The Incredible Adventures of Van Helsing | PC

developer: Neocore Games
genre: Action RPG
platforms: PC - X360
release date: November 2012

وبسایت رسمی

تصاویر

تاپیک تصاویر

اسم من ون هلسینگ است. به کلبه ی حقیر من خوش آمدید. از روی صورتتان معلوم است که قبلا اسم من را شنیده اید. مثل ماجراجوییهای ون هلسینگ, قاتل هیولاها, مغلوب کننده ی خون آشامها, نجات دهنده ی دختران و یا پاکسازی کننده ی قلعه های تاریکی! شاید با خود فکر کنید که چطور این جوان خوش تیپ که روبروی شما قرار دارد توانسته قدرت خود را پس از این همه آزمایش سخت, پیش خود حفظ کند.

دوستان من, با کمال ناراحتی, من تصور میکنم که شما من را با پدرم ون هلسینگ بزرگ, اشتباه گرفته اید, همان کسی که زمانی بزرگترین قاتل هیولاها بود ولی او بازنشسته شده و اینک من یعنی جانشین او که مانند پدرم غول کشی زبردست هستم, خود را برای آغاز یک داستان ماجراجویانه ی شورانگیز آماده میکنم.

پس مرا در ورود به دنیای هیولایها, دنیای اسرار و علوم شگفت انگیز, همراهی کنید...

آخرین ویرایش:
درود
عکسهای بازی رو که دیدم یاد Diablo III و Torchlight II افتادم
دیابلو رو که فقط حسرت عکساشو خوردم و تماشا کردم
اما دومی رو حسابی بازی کردم به دلم نشست الان اینو هم گذاشتم برا دانلود
چقدرم نسخه بلک باکسش حجمش بالاست پنج گیگ؛ واقعا حجمش اینقدره؟

امروز نشستم یه چند تا آیتم خوب پیدا کردم و enchant کردم خیلی قوی شدم :d نمیمیرم که هیچ همش Critical های 1500 تایی میزنم تا دشمن میرسه میپکه :d اونم با شمشیر .

دوستانی که بازی کردن به نظرشون این بازی قشنگ تره یا Torchlight II؟:دی
پ.ن:امروز رفتم بازی رو بخرم، تو مغازه هر چقدر فکر کردم یادم نیومد برای خرید چی اومدم:دی

درود
دادالو 3 رو که هیچی ! الکی داری حسرتش رو میخوری !
بله ! نسخه عادی الان 4 تا دی وی دیه .

این ماشینه worm رو چجوری بزنمش؟
این عنکبوت های محافظش چقدر قوین تا اون 4 تا چیز رو فعال میکنم میمیرم
دهنت سرویس میشه و متنها الهیت هم کمی جر میخوره بعدش رد میشی اگر خدا بخواد و ... ! اون عنکبوت ها نامردی مطلق هستند

امروز نشستم یه چند تا آیتم خوب پیدا کردم و enchant کردم خیلی قوی شدم :d نمیمیرم که هیچ همش Critical های 1500 تایی میزنم تا دشمن میرسه میپکه :d اونم با شمشیر .
با اجازت من امروز 3 تا آیتم واقعا شاهکار رو پیش همین یارو قاطی کردم و یک کلاه بیضه ای تحویل گرفتم !!! انقدر سوختم که حد نداشت :(( این اینک گیت لعنتی منو به یه جای اشتباه تلپورد کرده و اونجا خیلی سخته :(( ولی من تسلیم نمیشم !

کلا کسایی که d3 بازی کردن عصاب پولادین تو فارم کردن دارن :D
تو دیابلو 3 که با اعصاب پولادین هم خبری از فارم نبود !! من که با 200 ساعت بازی 1 آیتم خوب برای هیروم پیدا کردم و باقیش مفت هم نمی ارزیدن !!

:دی
پ.ن:امروز رفتم بازی رو بخرم، تو مغازه هر چقدر فکر کردم یادم نیومد برای خرید چی اومدم:دی
تو دیگه زدی رو دست من !! من میرم که نون بخرم سر از بازی فروشی در میارم بعد یه خورده فکر میکنم میبینم من که اومده بودم نون بخرم !!

آخرین ویرایش:
تو دیابلو 3 که با اعصاب پولادین هم خبری از فارم نبود !! من که با 200 ساعت بازی 1 آیتم خوب برای هیروم پیدا کردم و باقیش مفت هم نمی ارزیدن !!
بخاطر همینم میگم دیگه اونجا اونقدر بدونه نتیجه الکی بازی کردیم که اینجا هر ساعتم 1 ایتم بده زوغ مرگ میشم xD

بازی تموم شد نسبت به torchlight 2 ضعیف تر بود به خصوص سیستم اسکیلش که زود خسته کننده میشود حداقل توی یه گیلدش که اینطوری بود ولی در مجموع توی ایام امتحانات یونی بد نبود:d

- - -ویرایش - - -

درود
آره دوست من تو این دوره زمونه که 5 گیگ چیزی نیست البته اینجاhttp://blackboxrepack.com/ حدود 500 مگ کمتره...به هر حال اینم خودش 2 تومان به سودته دیگه...

سلام
آقا من تو مرحله Old Town بدجووررر گیر کردم
تو آبجکتهام هم نوشته Go To Palace Of Machines
ممنون میشم دوستانی که بازی رو تموم کردن من رو راهنمایی کنن که اینجا دقیقا کجاست؟

درود
آقا ما بیخیال دانلود این بازی شدیم؛ شتاب اینترنت افتضاحه
فکر میکنید الان بازی برای عرضه تو مغازه ها هستش؟
من فرتور های بازی رو دیدم چرا بازی یه جورایی مات هست رنگ های بازی رو میگم منو یاد بازی های دو بعدی میندازه:دی

درود
آقا ما بیخیال دانلود این بازی شدیم؛ شتاب اینترنت افتضاحه
فکر میکنید الان بازی برای عرضه تو مغازه ها هستش؟
من فرتور های بازی رو دیدم چرا بازی یه جورایی مات هست رنگ های بازی رو میگم منو یاد بازی های دو بعدی میندازه:دی
باو الان دو هفته هست من تو مغازم دارم میفروشمش. :دی

نزنین تو سر بازی که لهتون میکنم :d بزارید تو آینده بقیه چیز ها هم به بازی اضافه بشه . ولی تا اینجای کار خسته کننده هست ولی بازی خوبیه (میشه کوبیدش تو صورت بلیزارد :d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or