The Last of Us بر روی PS4 بصورت 30 فریم هم قابل بازی خواهد بود

VahiD_ST

کاربر سایت
the_last_of_us_remastered1.jpg

سلام!

بر اساس گزارشی از سوی Eurogamer Spain و به نقل از Arne Meyer از استویدیو ناتی داگ بازی The Last of Us بر روی PS4 در حالت های Single Player و MultiPlayer بصورت 1080p و 60FPS اجرا خواهد شد.

بازیکانان نسخه PS4 همچنین قابلیت این را خواهند داشت که بازی را در حالت 30 فریم بازی کنند.

نسخه PS4 بازی The Last of Us که با نام Remastered عرضه خواهد شد دارای حالت جدیدی به نام Photo Mode و همچین DLC جدیدی خواهد بود که برای هر دو نسخه PS4 و PS3 در دسترس خواهد بود.

The Last of Us: Remastered در تاریخ 30 جولای برای PS4 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
البته خود نیل گفته که :
از آن جا که عده‌ای درخواست کرده بودند که این عنوان ۳۰ فریم بر ثانیه اجرا شود، ما این مهم را نیز فراهم ساختیم. البته من شخصا ۶۰ فریم را ترجیح می‌دهم.

بازی به سنگینی tlou هیچ اشکالی نداره که فریمش روی 60 لاک نباشه مثلا بین 60 - 40 نوسان داشته باشه..اما اینکه یه عده قفل شدن روی 30 فریم رو با حرفهایی مثل سینماتیک بودن و ... توجیه میکنن توهین به شعور مخاطبه ... این چیزی که 100% مشخصه فریمش ثابت نیست ....وگرنه هیچ عقل سلیمی نمیاد بازی که روی 60 فریم لاک باشه رو گزینه بزاره برای 30 فریم ....

بازم خوبه اینجوری به شعور مخاطب توهین میکنن 8-|
لاقل همون چیزی رو که تو تریلر هاش نشون میدن رو میتونن تو بازی بیارن نه اینکه بعدا ازش بزنن

بازی به سنگینی tlou هیچ اشکالی نداره که فریمش روی 60 لاک نباشه مثلا بین 60 - 40 نوسان داشته باشه..اما اینکه یه عده قفل شدن روی 30 فریم رو با حرفهایی مثل سینماتیک بودن و ... توجیه میکنن توهین به شعور مخاطبه ... این چیزی که 100% مشخصه فریمش ثابت نیست ....وگرنه هیچ عقل سلیمی نمیاد بازی که روی 60 فریم لاک باشه رو گزینه بزاره برای 30 فریم ....

توجیه چی اخه!؟ :| تازه اححتارمم گذاشته , مردم ازش خواستم یه گزینه بذاره که رو 40 لاک بشه , هنوز خیلیا با ترجیح میدن , اینا هم گفتن چشم اینکارو انجام میدیم :| الان بهت توهین شد مثلا!؟ :دی

وقتی خیلی از بازیسازا ( همه شونو نمی گم ) خیلی وقته دارن سعی می کنن تا بتونن دوربینای سینمایی و دقیق شبیه سازی بکنن و کلی افکت و ... روی بازی سوار می کنن تا دوربین بازیشون مثل دوربینای سینما بشه .از اقسام DOF و Motion Blur گرفته تا lense flare و grain و ... میشه فهمید که هدفشون اینه که بازیکن در زمان بازی کردن حس دیدن یه فیلم سینمایی بهش دست بده ، حالا قصدشون از انجام اینکار روایت داستانه یا هرچی بماند ولی خوب چیزی هست که نمیشه انکارش کرد .

ببین این جیزایی که تو نام بردی چیزیه که ما واقعا داریم با چشم میبینیم، من فکر نکنم میان چیزایی رو اضافه کنن که به صورت طبیعی وجود نداره، همه اونا به جز grain چیز هایی هستن واسه یه ادم با چشم سالم اتفاق می افته. ولی اونی که میگی دوربین مثل فیلم سینما بشه خودش جای بحث داره که آیا اصلا چیز خوبیه بازی ها سعی کنن شبیه فیلم بشن یا نه؟ در ادامه همه اینها درست ولی اینکه گفته بشه 30 فریم هم در راستای سینمایی تر بودن هست خنده داره، 30 فریم بودن تنها کاری که میکنه کند کردن بازی و عکس العمل هاس همین. واقعا اگر هر کس 30 و 60 رو تو شرایط یکسان تجربه کنه نمی تونه بگه 30 بهتر بود، اگر هم بگه یه چیزیش میشه. به نظر وفتی بازی 60 باشه شما اصلا متوجه نمیشید چون همه چیز روون و خوب دیده میشه، ولی 30 فریم بودن خیلی تابلو تره راحت حس میشه.

