The Last of Us بر روی PS4 بصورت 30 فریم هم قابل بازی خواهد بود

VahiD_ST

کاربر سایت
the_last_of_us_remastered1.jpg

سلام!

بر اساس گزارشی از سوی Eurogamer Spain و به نقل از Arne Meyer از استویدیو ناتی داگ بازی The Last of Us بر روی PS4 در حالت های Single Player و MultiPlayer بصورت 1080p و 60FPS اجرا خواهد شد.

بازیکانان نسخه PS4 همچنین قابلیت این را خواهند داشت که بازی را در حالت 30 فریم بازی کنند.

نسخه PS4 بازی The Last of Us که با نام Remastered عرضه خواهد شد دارای حالت جدیدی به نام Photo Mode و همچین DLC جدیدی خواهد بود که برای هر دو نسخه PS4 و PS3 در دسترس خواهد بود.

The Last of Us: Remastered در تاریخ 30 جولای برای PS4 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
اینطور که من فهمیدم فریم کاملا روی 60 قفل نیست و کمی پایینتره! اینا میگن میتونید رو 30 قفل کنید که فریم بالا پایین نشه! که البته به نظرم حتی اینایی که حرف سینماتیک میزنن عمرا 60 رو ول کنن رو 30 قفل کنن
خیلی سخته پورت کردن بازی ای که خود بازیسازها توی نسل 7 در ساخت خود بازی برای این کنسول دشواریهای خاصی داشتن . این فقط یک پورت اثلا ساده نیست . قده یک بازی کامل براش زحمت کشیده شده و خود بروس و یوشیدا برای 60 فریم شدن این پورت سنگین به نشانه تحسین کار گروه ، اعلان تعجب کردن . 60 فریم نه اثا 59 خوبه :| . واقعا ترول محضه حرف شما که میگید (اینطور که من فهمیدم) شما از کجا فهمیدید که ما نفهمیدیم :| . منبع از از نیل بالاتر ؟

بنظرم این تاپیک داره اسپم سرا میشه . تاپیکای قدیمی دوستان اگه خاطرتون باشه جنجال 30 فریم هم شده بود که اتفاقا ترولیسمای عزیز بخاطر اینکه همیشه در صحنه حاضر باشن موافقتشونو بخاطر از دست دادن حس قدیمی بازی ابراز کردن (حالا دستشونم به بازی نخورده بعضیا) . در همین تاپیک هم همین اتفاق داره میوفته ولی حالا هم 30 هست هم 60 . حالا گیری ندارن بدن چسبیدن تقلید از RE6 !! . ما میدانیمو شما نمیدانید :d

فردین اگه میخوان این تاپیکو با این جملات گهربارشون نور افشانی کنن قفلش کنی خیلی بهتره . چون 7 صفحست فقط یک نفر داره با جملات رایگانش سکوت بچه ها رو میشکنه .

همه این حرفا که 30 فریم سینمایی تره زیر سر اون یارو تو Ready at Dawn هست که برگشت همچین حرف مزخرفی زد. من نمی دونم این که فیلم 24 هست چه ربطی به بازی داره؟! واقعا هر کس بیاد بگه 30 فریم بهتره یا تا حالا ندیده یا الکی داره خودش رو گول میزنه.

واقعا ترول محضه حرف شما که میگید (اینطور که من فهمیدم) شما از کجا فهمیدید که ما نفهمیدیم
:|
شما خودتو به یه روانشناسی چیزی نشون بده:دی
وقتی قابلیت گذاشتن روی 30 قفل کنی اولین چیزی که به ذهنت میرسه اینه که شاید رو 60 قفل نیست!
یک نفر داره با جملات رایگانش سکوت بچه ها رو میشکنه
مامانمینا :))

خود ND گفته رو 60 فریم قفله بعد می یان می گن نه اینطور که من فهمیدم پایین تر از 60 هستش:|
Corrinne Yu:
"من The Last of Us را همیشه با نهایت فریم ریت بدون هیچ حقه ای برای قفل کردن آن بازی میکنم. چه در بخش تک نفره و چه در بخش چند نفره، هیچ وقت من افت فریمی را مشاهده نکردم. به زودی خودتان متوجه این حرف من خواهید شد. ما به سختی کار کردیم تا بازیکنان هیچ گونه افت فریمی را در بازی مشاهده نکنند."

خود ND گفته رو 60 فریم قفله بعد می یان می گن نه اینطور که من فهمیدم پایین تر از 60 هستش:|
Corrinne Yu:
"من The Last of Us را همیشه با نهایت فریم ریت بدون هیچ حقه ای برای قفل کردن آن بازی میکنم. چه در بخش تک نفره و چه در بخش چند نفره، هیچ وقت من افت فریمی را مشاهده نکردم. به زودی خودتان متوجه این حرف من خواهید شد. ما به سختی کار کردیم تا بازیکنان هیچ گونه افت فریمی را در بازی مشاهده نکنند."
نمیخوام ارزش کار ND رو پایین بیارم چون من خودم فن دوآتیشه این بازیم ولی تا خودتون چیزی رو ندیدید هیچ وقت باور نکنید,هیچ کس نمیاد بگه ماست من ترشه شرکتهای بازیسازی هم همیشه از بازی خودشون تا میتونن تعریف میکنن پس به عنوان یه فن بهتون میگم تا وقتی خودتون قفل بودن فریم روی 60 رو به چشم ندیدید کاری نداشته باشید که فلان کس چی گفته,از این گفته ها توی صنعت گیم زیاد دیده شده که بعدا خلافش ثابت شده

اینقدر بچه پر شده تو فروم دیگه حق نداریم حدس هم بزنیم!
من گفتم افت فریم؟ من گفتم شاید رو 60 قفل نباشه!

