The Incredible Adventures of Van Helsing | PC

developer: Neocore Games
genre: Action RPG
platforms: PC - X360
release date: November 2012

وبسایت رسمی

تصاویر

تاپیک تصاویر

اسم من ون هلسینگ است. به کلبه ی حقیر من خوش آمدید. از روی صورتتان معلوم است که قبلا اسم من را شنیده اید. مثل ماجراجوییهای ون هلسینگ, قاتل هیولاها, مغلوب کننده ی خون آشامها, نجات دهنده ی دختران و یا پاکسازی کننده ی قلعه های تاریکی! شاید با خود فکر کنید که چطور این جوان خوش تیپ که روبروی شما قرار دارد توانسته قدرت خود را پس از این همه آزمایش سخت, پیش خود حفظ کند.

دوستان من, با کمال ناراحتی, من تصور میکنم که شما من را با پدرم ون هلسینگ بزرگ, اشتباه گرفته اید, همان کسی که زمانی بزرگترین قاتل هیولاها بود ولی او بازنشسته شده و اینک من یعنی جانشین او که مانند پدرم غول کشی زبردست هستم, خود را برای آغاز یک داستان ماجراجویانه ی شورانگیز آماده میکنم.

پس مرا در ورود به دنیای هیولایها, دنیای اسرار و علوم شگفت انگیز, همراهی کنید...

آخرین ویرایش:
الان نزدیک به 20 ساعته بازی کردم ولی هنو تموم نشده اوووووف . ولی یه مشکل داره بعضی جاها واقعا تکراری میشه مثلا تو old town تو هر کوچه یا خیابون 10 تا اکیپ وایسادنو همشون تکرارین فقط بایذ پارتیزانی حمله کنی تا بشه جونه سالم بدر برد

کسی که از بازیهایی نظیر: Alien Shooter,Desperados,Diablo,Titan Quest و Shadowgrounds خوشش بیاد ،حتما از این بازی نیز لذت میبره.بازی رو دانلود و نصب کردم ... گرافیکش بدک نیست و برعکس هم سبک های خودش بسیار بهینه هستش و از نظر فریم ریت مشکلی تو بازی نیست .

سلام
من هنوز Torchlight 2 رو بازی نکردم و خیلی هم وقت برای بازی ندارم. به نظر شما این بهتره یا همون Torchlight؟ کدومشون مایه های اکشن بیشتری داره؟

سلام
من هنوز Torchlight 2 رو بازی نکردم و خیلی هم وقت برای بازی ندارم. به نظر شما این بهتره یا همون Torchlight؟ کدومشون مایه های اکشن بیشتری داره؟

torchlight که مسلما بهتره اما این ظاهرا گرافیک بهتری داره. اینم بگم البته torchlight یه بازی کامل 50 دلاری نیست اما در حد همچین عناوینی بلند شده

torchlight که مسلما بهتره اما این ظاهرا گرافیک بهتری داره. اینم بگم البته torchlight یه بازی کامل 50 دلاری نیست اما در حد همچین عناوینی بلند شده
این بیچاره بازیش 15 دلاره پک های دیگه هم داره که تا صد یا هزار دلار دلار میرسه درست یادم نیست (یه چند تا آیتم و عکست و اسمتو میزنن تو یه Hall of ... اسم اینم یادم رفت :() اگر بخوایم حساب کنیم 15 دلاره که اگر پولی در دست بود حتما میخریدمش :d .

دوستان لطف کنند یه چندتا عکس از بازی قرار بدید من هنوز دانلودم تموم نشده

بازی گرافیک خوبی داره منتها اکثرا دیدم دوستان سیستم ضعیفی دارن و تنظیماتو low قرار دادن عکس گرفتن به دلم نچسبیده

انشالله دانلود تموم بشه با تنظیمات very high در رزولوشن 1080p عکس قرار میدم دوستان لذت ببرید.

درود دوستان بالاخره بازی تموم شد ولی اخرش رو نفهمیدم کسی فهمید بیاد بگه :))
دوستان توصیه میکنم حسابی خودتونو قوی کنید اخر بازی از اسمون و زمین روی سرتون خراب میشن
راستی قبل از رفتن توی اون ساختمون حسابی جون بخرید (بالای 200 -300 تا ) اگه بمیرید دوباره از اول میاد

چقدر هوادار

سیل عظیم هواداران

یه بوسه واسم فرستادن همینطور پشته سرمه :)

انفجار اخر

من وقتی بازیو تموم کردم و غول اخر رو کشتم نشون داد که یه هلیکوپتر نشون داد که ازمون عکس گرفت و رفت بیرون ساختمون و پای یه مجسه اونجا هم ازش عکس و باز رفت بالای ساختمون بعد شلیک کرد و کل ساختمون رفت رو هوا و ونهلسینگ مرد ( فک کنم ) و سازندگان رو نشون داد ولی بعدش دوباره اومد تو بازی و میشد بری تو شهر و بگردی .... چرا اینجوری شد؟ مگه نزد مارو ترکوند؟

راستی دوستان این مجسمه چیه که 3 تا الماس باید توش بذاریم توی اون جنگل یکی بود اینجا هم یکیه . جریانش چیه؟ تو اخر بازی تاثیر داره؟ ( عکس پایین )

من وقتی بازیو تموم کردم و غول اخر رو کشتم نشون داد که یه هلیکوپتر نشون داد که ازمون عکس گرفت و رفت بیرون ساختمون و پای یه مجسه اونجا هم ازش عکس و باز رفت بالای ساختمون بعد شلیک کرد و کل ساختمون رفت رو هوا و ونهلسینگ مرد ( فک کنم ) و سازندگان رو نشون داد ولی بعدش دوباره اومد تو بازی و میشد بری تو شهر و بگردی .... چرا اینجوری شد؟ مگه نزد مارو ترکوند؟

نه بعد از انفجار کار تموم شده ...

این آخر کارو گذاشتن که بعد از اینکه بازیو تموم کردی دوباره بتونی واسه ی خودت فقط اگه خواستی تو بازی بگردی !

این بیچاره بازیش 15 دلاره پک های دیگه هم داره که تا صد یا هزار دلار دلار میرسه درست یادم نیست (یه چند تا آیتم و عکست و اسمتو میزنن تو یه Hall of ... اسم اینم یادم رفت :() اگر بخوایم حساب کنیم 15 دلاره که اگر پولی در دست بود حتما میخریدمش :d .
11 دلار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or