The Last of Us بر روی PS4 بصورت 30 فریم هم قابل بازی خواهد بود

VahiD_ST

کاربر سایت
the_last_of_us_remastered1.jpg

سلام!

بر اساس گزارشی از سوی Eurogamer Spain و به نقل از Arne Meyer از استویدیو ناتی داگ بازی The Last of Us بر روی PS4 در حالت های Single Player و MultiPlayer بصورت 1080p و 60FPS اجرا خواهد شد.

بازیکانان نسخه PS4 همچنین قابلیت این را خواهند داشت که بازی را در حالت 30 فریم بازی کنند.

نسخه PS4 بازی The Last of Us که با نام Remastered عرضه خواهد شد دارای حالت جدیدی به نام Photo Mode و همچین DLC جدیدی خواهد بود که برای هر دو نسخه PS4 و PS3 در دسترس خواهد بود.

The Last of Us: Remastered در تاریخ 30 جولای برای PS4 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
در کل بنده قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم وصرفا اون شایعاتی رو که IGN , EDGE و ..... قبلا گذاشته بودن رو قرار دادم ....حالا هم هیچ چیزی از ارزشهای Tlou کم نشده و هنوز هم این بازی یه عنوان خوب محسوب میشه....

خوب شد گفتی وگرنه بازی داشت با سر میخورد زمین:(
(من نمیدونم دلیل این همه هیت ورزی چیه؟:-/)

ببینید الهام گرفتن و حتی تقلید کردن از یه چیزی که واقعا امتحانش رو پس داده هیچ مشکلی نداره..اون شایعات هم نظر شخصی بنده نبوده و من همچنان معتقدم tlou یه عنوان خوب محسوب میشه ....اما خب شما اگه یه نگاه کلی به داستان جیک RE6 بندازید میبینید که دقیقا یه نفر هست که در مقابل ویروس مقاومه و باید به یک مرکز تحقیقات رسونده بشه برای نجات بشر و کاملا هسته ی داستان Tlou هم همینه......
تكراري بودن Base داستان لزوما به معناي تكراري بودن روند داستان و كاراكترها و جذابيت هاي متفاوتش نيست كه اگه اينطور بود الان همه فيلماي مثلا پليسي كه در مورد قتل بودن بايد تكراري مي شدن
درسته base داستان تو tlos قبلا هم ديده شده بود ولي روايت داستان و كاراكترهاش و رفتاراشون چيزي بود كه قبلا مشابهش رو تو اون سطح نداشتيم و اين جالبه;)

.

این که فریم متغیره یا نه من نمی دونم چون هنوز تجربه اش نکردم.
ولی تجربه سینیمایی 30 فریم و 60 فریم رو کاملا درک میکنم ( پس وقتی چیزی اطلاع ندارید الکی زیر سوال نبرید موضوع رو با تشکر!!)
کافیه یه سری به فیلم های سینمایی بزنید تا متوجه بشید.
خیلی ها فیلم های سینمای 30 فریم رو هنوز به فیلم هایی که جدیدا بصورت 60 فریم ساخته میشن ترجیح می دن . این میتونه در مورد بازی هایی که تجربه سینمایی هم ارائه میدن صدق کنه ( خلاص!!)

البته فیلم‌های سینمایی 24 فریم و 48 فریم هستن. شما هم چند ماه فیلم با فریم بالا نگاه کنید، دیگه تحمل دیدن فیلمای با فریم پایین رو نخواهید داشت. همش به این دلیله که استاندارد فیلم‌سازی 24 فریم بوده از ابتدا (به خاطر محدودیاتی که وجود داشته) و چشممون بهش عادت کرده.
اما فرق بزرگی که وجود داره، اینه که ما داریم در مورد بازی صحبت می‌کنیم که کنترلش در اختیار ماست و به صورت Real Time توسط ما کنترل می‌شه. این جا 60 فریمه بودن جدای از حس بهتری که انتقال می‌ده، مستقیماً روی گیم‌پلی بازی تاثیر می‌ذاره.

به صورت کلی، هیچ موقع 30 فریم ثابت، بهتر از 60 فریم ثابت نیست.

یکی از عنوان های خوب ؟؟

ما به بازی که بیش تز از ۲۰۰ تا گوتی داره نمیگیم خوب میگیم شاهکار یه نسل ok ?

همین که میگه خوب کلی مایه گذاشته. والا دایرةالمعارف هم در وصف بزرگی این عنوان کلمه ای یافت نکرده.

یادم از دیالوگ های ماندگار اکانت قبلی این آقا یکیش این بود که: tlou عرضه شد و چهره فن یه عده معلوم شد. اینکه tlou یه بازی با داستان ساده و تقلیدی هست :))
یادش بخیر چقد خوب بود اون روزا.
حالا فکر کن یکی با این ادبیات بگه tlou خوبه.
مثل این میمونه که کوبی برایانت بگه لبرون از من بهتره

هولی شت. دی ال سی جدید؟ امیدوارم داستانی باشه. حتی در حد نصف جا مانده هم باشه بازم عالیه.

پ.ن: تلو بسه دیگه یه عده افسرده شدن اینجا دست از سرشون بردار. تازه داشتن اون روزای کابوسوار رو پشت سر میزاشتن این ریمستر چی بود آخه؟ :دی

یکی از عنوان های خوب ؟؟

ما به بازی که بیش تز از ۲۰۰ تا گوتی داره نمیگیم خوب میگیم شاهکار یه نسل ok ?

این تا تونسته به این بازی بگه خوب کلی با خودش کلنجار رفته و سر خودش رو کوبیده به دیوار که بازم جای شکرش باقیه:d

همین که میگه خوب کلی مایه گذاشته. والا دایرةالمعارف هم در وصف بزرگی این عنوان کلمه ای یافت نکرده.

یادم از دیالوگ های ماندگار اکانت قبلی این آقا یکیش این بود که: tlou عرضه شد و چهره فن یه عده معلوم شد. اینکه tlou یه بازی با داستان ساده و تقلیدی هست :))

اینو میگی؟! یادش بخیر :d

قرار نيست كه هر پست و سوال خنده داري جواب داده بشه. گاهي اوقات جواب ندادن به پست يه عده و بي توجهي نسبت به گفته هاشون مي تونه بزرگ ترين جواب باشه براشون. اين كه سه صفحه نقل قول كنيد و كلي عرق بريزيد، آخرشم برگرديد و ببينيد كه طرفتون سر خونه ي اولشه چه فايده اي داره! :d

در راستاي پست حسام، صرفا براي عوض شدن حال و هواي تروليسم تاپيك :d

متاسفانه تا از دید فن بود به یک قضیه نگاه کنید همین میشه ...یعنی رد حقیقت و تهمت زدن برای پاک کردن صورت مساله ... من فقط متاسفم واسه این افراد ...شما اگه منطق دارید رو کنید ..نه با ترول و مسخره کردن جواب بدید...صحبتی دارید بسم الله ..ندارید هم سکوت کنید ...

الان تاپیک رو قفل کنم یا چی؟! من خودم 2 دقیقه زودتر زده بودم اما چون عنوانش جنجال برانگیز نبوده پست ها اینجا زده شده :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or