The Last of Us بر روی PS4 بصورت 30 فریم هم قابل بازی خواهد بود

VahiD_ST

کاربر سایت
the_last_of_us_remastered1.jpg

سلام!

بر اساس گزارشی از سوی Eurogamer Spain و به نقل از Arne Meyer از استویدیو ناتی داگ بازی The Last of Us بر روی PS4 در حالت های Single Player و MultiPlayer بصورت 1080p و 60FPS اجرا خواهد شد.

بازیکانان نسخه PS4 همچنین قابلیت این را خواهند داشت که بازی را در حالت 30 فریم بازی کنند.

نسخه PS4 بازی The Last of Us که با نام Remastered عرضه خواهد شد دارای حالت جدیدی به نام Photo Mode و همچین DLC جدیدی خواهد بود که برای هر دو نسخه PS4 و PS3 در دسترس خواهد بود.

The Last of Us: Remastered در تاریخ 30 جولای برای PS4 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
هیچ وقت جایی همچین حرفیو نزن جو سینمایی دیگه چیه ؟ توجیه جدیده ؟

احتمالا نوسان فریم تو بازی بین 30- 60 بسیار متغیره:yes: برای همین این گزینه قرار دادن تا گیمر حق انتخاب داشته باشه

ما در دنیای گیم چیزی بنام تجربه ای سینمایی تر نداریم :-b. این چیزیه که سونی فنها اینجا مد کردن:eek:
60 فریم همیشه بهتره بوده حتی تو بازیهای خطی . فقط کافیه چندتا انفجار مهیب (که نیاز به پردازش بالایی داشته باشه ) تو صحنه رخ بده رفرلکس :dاشیا بالا باشه:)) بعد قابل لمس ترم میشه=))

که خوب تنها دلیل همین نوسان فریم تو بازی بین 30- 60 میتونه باشه

خداییش کار اثا به TLOU ندارم :d. رفلکس اشیا به نرخ فریم :-/ بعد قابل لمس ترم میشه

-شفیعی-جم.jpg

والا تا اونجايي كه بنده به شخصه تو بازيهاي PC هم به كرات ديدم تو قسمت Setting جايي براي لاك كردن فريم روي 30 وجود داره. خيلي از بازيهاي PC هم بصورت پيش فرض روي 30 قفل شدن كه اگه بخواي 60 فريم بشه بايد كمي دستكاري كنيد. به هر حال فكر ميكنم ( نظر شخصي من اينه) كه بعضي از يازي ها روي 30 فريم تجربه ي بهتري هستن تا 60 فريم. بعضي اوقات هم فرقي نميكنه. در مورد TloU هيچ ايده اي ندارم كه 60 فريمش چه حسي حالي داره بايد منتظر بود و ديد در كل خوبه كه امكانش وجود داره و ميشه تغيير داد.

والا تا اونجايي كه بنده به شخصه تو بازيهاي PC هم به كرات ديدم تو قسمت Setting جايي براي لاك كردن فريم روي 30 وجود داره. خيلي از بازيهاي PC هم بصورت پيش فرض روي 30 قفل شدن كه اگه بخواي 60 فريم بشه بايد كمي دستكاري كنيد. به هر حال فكر ميكنم ( نظر شخصي من اينه) كه بعضي از يازي ها روي 30 فريم تجربه ي بهتري هستن تا 60 فريم. بعضي اوقات هم فرقي نميكنه. در مورد TloU هيچ ايده اي ندارم كه 60 فريمش چه حسي حالي داره بايد منتظر بود و ديد در كل خوبه كه امكانش وجود داره و ميشه تغيير داد.

یه بازی روی PC به من معرفی کن توی تنظیماتش گزینه ایی داشته باشه که بازی روی 30 فریم قفل کنه (صرفا برای تجربه سینمایی ) من برای همیشه PC میبوسم میزارم کنار :d
اصلا اسم همچین گزینه ایی چی میتونه باشه ؟

شاید یه شرکت در پیتی مثل EA بیاد از قصد نسخه PC بازی NFS R صرفا برای فروش بیشتر نسخه کنسولی روی 30 فریم قفل نگه داره ولی عملا همچینی چیزی وجود نداره :d

Tomb Raider یا حتی Hitman Absolution تجربه 60 فریمشون عالی بود

آخرین ویرایش:
احتمالا نوسان فریم تو بازی بین 30- 60 بسیار متغیره برای همین این گزینه قرار دادن تا گیمر حق انتخاب داشته باشه
درکل بازیهای انحصاری مثل TLOU بیشتر روی گرافیگ هنری تاکید دارن افکتهای خیلی شاخی تو بازی نخواهیم دید که خیلی برای سخت افزار دردسر ساز بشه .

