The Last of Us بر روی PS4 بصورت 30 فریم هم قابل بازی خواهد بود

VahiD_ST

کاربر سایت
the_last_of_us_remastered1.jpg

سلام!

بر اساس گزارشی از سوی Eurogamer Spain و به نقل از Arne Meyer از استویدیو ناتی داگ بازی The Last of Us بر روی PS4 در حالت های Single Player و MultiPlayer بصورت 1080p و 60FPS اجرا خواهد شد.

بازیکانان نسخه PS4 همچنین قابلیت این را خواهند داشت که بازی را در حالت 30 فریم بازی کنند.

نسخه PS4 بازی The Last of Us که با نام Remastered عرضه خواهد شد دارای حالت جدیدی به نام Photo Mode و همچین DLC جدیدی خواهد بود که برای هر دو نسخه PS4 و PS3 در دسترس خواهد بود.

The Last of Us: Remastered در تاریخ 30 جولای برای PS4 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
شما بهتره قبل از هرچیزی دست از توهین و ناسزا گفتن تو پیام خصوصی به کاربرای فروم برداری...
اگر فقط یکبار دیگه پی ام توهین آمیز بفرستی سروکارت با ناظمهای انجمن هست
بابا این FaVoRiTe شیپورچیه دیگه
کارش تاپیک خراب کردنه
کلا ندید بگیرین اینو، خدا زدتش

آخرین ویرایش:
گمان میکردم فضای بازی سنتر دوستانه هست .... گویا اشتباه بزرگی کردم ثبت نام کردم در این سایت.
در مورد جناب Zymeth گمان کنم اشتباه میکردم.
The Last of Us یکی از بهترین های PS4 هست در حال حاضر.
60 یا 30 . مهم جذابیت بازی هست که نرخ فریم از اون چیزی کم نمیکنه

خرسند باشید و پیروز ، خداحافظ شما باشه

بابا این FaVoRiTe شیپورچیه دیگه
کارش تاپیک خراب کردنه
کلا ندید بگیرین اینو، خدا زدتش
چطوری :d ای بابا یکی 2 تا نیست که =))

......................
خوشم میاد سونی امروز گزینه 30 یا 60 فریم فعال کرده پس فردا می بینی گزینه Resolutionرا هم گذاشت تو بازی هاش اون وقت قیافه بعضی ها دیدن داره :))
زنده باد ناتی داگ :x

گمان میکردم فضای بازی سنتر دوستانه هست .... گویا اشتباه بزرگی کردم ثبت نام کردم در این سایت.
در مورد جناب Zymeth گمان کنم اشتباه میکردم.
The Last of Us یکی از بهترین های PS4 هست در حال حاضر.
60 یا 30 . مهم جذابیت بازی هست که نرخ فریم از اون چیزی کم نمیکنه

خرسند باشید و پیروز ، خداحافظ شما باشه

دقیقا حق با شما هست
اینکه ناتی داگ اومده 30 فریم رو هم تو بازی قرار داده بخاطر احترام گذاشتن به انواع سلیقه هاست
در مورد این شخص هم که گفتید FaVoRiTe داشتن بیش از یک آی دی در این انجمن خلاف قوانین هست اما متاسفانه این شخص با انواع و اقسام آی دی بن شده (همه آی دیهای بن شده و بن نشدش رو دارم) داره تو پیام خصوصی به کاربران فروم مرتبا توهین میکنه و کارش هم کلا چیزی نیست جز برهم زدن فضای تاپیک ها...
کلی مدرک ازش دارم که به موقع و جای مناسب همه را رو خواهم کرد

نه تو انچارتد حس سینمایی مهم نیست بیشتر اکشن مهم هست.. دقیقا همینطوریه که بعضی دوستان میگن برای بعضی بازیها و برای بعضی بازیبازها بازی کردن با 30 فریم بهتره .. حقیقتا اون حرکات نرم به خیلی از بازیها نمیان که البته سلیقه ایه .. بعضیهام که میگن این چیزا نیست حرف مفت میزنن اونا سلیقه ی دیگران رو هم از چشم خودشون میبینن و فکر میکنن خودشون هر طوری هستن باید دیگران هم اونطوری باشن که همانا از گمراهانند و دوزخ جایگاه همیشگی آنان است
برادر خود سازنده اومده گفته اصلش 60 هست و اون بهتره بعد شما هنوز ول کن نیستید؟ بابا شما دیگه کی هستید...این نیل بود کی بود پس اون هم حرف مفت می زنه! :d

راستی، این قسمت رو هم من با اجازت می خوام بزنم تو امضام، واقعا خداس:

