 30 فریم بازی کنند.

نسخه PS4 بازی The Last of Us که با نام Remastered عرضه خواهد شد دارای حالت جدیدی به نام Photo Mode و همچین DLC جدیدی خواهد بود که برای هر دو نسخه PS4 و PS3 در دسترس خواهد بود.

The Last of Us: Remastered در تاریخ 30 جولای برای PS4 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
چه ربطی داره؟ نه وجدانن چه ربطی داره ؟ این واسه اپنه که هر فریم بازی مربوط به دقیقا یک لحظه ی خاصه اما هر فریم فیلم واسه ی بازه ی زمانیه نه یک لحظه ی مشخص اما هرچی فریما بیشتر بشن اون بازه زمانیم کوچشکتر میشه و به قول خودشتون از اون بلور هم کم میشه. حالا حرف من اینا نیست اصلا. کاری هم به اینده ندارم که فیلمها چطوری هستن و میخوان چطوری باشن.درحال حاضر فیلمها ۲۴ فریمن که اگه با یه طرفندایی مثل موشن پلاس تلویزیون من کاری کنی که تصاویر نرمتر به نظر بیان در هر صورت خوشتنمیاد حرف من هم همینه واسه بازیهایی که ریتم ارومی دارن با سی فریم همون حسی رو داری که از تماشای یه فیلم با ۲۴ فریم داری. دیگه ربطی به بلور شدن فریمها نداره چشم شما نمیتونه تو یه لحظه ۲۴ بار یا سی بار تصویر رو پاوس کنه ببینه تصویر بلوریه یا صاف.مهم حسبه که فیلمهای الان با این سبک تصویر برداری بهت میدن
اگه یه پست با ربط تو کل این تاپیک باشه همون پستی هست که شما میگی چه ربطی داره ! به نظرم پست رو درست نخوندی
برای فیلم هم بعضی از کارگردان ها مثل پیتر جکسون (همون هابیت که احسان گفت) و جیمز کامرون (آواتار 2) میخواستند با فریم ریت بالاتر فیلم رو بدن بیرون

اگه یه پست با ربط تو کل این تاپیک باشه همون پستی هست که شما میگی چه ربطی داره ! به نظرم پست رو درست نخوندی
برای فیلم هم بعضی از کارگردان ها مثل پیتر جکسون (همون هابیت که احسان گفت) و جیمز کامرون (آواتار 2) میخواستند با فریم ریت بالاتر فیلم رو بدن بیرون
الان چند درصد فیلمارو اونطوری میدن بیرون؟

اتفاقا اون رو چند تا از بچه های همینجا دیده بودن خیلی خوششون اومده بود:دی
کلا بچه های اینجا با بچه های دنیا فرق دارند ;;)
توی تاپیکی که در مورد بازیهای RPG بود، یکی اومده بود درمورد یه کتابی حرف زد، کلا چندین صفحه کاربرا میومدن در مورد کتاب هایی که خونده بودن نظر میدادن. آخه بازی RPG چه ربطی به ارباب حلقه ها و A song of ice and fire و ... داره. فهمیدیم خیلی اهل مطالعه هستی.
این فیلم هم وضعیتش همینجوره. کل دنیا از 48 فریم خوششون نیومده، حالا بچه های اینجا شاید بخاطر اینکه بگن "48 فریم فیلم رو دیدیم" میان چنین پست هایی میدن. این هم مقاله فوربز در مورد هابیت و 48 فریم: The Reason Why Many Found The Hobbit At 48 FPS An Unexpectedly Painful Journey - Forbes

البته کلا یه فیلم متوسط ارزش این همه بحث رو نداره.

پ.ن.: خیلی فکر کنم Off Topic شد

وقتی می‌خوان یه بازی با 60 فریم ثابت بسازن، یه کاری می‌کنن که در همه جای بازی یا 60 فریم باشه یا بیشتر از 60 فریم. بعد FPS Cap رو 60 در نظر می‌گیرن که فریم بازی از 60 هم بیشتر نشه در نتیجه فریم از 60 کمتر نمی‌شه و بیشتر هم نمی‌شه که نتیجش می‌شه 60 فریم قفل. منظور کورین یو هم همین بود!