ببین این جیزایی که تو نام بردی چیزیه که ما واقعا داریم با چشم میبینیم، من فکر نکنم میان چیزایی رو اضافه کنن که به صورت طبیعی وجود نداره، همه اونا به جز grain چیز هایی هستن واسه یه ادم با چشم سالم اتفاق می افته. ولی اونی که میگی دوربین مثل فیلم سینما بشه خودش جای بحث داره که آیا اصلا چیز خوبیه بازی ها سعی کنن شبیه فیلم بشن یا نه؟ در ادامه همه اینها درست ولی اینکه گفته بشه 30 فریم هم در راستای سینمایی تر بودن هست خنده داره، 30 فریم بودن تنها کاری که میکنه کند کردن بازی و عکس العمل هاس همین. واقعا اگر هر کس 30 و 60 رو تو شرایط یکسان تجربه کنه نمی تونه بگه 30 بهتر بود، اگر هم بگه یه چیزیش میشه. به نظر وفتی بازی 60 باشه شما اصلا متوجه نمیشید چون همه چیز روون و خوب دیده میشه، ولی 30 فریم بودن خیلی تابلو تره راحت حس میشه.

ببین دوست عزیز من اگه جای شما بودم یه خوردی جمله بندیم رو عوض میکردم. هر کسی نظری داره و باید نظرش محترم شمرده بشه. کسی نمیگه 60 فریم بهتر نیست. ما اریم میگیم که تو بعضی از بازیا مخصوصا اونایی که اکشن سریعی ندارن 30 فریم بهتر جواب میده. حالا من به شخصه اینجوری فکر میکنم نمیدونم شما چه اصراری داری که امثال من یه چیزیمون میشه؟

شما WD رو ایشالا بازی کردی روی تمام پلتفورمها از کنسول بگیر تا PC روی 30 قفلش کردن. نمیخوای بگی بازی که رو تبلت و گوشی اجرا شده نمیشده تو کنسول 60 فریمش کنن؟ حالا اگه بگیریم که PS3 مثلا قدرتش کافی نبوده چرا رو PC رو 30 فریم قفله؟ لابد برای اینکه به فروش اندروید ضربه نزنه:d

حتی تو WD کاری کردن که ماوس با یه Delay چند صدم ثانیه ای حرکت کنه ( خودت تست کن) همه اینا برای اینه که وقتی مثلا یه زامبی به شما حمله کرد تو کسری از ثانیه نزنی نفلش کنی یه ذره دچار چالش بشی.

تکرار میکنم این به این معنی نیست که 30 فریم بهتره. فقط بدین معناست که گاهی اوقات تو بعضی از بازیها 30 بهتر جواب میده.

شاید یکی Refresh Rateـه مانیتورش 30 ـه نخواد کنسول زیاد کار کنه:| چمیدونم، یه دلیلی داره، ناتی داگ کار الکی نمی کنه:دی
شما WD رو ایشالا بازی کردی روی تمام پلتفورمها از کنسول بگیر تا PC روی 30 قفلش کردن. نمیخوای بگی بازی که رو تبلت و گوشی اجرا شده نمیشده تو کنسول 60 فریمش کنن؟ حالا اگه بگیریم که PS3 مثلا قدرتش کافی نبوده چرا رو PC رو 30 فریم قفله؟ لابد برای اینکه به فروش اندروید ضربه نزنه:d
کی گفته Watch Dogs رو 30 فریم قفله؟ یا یه بازی دیگه رو داری میگی؟:|:دی

ببین دوست عزیز من اگه جای شما بودم یه خوردی جمله بندیم رو عوض میکردم. هر کسی نظری داره و باید نظرش محترم شمرده بشه. کسی نمیگه 60 فریم بهتر نیست. ما اریم میگیم که تو بعضی از بازیا مخصوصا اونایی که اکشن سریعی ندارن 30 فریم بهتر جواب میده. حالا من به شخصه اینجوری فکر میکنم نمیدونم شما چه اصراری داری که امثال من یه چیزیمون میشه؟

حتی تو WD کاری کردن که ماوس با یه Delay چند صدم ثانیه ای حرکت کنه ( خودت تست کن) همه اینا برای اینه که وقتی مثلا یه زامبی به شما حمله کرد تو کسری از ثانیه نزنی نفلش کنی یه ذره دچار چالش بشی.