حقیقتا اون حرکات نرم به خیلی از بازیها نمیان

امکانات اضافه ام میذارن بازم طلبکارید ؟! :دی بخدا نسل پیش خیلی از بازیا همچین چیزی رو تو بخش تنظیمات داشتن , نمیدونم چی شده اینقد شاکی شدین اینُ شنیدین

هرچند خود نیل گفته اگر بازیکنا دیدن بازی دارای پارگی تصویر میشه بهتر بذارن روی 30 فریم ولی تضمین کرده تجربه اش روی 60 فریم بهتر از 30 خواهد بود ...
در درجه ی اول بخاطر درخواستای زیاد اینکار کردن در کنارش هم بخاطر احتیاط که اگر دچار پارگی تصویر شد بازی خراب نشه ... بنظرم کار واقعا خیلی خوبی کردن ...
توهین به شعور مخاطب نمیدونم از کجاتون در میارین :دی

همیشه دوستان بحث PC که وسط باشه از اینکه میشه بازیای PC رو تنظیم کرد و با توجه به قدرت سیستمت و بسته به علاقت یه جاهایی رو دستکاری کنی خوشحالن و اون رو برتری PC میدونن که البته درست هم میگن. اما نمیدونم چرا به کنسول که میرسه یه همچین تنظیماتی برآشفتشون میکنه؟
چرا اینکه شما حق انتخاب داری ناراحتشون میکنه؟ خدا عالمه.
البته من میدونم خوشون هم میدونن مشکل از اینجا ناشی نمیشه. از جای دیگه ای ناراحتن به این گیر دادن:d

امکانات اضافه ام میذارن بازم طلبکارید ؟! :دی بخدا نسل پیش خیلی از بازیا همچین چیزی رو تو بخش تنظیمات داشتن , نمیدونم چی شده اینقد شاکی شدین اینُ شنیدین

هرچند خود نیل گفته اگر بازیکنا دیدن بازی دارای پارگی تصویر میشه بهتر بذارن روی 30 فریم ولی تضمین کرده تجربه اش روی 60 فریم بهتر از 30 خواهد بود ...
در درجه ی اول بخاطر درخواستای زیاد اینکار کردن در کنارش هم بخاطر احتیاط که اگر دچار پارگی تصویر شد بازی خراب نشه ... بنظرم کار واقعا خیلی خوبی کردن ...
توهین به شعور مخاطب نمیدونم از کجاتون در میارین :دی
من اخر متوجه نشدم بازي رو 60 فريم هست و مشكلي نداره يا بين 30و 60 فريم در نوسان ؟؟!!!!!!بالاخره nd در اين ضمينه چي گفته؟؟

نمیدونم چرا یکسری فکر میکن فریم یه مبحث بچه گانه اس که میتونن هر نظری رو ول بدن
در یک مانیتور 60 هرتز بیش از 60 فریم به نمایش در نمیاد!!!!!!!!!!!!! در یک مانیتور 120 هرتز بیش از 120 فریم به نمایش در نمیاد و...........
فریم رندر شده توسط گرافیک رو با فریم نمایش داده شده توسط مانیتور رو اشتباه نگیرید.
شما هم وقتی چیزی نمیدونی بهتره نظر ول ندی حرف منو قبول نداری میتونی بری از 14 هزار نفری که الان دارن CoD4 تو Xfire با فریم 125 یا 250 بازی میکنن بپرسی مغز خر خوردن یا نه:)

شما هم وقتی چیزی نمیدونی بهتره نظر ول ندی حرف منو قبول نداری میتونی بری از 14 هزار نفری که الان دارن CoD4 تو Xfire با فریم 125 یا 250 بازی میکنن بپرسی مغز خر خوردن یا نه:)

از دقت نظرت به پست من شدیدا تشکر می کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا خوبه سه خط بیشتر ننوشته ام.

من اخر متوجه نشدم بازي رو 60 فريم هست و مشكلي نداره يا بين 30و 60 فريم در نوسان ؟؟!!!!!!بالاخره nd در اين ضمينه چي گفته؟؟

این به نقل از Eurogamer ئه...

By default the game runs at 1080p60 in single-player and multiplayer, but the addition of the 30fps lock may indicate occasional drops below 60. If you are locked at 60 you get no judder. If you aren't, you do get judder (or tearing), and so locking to 30 produces a more consistent experience

تو حالت عادی چه سینگل پلیر و چه مولتی پلیر 60 فریم و 1080 اجرا میشه و اگه روی 60 قفل باشه دچار پارگی تصویر نمیشه که اگه قفل نباشه ممکنه پارگی تصویر بوجود بیاد پس قفل روی 30 فریم رو قرار دادن تا فریم ثابت باشه و اذیت نکنه , همین.