که خوب تنها دلیل همین نوسان فریم تو بازی بین 30- 60 میتونه باشه
دیگه بحثی نمیمونه این موضع فان رو تموم کنید بره :

sorry to ask you this but why is there a 30fps lock option in TLOU : RE ? Is the 60fps experience not consistent ?

I play TLOU always at full frame rate, without optional frame rate lock.I don't feel any dips on final build,single player or MP
http://forum.bazicenter.com/thread87791/page45/#post3347146

یه بازی روی PC به من معرفی کن توی تنظیماتش گزینه ایی داشته باشه که بازی روی 30 فریم قفل کنه (صرفا برای تجربه سینمایی ) من برای همیشه PC میبوسم میزارم کنار :d
اصلا اسم همچین گزینه ایی چی میتونه باشه ؟

شاید یه شرکت در پیتی مثل EA بیاد از قصد نسخه PC بازی NFS R صرفا برای فروش بیشتر نسخه کنسولی روی 30 فریم قفل نگه داره ولی عملا همچینی چیزی وجود نداره :d

Tomb Raider یا حتی Hitman Absolution تجربه 60 فریمشون عالی بود

اتفاقا يه بازي كه خيلي سبكش شبيه TloU هست. هم RE5 و هم RE6 رو ميشه 30فريم لاك كرد

RE5-Settings.jpg

اون به خاطر افت فریم بود
yahoo_22.gif
اين دوستمون اصرار داشتن كه همچين چيزي وجود نداره=))

حالا به هر دليلي تو خيلي از بازياي PC چنين گزينه اي وجود داره و يه سري هم هستن كه ترجيح ميدن 30 فريم بازي كنن اين گزينه رو ND براي اون دسته گذاشته

آخرین ویرایش:
به نظر من نوسان فریم ریت نداره!
ولی چون رو ps3 بوده اکثر انیمیشن هاش 30 فریمن ممکنه بره بعضی ها حس بهتری داشته باشه!
دوستان بحث مسخره "سینمایی بودن" رو هم تموم کنید!واقعا مسخرست این حرف!
هیچی دیگه پس چون حس "سینمایی" داشته باشه بقیه بازی ها رو هم 30 فریم بسازن!مطمین باشید اگه بدتر بود از اول لاکش میکردن رو 30!
منطق این حرفو واقعا نمیفهمم!

- - -ویرایش - - -

30 فریم بیشتر توی MultiPlayer استفاده میشه برای اونایی که سرعت اینترنت پایینی دارن
اقا.....ولش کن:|

- - -ویرایش - - -

اتفاقا يه بازي كه خيلي سبكش شبيه TloU هست. هم RE5 و هم RE6 رو ميشه 30فريم لاك كرد

RE5-Settings.jpg
اون به خاطر افت فریم بود:|

از بین هزاران بازی دقیقا میدنستم میگردی فقط همینو پیدا میکنی اما
فدای تو بشم اون برا افت فریمه :d ربطی به تجربه سینمایی نداره .
تو PC ازین سوسول بازیها نداریم . همه میدونن تجربه 60 فریم همیشه بهتر بوده

اتفاقا شما که باید بهتر بدونید یکی از شاخصه های برتری PS4 نسبت به XONE همین 60 فریم بودن بعضی از بازیهای مشترکه :d

آخرین ویرایش:
تو گوگل فقط یه مطلب پیدا کردم که میگه بره story telling 30 فریم بهتره و بقیه همه گفتن 60!
حالا گریم اینطوری باشه چرا تو بازی 30 فریم باشه!خوب کات سین ها 30 باشن!
حالا تا دیروز همه میگفتن تجربه این بازی رو 60 یه چیزه دیگست و همین 60 فریم کافیه و از این جور چیزا حالا که اینطوری شده...
خودتون قضاوت کنید!

