varenax360
کاربر سایت
خوب با این عکس که شما گذاشتی علت کاملا مشخص هست. مدتی هست سایت abgx سرورش رو عوض کرده , بخاطر همین نرم افزار abgx به سرور وصل نمیشه. الان هم توی عکس شما همین ارور رو داری و بخاطر همین بازی به lt3 پچ نمیشه.
شما این فایل رو دانلود کن : اینجا
بعد از دانلود از حالت زیپ خارج کن. به شما یه فایل ini میده. حالا نرم افزار abgx رو اجرا کن.
روی نرم افزار کلید Ctrl+F بزن. یه پیغام میاد شما Yes یا OK بزن. در اینجا یه پوشه رو برای شما باز میکنه . شما از این پوشه با زدن Back یه پوشه برگرد عقب.
اگر مراحل رو تا اینجا درست رفته باشی شما رو میبره به پوشه ای که دو فایل با پسوند ini و dat و یک پوشه StealthFiles وجود داره.
حالا اون فایل ini که اول گذاشتم و دانلود کردی رو اینجا جایگزین فایل ini اصلی کن.
اگر تمام مراحل رو درست رفته باشی مشکل اتصال نرم افزار abgx به سرور حل میشه. حالا ایمیج بازی رو چک کن تا به lt3 پچ بشه
دوستان من سه-چهار نسخه از بازی رو خریدم اما همه ش ارور Unsupported Disc میده چه گلی به سر بگیرم؟
مشکل شما هم دقیق مربوط به همین مورد که میشه گفتم . از جایی که بازی رو گرفتید نرم افزار abgx شون سرورش رو درست نکردند و بازی برای lt3 پچ نشده
- - -ویرایش - - -
عوضش کردم برنر گرفتم با یه فلش جدید حدود 40 دقیقه طول کشید نصب و اجرا شد
در کل نصب از داخل منو بیشتر از نصب داخل داشبورد طول میکشه. از داخل داشبورد زودتر نصب میشه. البته روی فلش که کلا دیرو نصب میشه بخاطر سرعت پایین فلش