The Evil Within | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هیولای چیتر 10 رو چطور باید کشت؟
اگه منظورتون laura هست که باید به سمت آتیش ها و تله ها بکشینش تا بسوزه ولی اگه منظورتون داخل پارکینگ هست باید از همه حمله هاش جاخالی بدین
چونکه سریعا باعث مرگ میشه و از دو اتاق مهماتو بردارین و از بشکه های قابل اشتعال محیط هم استفاده کنید
در کل کمی حوصله بخرج بدید کشتنش سخت نیست.

با اینکه نظر هر کسی محترم هست ولی واقعا دلم نیومد جوب شما رو ندم
اگه درباره نسخه 360 بازی نظر میدید خوب این قسمت گرافیک رو باید بیخیال شیم
ولی هوش مصنوعی دشمنان تو هیچ یک از نسخه ها ایرادی نداره
یعنی شما امتحان کنید یه تفنگ رو هدف گیری کنید ببینید چطور میشینن یا جاخالی میدن
بعضی ایرادات دوستان جوری هست انگار اصلا بازی رو بازی نکردن
هوش مصنوعی تو همون چپتر اول که باید کلید رو از کنار دست اون زامبی برداریم کاملا مشخصه ...رفتم کلید رو برداشتم از پشت سرش بدون اینکه حتی منو ببینه!
در کل نمیگم بازی بدیه اما در حد اسم میکامی و RE4 نیست .

هوش مصنوعی تو همون چپتر اول که باید کلید رو از کنار دست اون زامبی برداریم کاملا مشخصه ...رفتم کلید رو برداشتم از پشت سرش بدون اینکه حتی منو ببینه!
در کل نمیگم بازی بدیه اما در حد اسم میکامی و RE4 نیست .
اگه توجه کنید اون قسمت از بازی عمدا اینجوری ساخته شده تا صرفا حس استرس رو به شما منتقل کنه.هوش مصنوعی در قسمت هایی مشخص میشه که در حال مبارزه هستید
اگر بازی رو ادامه بدید مطمئن باشید که حتی از حرکت های به موقع دشمنان در بازی متعجب میشید..
شینجی میکامی هم کارگردان این بازی هست که بنظر من بار دیگر استادی خود رو در صنعت گیمینگ اثبات کرد..

سلام.ببخشید شاید اینجا جای خیلی خوبی نباشه ولی لطفا جواب بدید.
من این بازی و دو بازی دیگه رو خریدم اینو یه جا خریدم و اون دو تا رو یه جای دیگه.بعد این خیلی راحت کار میکنه ولی اون دوتای دیگه یا مینویسه unrecognised dist یا open tray.میشه بگید مشکل چیه؟در ضمن اون بازی ها که رو کنسول من کار نکرد رو کنسول فروشنده کار کرد
دوست عزیز رو دیویدی اشغال رایت شده که رو بعضی رستگاها ممکنه لینطوری بشه

دوستان من دیروز بازی رو گرفتم ، اول بازی یه نصب اجباری داشت که شش گیگ جا گرفت ،
الان همین نصب کافیه یا مثل بازی های دیگه باز باید خوده بازی رو هم نصب کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or