فدای تو بشم اون برا افت فریمه :d ربطی به تجربه سینمایی نداره
تو PC ازین سوسول بازیها وجود نداره . همه میدونن تجربه 60 فریم همیشه بهتر بوده

مگه من گفتم داره اصلا مگه من اسمي از تجربه ي سينمايي زدم خودت ميگي بعد ميزاري تو دهن من بعد هم جواب من رو ميدي و فكر ميكني خيلي باحالي. بلاخره اين گزينه تو Setting هست كه شما اصرار داشتي نيست. به هر حال بازي رسما 60 فريمه و اون گزينه رم داره حالا شما دوست نداري ميتوني استفاده نكني

مگه من گفتم داره اصلا مگه من اسمي از تجربه ي سينمايي زدم خودت ميگي بعد ميزاري تو دهن من بعد هم جواب من رو ميدي و فكر ميكني خيلي باحالي. بلاخره اين گزينه تو Setting هست كه شما اصرار داشتي نيست. به هر حال بازي رسما 60 فريمه و اون گزينه رم داره حالا شما دوست نداري ميتوني استفاده نكني

نگرفتی من چی میگم . بحثم کلیه
بنده عرض کردم این 30 فریم بودن بازیها که سازنده ها میان میگن بازی 30 فریم شده تا تجربه سینمایی کسب کنید . جوکی بیش نیست
همه میدونن تجربه 60 فریم همیشه بهتر بوده

این داستان سینما تئاتر این حرفا کلا بیخیال بشید

آخرین ویرایش:
وقتی همچین چیزی رو کنسول قراره 60 قریم اجرا کنه خدایی چه جوری اومدید سر عدم توان کنسول روی اجرای یه بازی نسل قبل بحث می کنید ؟ فوق العاده اید به خدا
good-job-onion-head-emoticon.gif

6gxnchfzwqaig6jqnghd.jpg

نگرفتی من چی میگم . بحثم کلیه
بنده عرض کردم این 30 فریم بودن بازیها که سازنده ها میان سر شما کنسول بازارو گول میمالن و میگن بازی 30 فریم شده تا تجربه سینمایی کسب کنید . جوکی بیش نیست
وقتی سخت افزار کنسول نمیکشه مجبورن ازین حرفا زیاد بزنن . همه میدونن تجربه 60 فریم همیشه بهتر بوده

به هر روی من احتمال میدم فریم در این بازی بین 30-60 متغیره باشه مگرنه هیچ دلیلی وجود نداره که این گزینه تو اپشن اضافه کردن .

این داستان سینما تئاتر این حرفا کلا بیخیال بشید

بنده به شخصه برخی از عناوین مولتی پلتفرم رو روی pc بازی میکنم .

اخیرا dark souls II رو روی PC به اتمام رسوندم . با بالاترین FPS ممکن و لاک شده .

نظری که الان میتونم بدم اینه که من 30 فریم این بازی رو بیشتر از 60 فریمش دوس داشتم . مثل DEMON SOULS و DRAK SOULS که رو کنسول تجربه شد .

کاری ندارم به اینکه سینماتیک و شیره میمالن و ...

این مساله به نظر شخصی هر کس ربط داره که چگونه و چطوری لذت ببره از گیم .

شاید بتونی بگی 60 فریم همیشه بهتر از 30 فریم هستش و سخت افزار قدرتمندتری رو طلب میکنه .

اما نمیتونی بگی تجربه و لذت 60 فریم همیشه بهتر از 30 فریم برای همه گیمرها هستش .

شاید بتونی بگی 60 فریم همیشه بهتر از 30 فریم هستش و سخت افزار قدرتمندتری رو طلب میکنه . اما نمیتونی بگی تجربه و لذت 60 فریم همیشه بهتر از 30 فریم برای همه گیمرها هستش . جواد خیابانی !

شاید بتونی بگی 60 فریم همیشه بهتر از 30 فریم هستش و سخت افزار قدرتمندتری رو طلب میکنه . اما نمیتونی بگی تجربه و لذت 60 فریم همیشه بهتر از 30 فریم برای همه گیمرها هستش . جواد خیابانی !

:d
منظور از بهتر بودن اینه که برای بازی های رقابتی و هیجانی این یک معیار لازمه هستش . مثل FPS هایی همچون TITANFALL

اما منظور از لذت و تجربه به خیلی موارد مثل حس نوستالوژیک بودن یک بازی مثل DARK SOULS برای من هستش . بعضی بازی ها هستن که ادم به 30 فریم بودنشون عادت کرده .

امیدوارم مساله الان شکافته شده باشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or