پ ن: کورین درسته یا کورنی؟ :دی
کورین درسته :دی

الان چند درصد فیلمارو اونطوری میدن بیرون؟
من نمیدونم دلیل اصلیش چیه ، حرف بیخود نمیزنم
خیلی چیز ها به ذهنم میرسه مثل یک عادت اجتماعی ، مثل ناهماهنگی محیطی که الان کار میشه(نورپردازی مصنوعی و افکت های کامپیوتری و بقیه موارد) با فیلم برداری با فریم ریت بالاتر ، تجربه نداشتن و ...
ولی چیزی که هست همونطور که اشاره شد بحث فیلم با بازی جداست ، باز نگه داشتن شاتر برای یه مدت یه تصویر بلوری رو نگه میداره که با بازی فرق داره.
توی تاپیکی که در مورد بازیهای RPG بود، یکی اومده بود درمورد یه کتابی حرف زد، کلا چندین صفحه کاربرا میومدن در مورد کتاب هایی که خونده بودن نظر میدادن. آخه بازی RPG چه ربطی به ارباب حلقه ها و A song of ice and fire و ... داره. فهمیدیم خیلی اهل مطالعه هستی.
این فیلم هم وضعیتش همینجوره. کل دنیا از 48 فریم خوششون نیومده، حالا بچه های اینجا شاید بخاطر اینکه بگن "48 فریم فیلم رو دیدیم" میان چنین پست هایی میدن. این هم مقاله فوربز در مورد هابیت و 48 فریم: The Reason Why Many Found The Hobbit At 48 FPS An Unexpectedly Painful Journey - Forbes

عجب
بعد هم پیتر جکسون گفت سلام منو به آرش جان برسون و ازش تشکر کن که فیلم منو در حد متوسط قابل دونستی و نقدش کردی :x

چه ربطی داره؟ نه وجدانن چه ربطی داره ؟
. دیگه ربطی به بلور شدن فریمها نداره چشم شما نمیتونه تو یه لحظه ۲۴ بار یا سی بار تصویر رو پاوس کنه ببینه تصویر بلوریه یا صاف.مهم حسبه که فیلمهای الان با این سبک تصویر برداری بهت میدن

ربطش اینه که چشم شما فریم فریم نمی بینه، اصلا امکان این رو نداره هر فریم رو جداگونه تشخیص بده...بعد هم برادر من که از جیبم در نمیارم این حرفا رو، 4 تا این کاره نشستن بررسی کردن نتایجش هم هست، برو بخون 4 جا نگاه کن اگر جایی حرف شما تایید شده بود بعد بیا بگو. این چه جو مسخره ای شده که ادمهایی مثل شما حرف دانشمند و متخصص رو قبول ندارن ؟!!

متوسط ؟!؟!؟!؟ کلا فضل و گوهر میباره از این تاپیک ... شاهکار نبود ولی آخه متوسط!؟ ریلی؟!
اقلا 2 قرون تحقیق کنید بعد رنک بدین
راس میگه دیگه، هابیت فیلم متوسطی بود:|

دیگه من نمیدونم فاز اونا چی بوده:دی
پ.ن: خوب، فکر کنم بهتره این هابیت رو بیخیال شیم، تاپیک TLOUـه:دی

عجب
بعد هم پیتر جکسون گفت سلام منو به آرش جان برسون و ازش تشکر کن که فیلم منو در حد متوسط قابل دونستی و نقدش کردی :x
سلامت باشه، فیلم خوب بسازه استقبال می‌شه ;)

متوسط ؟!؟!؟!؟ کلا فضل و گوهر میباره از این تاپیک ... شاهکار نبود ولی آخه متوسط!؟ ریلی؟!
اقلا 2 قرون تحقیق کنید بعد رنک بدین
حداقل من اگه فیلم یا گیمی رو هم دوست نداشته باشم، اگه ببینم نظر اهل فن مساعده، حرفی ضدش نمیزنم (به جز یه مورد)
این شمایید که باید تحقیق کنید که ببینید آقای جکسون به خاطر جیب گرامی از یه کتاب داره سه فیلم می‌سازه. فیلمی که نیم ساعت اولش کلا رو هواست. منتقدین هم از خجالتشون در اومدند و میانگین این فیلم هم در متا کریتیک 58ـه، یعنی یه فیلم متوسط.
ایشون اومدن از سه جلد کتاب ارباب حلقه ها سه فیلم ساختند، بعد اونوقت خواستند از یه کتاب هابیت دو فیلم بسازند که طمعشون بیشتر شد و خواستند سه فیلم بسازند. معلومه وقتی منتقد ببینه اتفاق مهمی توی فیلم نمیفته و به فیلم آب بسته شده بهش نمره بالا نمیده. ولی وقتی فیلم ها خوبی مثل سه گانه ارباب حلقه ها بسازه، متای فیلمهاش کمتر از 88 نمیشه و اسکار و سایر جوایز رو درو می‌کنه

برای من اگه 2 قرون ارزش قائل نیستی حداقل برای حرف منتقد ها ارزش قائل باش.