تکرار میکنم این به این معنی نیست که 30 فریم بهتره. فقط بدین معناست که گاهی اوقات تو بعضی از بازیها 30 بهتر جواب میده.

WD که 30 فریم نیست. فکر کنم منظورت Dead Rising بوده باشه (یا شاید هم Walking Dead). سازنده می‌گه چون از ابتدا بازی رو برای One ساختیم و هدف 30 فریم بود. انیمیشن‌ها و Aim کردن و ... بر مبنای اون فریم ساخته شدن و اگه روی 60 فریم اجرا شه ممکنه مشکلاتی ایجاد شه. دیگه واسه PC وقت نبود بازی رو از بیخ و بُن بسازن و یه پورت ساده کردن! واسه همین روی 30 فریم اجرا می‌شه. به هر جهت علت اصلی 30 فریم بودن یه تعداد خیلی کمی بازی روی PC همینه و هیچ علت دیگه‌ای نداره. هر بازی‌ای که از بیخ و بن واسه یه پلتفرم ساخته بشه، اگه 60 فریمه باشه بهتر از 30 فریمه هست (با فرض این که باقی شرایط یکسان باشن).

در کُل خودتونو گول نزنید، توی هیچ شرایط و برای هیچ بازی‌ای 30 فریم بهتر از 60 فریم نیست. اصلاً و ابداً امکان نداره 30 فریم حس بهتری انتقال بده. توی بازی‌های شوتر سوم شخص حساسیت کمتر می‌شه ولی اصلاً به این معنی نیست که 30 فریم بهتره! حالا ND دو آپشن رو در اختیارتون گذاشته و یه عده از دوستان که قبلاً تجربه 60 فریم رو نداشتن متوجه می‌شن که همین TLOU به شدت از فریم بالاتر سود می‌بره و مستقیم رو تجربه بازی تاثیر می‌ذاره. خوشبختانه کارکنان یه استودیویی هم دارن از 60 فریم بودنش حمایت می‌کنن که حرفشون خریدار داره و بالاخره یه عده به راه راست هدایت می‌شن:d

حالا این که "30 فریم و گرافیک بالاتر بهتره یا 60 فریم و گرافیک پایین‌تر" یه مساله دیگه هست که بسته به اختلاف جزئیات گرافیکی و زمان عرضه بازی و ژانر بازی و ... ممکنه تغییر کنه. فعلاً که ND داره می‌گه واسه یه بازی سوم شخص که به قول یه عده از دوستان هیچ احتیاجی هم به 60 فریمه بودن نداره، خیلی خیلی تاثیر داشته و تجربه بازی رو خیلی بهتر کرده. تا جایی که نسخه 30 فریمی رو Broken خوندن :d

WD که 30 فریم نیست. فکر کنم منظورت Dead Rising بوده باشه. سازنده می‌گه چون از ابتدا بازی رو برای One ساختیم و هدف 30 فریم بود. انیمیشن‌ها و Aim کردن و ... بر مبنای اون فریم ساخته شدن و اگه روی 60 فریم اجرا شه ممکنه مشکلاتی ایجاد شه. دیگه واسه PC وقت نبود بازی رو از بیخ و بُن بسازن و یه پورت ساده کردن! واسه همین روی 30 فریم اجرا می‌شه.

در کُل خودتونو گول نزنید، توی هیچ شرایط و برای هیچ بازی‌ای 30 فریم بهتر از 60 فریم نیست. اصلاً و ابداً امکان نداره 30 فریم حس بهتری انتقال بده. توی بازی‌های شوتر سوم شخص حساسیت کمتر می‌شه ولی اصلاً به این معنی نیست که 30 فریم بهتره! حالا ND دو آپشن رو در اختیارتون گذاشته و یه عده از دوستان که قبلاً تجربه 60 فریم رو نداشتن متوجه می‌شن که همین TLOU به شدت از فریم بالاتر سود می‌بره و مستقیم رو تجربه بازی تاثیر می‌ذاره. خوشبختانه کارکنان یه استودیویی هم دارن از 60 فریم بودنش حمایت می‌کنن که حرفشون خریدار داره و بالاخره یه عده به راه راست هدایت می‌شن:d