ضمن اینکه یکی از طرفدارها از Even Wells تو توییتر چنین سوالی پرسیده :

Does the inclusion of a 30fps lock mean the 60fps fluctuates quite regularly?
و درجوابش هم خود Even Wells گفته که :
Not at all, We included it at the request of the purists who wanted the experience as close to the original (PS3) as possible.

باید صبر کرد و دید , ولی همچنان من فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشه.

همیشه دوستان بحث PC که وسط باشه از اینکه میشه بازیای PC رو تنظیم کرد و با توجه به قدرت سیستمت و بسته به علاقت یه جاهایی رو دستکاری کنی خوشحالن و اون رو برتری PC میدونن که البته درست هم میگن. اما نمیدونم چرا به کنسول که میرسه یه همچین تنظیماتی برآشفتشون میکنه؟
البته من میدونم خوشون هم میدونن مشکل از اینجا ناشی نمیشه. از جای دیگه ای ناراحتن به این گیر دادن:d

داری از کدوم تنظیمات حرف میزنی اینکه میتونی فریم رو رو 30 قفل کنی:| خب خوش به حالت!
این بحثا بیشتر سر اون قضیه سینمایی شدن این حرفا بود .بی خودی نمی خواد گردن چیز دیگه ایی بندازی احتیاجی هم به تیکه انداختن نیست;)

اون پستي كه من اسم سينمايي شدن رو توش آوردم به من نشون بده ببينم كي اين حرفو زدم؟ خودم خبر ندارم

کی گفت شما گفتی سینمایی گفتم بحث از اونجا شروع شد:|

آخرین ویرایش:

کی ناراحته که 30 فریم هم می‌شه بازی کرد؟ :دی
بیشتر بحثا سرِ اینا که چرا یه نفر 30 فریم رو به 60 فریم ترجیح می‌ده در حالی که همه جوره منطق حکم می‌کنه ‌که توی بازی 60 فریم به مراتب تجربه بهتری ارائه می‌ده :دی
دوستان هر چی می‌خوان بگن، ولی 99% به این بر می‌گرده که بازی 60 فریم تجربه نکردن! الان هم صد نفر نقل قول می‌کنن که مثلاً بگن 60 فریم رو هم تجربه کردن! حالا ما رو گول زدید، به خودتون که نمی‌تونید دروغ بگید!

البته یه عده هم این وسط هستن که از وجود 30 فریم استفاده می‌کنن و دلیلش رو عدم ثبات 60 فریم می‌دونن و باهاش بازی رو می‌کوبن که اونا اوضاع و احوالشون مشخصه :دی

این به نقل از Eurogamer ئه...

تو حالت عادی چه سینگل پلیر و چه مولتی پلیر 60 فریم و 1080 اجرا میشه و اگه روی 60 قفل باشه دچار پارگی تصویر نمیشه که اگه قفل نباشه ممکنه پارگی تصویر بوجود بیاد پس قفل روی 30 فریم رو قرار دادن تا فریم ثابت باشه و اذیت نکنه , همین.

اشتباه معنی کردی. Eurogamer بازی رو نداشته که بخواد بررسی کنه. اما به خاطر وجود آپشن 30 فریم گفته:

این گزینه قفل کردن فریم در 30، ممکنه نشون دهنده افت فریم‌های مقطعی در بازی باشه.

بعد واسه این که توضیحشو کامل کنه گفته که:
اگه یه بازی (یه بازی نوعی نه فقط TLOU)، روی 60 فریم ثابت باشه، Judder یا پارگی تصویر نداره، اما اگه افت فریم داشته باشه این مشکلات بوجود میاد، پس وجود 30 فریم ثابت می‌تونه باعث ارائه تجربه با ثبات‌تری بشه.

یعنی همه اینا حدس و گمان‌ها بر اساس اطلاعاتی بود که داشتن. چون در شرایط عادی، یه آدم نُرمال (به ملت بر نخوره، شوخی کردم :d) در صورت وجود 60 فریم ثابت احتیاجی به 30 فریم نداره! Eurogamer هم حدس زده که علت وجود این آپشن اینه. که البته بعداً کُل دار و دسته ND گفتن که این آپشن فقط و فقط برای کسایی هست که تو فاز سینمایی گیر کردن و به هیچ عنوان به خاطر افت فریم نیست. شما خیالت راحت باشه بازی 60 فریم با ثبات هست. به صحبتای ترول جماعت هم توجه نکن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or