منتقد تایم هم داره دقیقا به حرف های من اشاره می‌کنه:
The movie lacks majesty. Grand in parts, the movie is too often grandiose or grandiloquent; and the running time is indefensible.

پ.ن: دوستان اگه خواستید پستی حذف کنید، پس همه‌ی پست های نامرتبط رو حذف کنید

به نظرم یکی از دوستان بیاد راجع به XONE حرف بزنه بلکه این جریانای فیلم و سینما تموم بشه :|

ترجیح میدم 100 تا پست کل کل مایکرو فنا و سونی فنارو ببینم :d

سلامت باشه، فیلم خوب بسازه استقبال می‌شه ;)

حداقل من اگه فیلم یا گیمی رو هم دوست نداشته باشم، اگه ببینم نظر اهل فن مساعده، حرفی ضدش نمیزنم (به جز یه مورد)
این شمایید که باید تحقیق کنید که ببینید آقای جکسون به خاطر جیب گرامی از یه کتاب داره سه فیلم می‌سازه. فیلمی که نیم ساعت اولش کلا رو هواست. منتقدین هم از خجالتشون در اومدند و میانگین این فیلم هم در متا کریتیک 58ـه، یعنی یه فیلم متوسط.
ایشون اومدن از سه جلد کتاب ارباب حلقه ها سه فیلم ساختند، بعد اونوقت خواستند از یه کتاب هابیت دو فیلم بسازند که طمعشون بیشتر شد و خواستند سه فیلم بسازند. معلومه وقتی منتقد ببینه اتفاق مهمی توی فیلم نمیفته و به فیلم آب بسته شده بهش نمره بالا نمیده. ولی وقتی فیلم ها خوبی مثل سه گانه ارباب حلقه ها بسازه، متای فیلمهاش کمتر از 88 نمیشه و اسکار و سایر جوایز رو درو می‌کنه

برای من اگه 2 قرون ارزش قائل نیستی حداقل برای حرف منتقد ها ارزش قائل باش.

منتقد تایم هم داره دقیقا به حرف های من اشاره می‌کنه:

پ.ن: دوستان اگه خواستید پستی حذف کنید، پس همه‌ی پست های نامرتبط رو حذف کنید

اگه بنا به نظر منتقدین باشه فیلم Fight Club باید فیلم ماورای افتضاح باشه ... همه دیگه میدونن متاکریتیک تو سینما مثه جوک میمونه , از اونجایی که خیلی از فیلمهای با متای پایین همین الان جزو 250 فیلم برتر IMDB محسوب میشن ... یا از اونجایی که فیلم مثل Cloud Atlas رو کلا مو ام جساب نکردن! مثال تا دلت بخواد هست
اون چیزی که شما میگی از روی 1 کتاب 3 تا فیلم اومدن بسازن , واقعا کار سختیه , کار هر کسی نیست اینکار ... کسی که کتاب هابیت رو خونده باشه میفهمه , تالکین بشدت سرعتی مسائل رو شرح و بسط داده , هرکسی نمیتونست فیلم در قد و قواره ی هابیت مثل جکسون بسازه , ضمن اینکه هابیت هیچ وقت قرار نبود , شاهکاری مثل ارباب حلقه ها باشه از اول! قرار بود یه عنوان سرگرم کننده باشه فقط...

شما میتونی بردار 10 خط از یه داستان رو بکنش یه سکانس 25 دقیقه ای ببینم میتونی!! کلا تیم هابیت با اینکه فیلم ضعف داشت تو یه جاهایی بازم کار بزرگی رو انجام دادن!
الان که دیگه فیلم فانتزی به زور گیر میاد و معیارای فانتزی با توایلایت و اینجور فیلمای گیشه ای سنجیده میشه , هابیت غنیمته !

