The Last of Us بر روی PS4 بصورت 30 فریم هم قابل بازی خواهد بود

VahiD_ST

کاربر سایت
the_last_of_us_remastered1.jpg

سلام!

بر اساس گزارشی از سوی Eurogamer Spain و به نقل از Arne Meyer از استویدیو ناتی داگ بازی The Last of Us بر روی PS4 در حالت های Single Player و MultiPlayer بصورت 1080p و 60FPS اجرا خواهد شد.

بازیکانان نسخه PS4 همچنین قابلیت این را خواهند داشت که بازی را در حالت 30 فریم بازی کنند.

نسخه PS4 بازی The Last of Us که با نام Remastered عرضه خواهد شد دارای حالت جدیدی به نام Photo Mode و همچین DLC جدیدی خواهد بود که برای هر دو نسخه PS4 و PS3 در دسترس خواهد بود.

The Last of Us: Remastered در تاریخ 30 جولای برای PS4 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
شما از کجا میدونی من تجربش نکردم ؟ علم غیب داری ؟
D
این جمله تاریخی کار شماست اگه بازی نکرده باشیو گفته باشی که میشه یه کاریش کرد ولی اگه بازیش کردی و اینو گفتی که حیف اون بازی!!
درکل بازیهای انحصاری مثل TLOU بیشتر روی گرافیگ هنری تاکید دارن افکتهای خیلی شاخی تو بازی نخواهیم دید که خیلی برای سخت افزار دردسر ساز بشه .

یه موقع هست گرافیک قراره فدای 60 فریم باشه خوب میشه رو این قضیه بحث کرد که اگر 30 فریم باشه و گرافیک بالاتر بازی بهتر خواهد بود ولی وقتی قراره همچی یکسان باشه بعد بیاییم بگیم 30 فریم تو بازی بهتر از 60 هست واقعا تعجب برانگیزه...من که خودم به شخصه اصلا چنین چیزیرو دوست ندارم.

از همون لینکی که گذاشتم:

"There was an internal debate just over the artistic-ness of going 30 or 60, and whether or not it would feel weird. Pretty much every person who had said, 'I'm a 30 Hz person, I don't know if I could play it at 60.' When they finally saw it, they said, 'Nevermind, I'm convinced.'

باشد که این بازی باعث بشه یه سری کنسول گیمر گرامی بپذیرن 30 فریم خیلی چیز خوبی نیست :D

یه موقع هست گرافیک قراره فدای 60 فریم باشه خوب میشه رو این قضیه بحث کرد که اگر 30 فریم باشه و گرافیک بالاتر بازی بهتر خواهد بود ولی وقتی قراره همچی یکسان باشه بعد بیاییم بگیم 30 فریم تو بازی بهتر از 60 هست واقعا تعجب برانگیزه...من که خودم به شخصه اصلا چنین چیزیرو دوست ندارم.
درسته همه چیز یکسان خواهد بود ولی به نظرم این انتخاب رو گذاشتن چون خیلی ها با 30 فریم ps3 از بازی خاطره دارن و شاید 60 فریم براشون جالب نباشه یا بدشون بیاد!
بالاخره این یه کار هوشمندانه از ناتی داگه که هیچ ایرادی به بازیش وارد نشه!(بعضی ها دنبال مسخره ترین چیزن تا از این بازی عالی ایراد بگیرن)

حالا من خودم ایشالا رو هر دو مد بازی رو تموم میکنم و نظرم رو راجع بهش میگم :d

از مقایسه دو نسخه میشه فهمید با ظرافت بیشتری کار کردند ;;)
دلم می خواد فقط یک ساعت رو صورت کارکترا زوم کنم :>

میشه بدونم فریم چیه؟؟
و سی فریم چه فرقی با شصت داره؟

انگاری هیشکی

آخرین ویرایش:
اگر این بازی که اصلا برای نسل بعد ساخته نشده بوده رو 60 فریم اینطوریش کردن آدم از GTA V که واسه این نسل هم ساخته شده می ترسه :دی

Blaine County با رزولوشن 1080p و اون IQ و تکسچر HNGGG

ببخشید تورو خدا نخندید
میشه بدونم فریم چیه؟؟
و سی فریم چه فرقی با شصت داره؟
به تعداد تصویری در عرض یک ثانیه پردازش میشه فرم میگن حالا هرچی تعداد این فرما بیشتر باشه صحنه مورد نظر رون تر اجرا میشه . وقتی ما یـ بازی رو رو 30 فرم بازی کنیم بعد همون رو رو 60 فرم دوباره بازی کنیم احساس میکنیم تصویر کمی تند تر شده در صورتی که تصویر فقط رون تر شده و این ماییم که اینجوری احساس میکنیم ....

یه مقایسـه بین دو دو نسخـه.

12626663992650470671.png

PS3:

PS4:

به جان خودم نسخه PS3 اینقدری که توی این عکس نشون داده ضایع نبود مخصوصا این عکس پایینی که جوئل و الی پشت ماشین کاور گرفتن یجورایی دور از اون چیزیه که روی PS3 تجربه کردیم:|

یه مقایسـه بین دو دو نسخـه.

12626663992650470671.png

PS3:

PS4:
اتفاقا همین الان داشتم همین مرحله رو میرفتم، کاش ازش عکس گرفته بودم!
اصلا نسخه ی PS3 اینی که توی این عکس هست نیست. موهای جوئل توی PS3 هم عینا توی همین عکس توی PS4 یعنی حداقل من یک چیزی که مطمئنم اینه که خود شخصیت های بازی بین دو نسخه فرق چندان نداشته باشن از لحاظ کیفیت تکسچر و . . .
این عکس به نظر میاد کپچر شده از روی یه ویدئو چیزیه که ویدئو هم کیفیت اصلی نبوده!!

اینطور که من فهمیدم فریم کاملا روی 60 قفل نیست و کمی پایینتره! اینا میگن میتونید رو 30 قفل کنید که فریم بالا پایین نشه! که البته به نظرم حتی اینایی که حرف سینماتیک میزنن عمرا 60 رو ول کنن رو 30 قفل کنن

به نظرم بازی کلا 60 فریمش یه لذتی رو داره که روی 30 فریم نمیشه اون لذت رو تجربه کرد ...حالا چه سوم شخص یا اول شخص من کلا روونی 60 فریم رو به سینماتیک بودن 30 فریم ترجیح میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or