حالا این که "30 فریم و گرافیک بالاتر بهتره یا 60 فریم و گرافیک پایین‌تر" یه مساله دیگه هست که بسته به اختلاف جزئیات گرافیکی و زمان عرضه بازی و ژانر بازی و ... ممکنه تغییر کنه. فعلاً که ND داره می‌گه واسه یه بازی سوم شخص که به قول یه عده از دوستان هیچ احتیاجی هم به 60 فریمه بودن نداره، خیلی خیلی تاثیر داشته و تجربه بازی رو خیلی بهتر کرده. تا جایی که نسخه 30 فریمی رو Broken خوندن :d

اشتباه نکن افشین من چند صفحه قبل هم گفتم حرفی که من دارم میزنم لزوما در مورد TloU نیست. TloU رو خودم خیلی کنجکاوم بدونم 60 فریمش چجوریه. البته در مورد Uncharted اصلا کنجکاو نیستم مطمئنم 60 فریمش خیلی بهتره. حرفی که من میزنم خیلی کلیه و درمورد بازی خاصی نیست. کلا بنظرم تو یه بازیای خاصی 60 فریم تاثیر منفی داره. شاید تعداد این بازیا 5 در صد هم نباشه ولی وجود دارن. شاید شاید و بازم تکرار میکنم شاید TloU هم جز این دسته باشه. شایدم نباشه باید دید

در ضمن منظور از WD همون Walking Dead می باشد

اشتباه نکن افشین من چند صفحه قبل هم گفتم حرفی که من دارم میزنم لزوما در مورد TloU نیست. TloU رو خودم خیلی کنجکاوم بدونم 60 فریمش چجوریه. البته در مورد Uncharted اصلا کنجکاو نیستم مطمئنم 60 فریمش خیلی بهتره. حرفی که من میزنم خیلی کلیه و درمورد بازی خاصی نیست. کلا بنظرم تو یه بازیای خاصی 60 فریم تاثیر منفی داره. شاید تعداد این بازیا 5 در صد هم نباشه ولی وجود دارن. شاید شاید و بازم تکرار میکنم شاید TloU هم جز این دسته باشه. شایدم نباشه باید دید

در ضمن منظور از WD همون Walking Dead می باشد

حالا دو هفته دیگه بازی میاد و با هم تجربه می‌کنیم. این شکی که داری هم از بین می‌ره :d

یعنی دنیای رندرهای realtime, با پست های بعضی ها کلا به فنا رفت
افردای که فرق real time با اسکریپت رو نمیدونن من واقعا متعجب هستم اصلا برای چی در این تاپیک ها نظر میدن.
60 فریم برای بازی های خاص اثر منفی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دلیل اش رو می تونم بدونم؟ خواهشا نگین حس سینمایی داره
اینکه شما حس خاصی بهت دست میده, خواهشا دلیل فنی پشت اش نذار.

.

همین TWD که شما مثال زدی، خودت میگی رو همه دستگاه ها 30 فریم قفل شده، شما که تا حالا 60 فریم بازی نکردیش از کجا میدونی 30 فریم بهتره؟!

کسانی که هی فکر میکنن 30 بهتره این حرفا، این ویدئو رو حتما ببینن.
http://www.gamespot.com/videos/reality-check-do-we-need-60-fps-on-ps4-and-xbox-on/2300-6415658/

این مقاله هم رو بخونه:
http://web.cs.wpi.edu/~claypool/papers/fr-rez/paper.pdf

آخرین ویرایش:
60 فریم کاملا برتر هست بنا بدلایل واضحی که داره ولی 30 فریم در مورد بعضی از بازیها و برای بعضی ها (از جمله خودم) به مراتب حس بهتر و جذاب تری داره. توضیحش سخته چون این یه حس هست و البته محدود به افراد خاصی نمیشه و افراد زیادی رو شامل میشه. الان هر چقدرم دلیل بیارین این حس از بین نمیره. در واقع کسی منکر بهتر بودن 60 فریم نمیشه ولی 30 فریم برای خیلیا تجربه بهتری داره.
در مورد سینماتیک بودن هم همین قضیه صدق میکنه. من حتی فیلمایی که فریم بیشتری دارن رو هم نمیتونم ببینم و یه حس نه چندان جالبی پیدا میکنم. تصاویر یجورایی سبک هستنو کمتر ذهن رو درگیرشون میکنن. سخته توضیح دادنش. :دی

هر چی فکر میکنم خندم میگیره یکی بگه 30 فریم به 60 فریم برتری داره چون مثل فیلم سینمایی میشه حالا بماند فیلم های سینمایی روی 23 فریم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or