اینکه 30 فریم سینمایی تره . چیش مشکل داره ؟! از هزار سال پیش تا الان:d ملتی که چشمشون عادت کرده فیلما رو ، 24 فریم یا 30 فریم ببینن . چشمشون شرطی شده و یه خورده سخته بتونن با 60 فریم واسه دیدن فیلم کنار بیان . بازیم همینشکلیه . چشم عادت کرده و شرطی شده . من فکر می کنم با یکی دوتا بازی این حس از بین نمی ره . یه مقدار زمان می بره ولی بعد یه مدت فکر کنم زیر 60 فریم بازیکردن واسه بازیکنا سخت میشه . من خودم جزو کسایی بودم که 30 فریمو واسه این بازی بیشتر می پسندیدم تا 60 ولی خوب ، چندتا تجربه 60 فریم تونست نظرمو تا حدودی عوض کنه .

اینکه 30 فریم سینمایی تره . چیش مشکل داره ؟! از هزار سال پیش تا الان:d ملتی که چشمشون عادت کرده فیلما رو ، 24 فریم یا 30 فریم ببینن . چشمشون شرطی شده و یه خورده سخته بتونن با 60 فریم واسه دیدن فیلم کنار بیان . بازیم همینشکلیه . چشم عادت کرده و شرطی شده . من فکر می کنم با یکی دوتا بازی این حس از بین نمی ره . یه مقدار زمان می بره ولی بعد یه مدت فکر کنم زیر 60 فریم بازیکردن واسه بازیکنا سخت میشه . من خودم جزو کسایی بودم که 30 فریمو واسه این بازی بیشتر می پسندیدم تا 60 ولی خوب ، چندتا تجربه 60 فریم تونست نظرمو تا حدودی عوض کنه .

یه چیز ساده، بازی هیچ ربطی به فیلم نداره. اصلا مقایسه کردن این دو تا با هم از بیخ مشکل داره.

بعضی‌ بازیها بودن که یه سری از تکنیک‌ها و فی-لتر های تصویری رو که به قصد سینماتیک کردن بازی بش اضافه کردن رو گزینه‌ای برای خاموش کردنش گذاشتن.
مثل فیلم گرین، نویز افکت، موشن بلار، اما من که تاحالا ندیده بودم بازی که اگه رو 60 قفل باشه 30fps هم بذارن برا تجربه سینماتیک، کلا غیر معموله این حرکت

من اینکه چون 24 یا 30 سینمایی تره و اگه رو این فریما بازی کنه بیشتر حس میکنی سینمایی ئه رو درک نمیکنم :| بازی بنظرم با فیلم خیلی فرق داره , تو فیلم آدم هیچ تعاملی نداره , پس سرعت تصمیم گیری و اینجور موارد مطرح نمیشه ولی تو بازی خوب ما تصمیم گیرنده هستیم , پس هر چی سرعت انتقال به مغز ما بیشتر باشه , سرعت بازیم نتیجتا بالاتر میره و هیجان و حس واقعی بودن رو بیشتر منتقل میکنه

یه چیز ساده، بازی هیچ ربطی به فیلم نداره. اصلا مقایسه کردن این دو تا با هم از بیخ مشکل داره.

وقتی خیلی از بازیسازا ( همه شونو نمی گم ) خیلی وقته دارن سعی می کنن تا بتونن دوربینای سینمایی و دقیق شبیه سازی بکنن و کلی افکت و ... روی بازی سوار می کنن تا دوربین بازیشون مثل دوربینای سینما بشه .از اقسام DOF و Motion Blur گرفته تا lense flare و grain و ... میشه فهمید که هدفشون اینه که بازیکن در زمان بازی کردن حس دیدن یه فیلم سینمایی بهش دست بده ، حالا قصدشون از انجام اینکار روایت داستانه یا هرچی بماند ولی خوب چیزی هست که نمیشه انکارش کرد .

بازی به سنگینی tlou هیچ اشکالی نداره که فریمش روی 60 لاک نباشه مثلا بین 60 - 40 نوسان داشته باشه..اما اینکه یه عده قفل شدن روی 30 فریم رو با حرفهایی مثل سینماتیک بودن و ... توجیه میکنن توهین به شعور مخاطبه ... این چیزی که 100% مشخصه فریمش ثابت نیست ....وگرنه هیچ عقل سلیمی نمیاد بازی که روی 60 فریم لاک باشه رو گزینه بزاره برای 30 فریم ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or