اینجا چه خبره الان؟!
سر گیجه گرفتم وقتی پست هارو خوندم !
بنظرم 60 فریم با 30 فریم خیلی فرقشه ! البته خود بازی هم میتونه این فرق رو بیشتر هم نشون بده ! گیم پلی تلو هم جوریه قشنگ بین دوتا فریم زمین تا آسمون فرقشه
اما من واس تلو 30 رو ترجیح میدم بنا به دلایلی

اگه بنا به نظر منتقدین باشه فیلم Fight Club باید فیلم ماورای افتضاح باشه ... همه دیگه میدونن متاکریتیک تو سینما مثه جوک میمونه , از اونجایی که خیلی از فیلمهای با متای پایین همین الان جزو 250 فیلم برتر IMDB محسوب میشن ... یا از اونجایی که فیلم مثل Cloud Atlas رو کلا مو ام جساب نکردن! مثال تا دلت بخواد هست
اون چیزی که شما میگی از روی 1 کتاب 3 تا فیلم اومدن بسازن , واقعا کار سختیه , کار هر کسی نیست اینکار ... کسی که کتاب هابیت رو خونده باشه میفهمه , تالکین بشدت سرعتی مسائل رو شرح و بسط داده , هرکسی نمیتونست فیلم در قد و قواره ی هابیت مثل جکسون بسازه , ضمن اینکه هابیت هیچ وقت قرار نبود , شاهکاری مثل ارباب حلقه ها باشه از اول! قرار بود یه عنوان سرگرم کننده باشه فقط...

شما میتونی بردار 10 خط از یه داستان رو بکنش یه سکانس 25 دقیقه ای ببینم میتونی!! کلا تیم هابیت با اینکه فیلم ضعف داشت تو یه جاهایی بازم کار بزرگی رو انجام دادن!
الان که دیگه فیلم فانتزی به زور گیر میاد و معیارای فانتزی با توایلایت و اینجور فیلمای گیشه ای سنجیده میشه , هابیت غنیمته !
Fight Club نمره‌ی بدی توی متا کریتیک نداره. 66 نمره‌ی نسبتا خوبیه. تو گرفتن جوایز هم این فیلم موفق نبود. فقط نامزد یه جایزه‌ی اسکار شد.
Cloud Atlas هم به موفقیت خاصی نرسید که انتظار متای فضایی داری.
شما اشتباهت اینه که بین نظر مردم و نظر منتقدین فرقی قائل نمیشی. منتقدین سینما با صنعت بازی خیلی فرق دارن. تو صنعت بازی اگه گیمی متای بالا بیاره در اکثر اوقات بازی خوبیه. ولی توی سینما اینطور نیست. نمرات IMDB رو هم کاربران می‌دن. شاید یه فیلمی عامه پسند باشه ولی مشکل زیاد داشته باشه.
بعنوان مثال فیلم Lone Ranger که خودم به خاطر بازی جانی دپ نگاهش کردم و ازش لذت هم بردم، منتقدین به شدت فیلم رو کوبیدند. نظرشون هم این بود که ریتم فیلم در جاهای مختلف خیلی زود عوض می‌شه و مثلا بعد از یه قتل عام صحنه های کمدی رو شاهد هستیم. من از فیلم لذت بردم ولی چشمم رو به روی مشکلات فیلم نبستم
قضیه‌ی هابیت هم همینه. این سری فیلم باید نهایتا در دو قسمت ساخته می‌شد. موارد اضافی زیاد داشت و می‌شد بعنوان یه پیش درآمد نهایتا 30 دقیقه‌ای برای قسمت دوم در نظر گرفته بشه. من حتی یادمه اینقدر بعضی جاهای فیلم کسل کننده بود که داشت خوابم می‌برد و بعد از عرضه‌ نسخه بلوری با اینکه گرفتمش ولی دوباره نگاهش نکردم
این نظر منتقد واشنگن پست در مورد این فیلمه که من کاملا با قسمت اولش موافقم:
It's a bloated, shockingly tedious trudge that manages to look both overproduced and unforgivably cheesy.

قسمت دوم رو خودم هنوز ندیدم ولی منتقد ها بیشتر تحویلش گرفتند ولی هنوز فاصله‌اش با ارباب حلقه ها خیلی زیاده.
در ضمن هیچوقت قرار نبود که هابیت صرفا یه فیلم فان باشه،‌ تازه کتاب هابیت نسبت به ارباب حلقه ها ارزشمند تر و غنی تره.

جیمز براردینلی که من خودم خیلی قبولش دارم، تیتر نقدش ردر متا کریتیک اینه:
It isn't as delirious a journey as we experienced a decade ago, but it's still filled with wonder, monsters, and thrills.

واقعا هم همینطوره. انتظارات همه به خاطر ارباب حلقه ها خیلی بیشتر بود ولی این فیلم نتونست بیشتر از یه فیلم متوسط خودش رو نشون بده

پ.ن.: اگه بحث دیگه‌ای مونده، خوشحال می‌شم تو پروفایل ادامه‌اش بدیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or