The Last of Us بر روی PS4 بصورت 30 فریم هم قابل بازی خواهد بود

VahiD_ST

کاربر سایت
the_last_of_us_remastered1.jpg

سلام!

بر اساس گزارشی از سوی Eurogamer Spain و به نقل از Arne Meyer از استویدیو ناتی داگ بازی The Last of Us بر روی PS4 در حالت های Single Player و MultiPlayer بصورت 1080p و 60FPS اجرا خواهد شد.

بازیکانان نسخه PS4 همچنین قابلیت این را خواهند داشت که بازی را در حالت 30 فریم بازی کنند.

نسخه PS4 بازی The Last of Us که با نام Remastered عرضه خواهد شد دارای حالت جدیدی به نام Photo Mode و همچین DLC جدیدی خواهد بود که برای هر دو نسخه PS4 و PS3 در دسترس خواهد بود.

The Last of Us: Remastered در تاریخ 30 جولای برای PS4 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
نه این که پست های شما سرشار از منطق بود.8-|

باو ول کن جواب اینو نده

- - -ویرایش - - -

الان تاپیک رو قفل کنم یا چی؟! من خودم 2 دقیقه زودتر زده بودم اما چون عنوانش جنجال برانگیز نبوده پست ها اینجا زده شده :|

نه:dقول میدیم بچه های خوبی باشیم و در مورد موضوع تاپیک بحث کنیم:d

الان تاپیک رو قفل کنم یا چی؟! من خودم 2 دقیقه زودتر زده بودم اما چون عنوانش جنجال برانگیز نبوده پست ها اینجا زده شده :|

خدا رو شکر یکی از ناظم ها اومد ...واقعا تو این تاپیک جو بدی ایجاد شده و یه عده انگشت شمار با مسخره و ترول کردن تاپیک رو از بحث سالم منحرف کردن .

بچه ها به نظر شما تجربه بازی روی 60 fps بهتره؟یعنی میدونید 30 fps یه حس سینمایی به آدم میده و منحصر به فرد بودن.نمیدونم چرا بازی های سوم شخص 60 فریم به دلم نمیشینن و همش یاد Call of Duty میوفتم:|:d

- - -ویرایش - - -

آقا لطف کنید ببندید از رو نمیره یا با خودش برخورد کنید:|

بابا ول کن اینو داداش این هدفش قفل کردن تاپیک و بن شدن خودشه.میخواد رکورد بزنه گمونم
جواب ...... خاموشیست

فقط امکان ایجاد یوزر دوم و سوم و ... رو یجوری ببندین کافیه :دی

اینجا جای خالی کردن خود با یوزرای دیگه نیست. اینجور منطقی بازیای مضحک هم پوشش نیست متاسفانه.

پ.ن: کاش میشد فهمید کودومشونن :دی

البته فیلم‌های سینمایی 24 فریم و 48 فریم هستن. شما هم چند ماه فیلم با فریم بالا نگاه کنید، دیگه تحمل دیدن فیلمای با فریم پایین رو نخواهید داشت. همش به این دلیله که استاندارد فیلم‌سازی 24 فریم بوده از ابتدا (به خاطر محدودیاتی که وجود داشته) و چشممون بهش عادت کرده.
اما فرق بزرگی که وجود داره، اینه که ما داریم در مورد بازی صحبت می‌کنیم که کنترلش در اختیار ماست و به صورت Real Time توسط ما کنترل می‌شه. این جا 60 فریمه بودن جدای از حس بهتری که انتقال می‌ده، مستقیماً روی گیم‌پلی بازی تاثیر می‌ذاره.

به صورت کلی، هیچ موقع 30 فریم ثابت، بهتر از 60 فریم ثابت نیست.

میدونم عزیز .
در رابطه با فیلم من خودم فریم بالا رو ترجیح میدم.
ولی هنوز جا نیافتاده این داستان ( یا بقول خودت چشم اکثر افراد هنوز بهش عادت نکرده ) برای همین وقتی فریم دور ور 30 داشته باشی اکثرافراد حس سینمایی تر رو برداشت میکنند. نمیشه که مثلا به اون افراد بگیم باید به چیز جدید حتما عادت کنید

آخرین ویرایش:
میدونم عزیز .
در رابطه با فیلم من خودم فریم بالا رو ترجیح میدم.
ولی هنوز جا نیافتاده این داستان ( یا بقول خودت چشم اکثر افراد هنوز بهش عادت نکرده ) برای همین وقتی فریم دور ور 30 داشته باشی به اکثرا حس سینمایی تر رو برداشت میکنند. نمیشه که مثلا به اون افراد بگیم باید به چیز جدید حتما عادت کنید

انچارتد 4 1080P 60FPS اجرا بشه تکلیفش چیه؟ تو اون بازی حس سینمایی مهم نیست ؟؟ فقط تو این بازی مهمه؟

آخرین ویرایش:
انچارتد 4 1080P 60FPS اجرا بشه تکلیفش چیه؟ تو اون بازی حس سینمایی مهم نیست ؟؟ فقط تو این بازی مهمه؟
به شمایی که هیچکدوم رو بازی نکردی سخته توضیح دادن ولی فقط این رو بگم که گیم پلی آنچارتد چندین برابر نسبت به TLoU سریعتره

حالا نمیدونم این قفل کردن فریم روی 30 چه ایرادی داره؟ کسی اگه مشکلی داره رو همون 60 فریم ثابت بازی کنه

به شمایی که هیچکدوم رو بازی نکردی سخته توضیح دادن ولی فقط این رو بگم که گیم پلی آنچارتد چندین برابر نسبت به TLoU سریعتره

حالا نمیدونم این قفل کردن فریم روی 30 چه ایرادی داره؟ کسی اگه مشکلی داره رو همون 60 فریم ثابت بازی کنه

شما از کجا میدونی من تجربش نکردم ؟ علم غیب داری ؟
حس حسه دیگه اگه قراره با 30 فریم حس سینمایی به ادم دست بده میتونه تو انچارتد 4 همین اتفاق بیوفته

من خودم اکثرا بازیها 10 فریم میپسندم یه حس نوستالژی بهم دست میده D

آخرین ویرایش:
خوب دیگه تو این تاپیک پر بار و غنی هم یاد گرفتیم تجربه 30 فریم بهتر از 60 فریم هست..بساط خیلی هام دیگه جور شد که اگر بازی رو پلاتفورمشون 30 فریم بود بگن به خاطر سینمایی بودن بازی گذاشتنش رو 30

خوب دیگه تو این تاپیک پر بار و غنی هم یاد گرفتیم تجربه 30 فریم بهتر از 60 فریم هست..بساط خیلی هام دیگه جور شد که اگر بازی رو پلاتفورمشون 30 فریم بود بگن به خاطر سینمایی بودن بازی گذاشتنش رو 30

بازی رو گفتن 60 فریمه . حالا مشکل شما چیه چون یه گزینه اضافه داره !!!

The Last of Us Remastered Devs Discuss Making 60fps the New Standard in Games - GameSpot

اینم نظر خود سازنده‌های بازی! می‌گه بازی روی 30 فریم انگار Broken هست!
همون بازی‌ای که خیلی‌هاتون می‌گفتید اصلاً احتیاجی به 60 فریم بودن نداره!
نه آقا جان، همیشه خوبه که بازی 60 فریم باشه. همیشه، همه جا و در همه حال! اگه کسی با 30 فریم بیشتر حال می‌کنه که خوش به حالش! ولی منطق اینو می‌گه که 60 فریم بودن باعث کنترل خیلی بهتر روی بازی می‌شه و حتی آبجکت‌های توی محیط خیلی بهتر به نظر میان و سازنده هم مجبور نیست کلی موشِن بلور به بازی تزریق کنه تا فریم پایین بازی رو مخفی کنه!
باز هم می‌گم؛ بازی میاد و همتون تجربه می‌کنید. اون موقع انصاف داشته باشید و بگید واقعاً 30 فریم بهتره یا 60 فریم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or