The Evil Within | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که از داستانش زیاد چیزی سردر نیاوردم میتونی یه توضیح کوتاه و جامع در موردش بدی

کلا داستانش گیج کننده هست:d
کلا Ruvik روبن از کودکی گویا خل چل بوده , یعنی از اینایی بود که عشق شدید و خطرناک داشته و بعد از دست دادش و حالا پدر همه را در مياره:dاون یک کس هم خواهرش لارا بوده ظاهرا، باز میبینی یک مقدار در مراحل بعدي
لزليه که Ruvik دنبالشه،کلا ما درگیر اتفاقات و حوادث تلخ یک زندگی یک سرنوشت دردناک میشیم رنجها شکنجه‌های روحی عشقهای از دست رفته خاطرات تو اون انباره که مردم روستا اونجا رو به آتش ميکشنا بقیه داستان کلا من خودم هم موندم توش باید چند باری رفت حرفها را خوب گوش کرد تا باز نکات بیشتری دستمون بياد مثل همون مغزه مخ ما هم درگیر میشه>:)

آخرین ویرایش:
من دیوونه این سبکم حتما رو همین درجه میرمش دادا مرسی ازراهنماییت
اگه وارد هستی تو این سبکها رو difficulty بالاتر برو صفا کن :>b-)

هرچند همون کژوالش هم همچي آسون نیست :d

- - -ویرایش - - -

نه حتما برو اگه زمان بزاری میتونی چند روزه تمومش کنی داستان بازی واقعا جذابه و نميتوني از پای بازی کنار بري:d

خب بازی رو گرفتم بلاخه الان 55% نصبش امیدوارم خوشم بیاد:d

الان من چپتر 3 هستم تا اینجاش که ترس زیاد نداشته .من اونجا گیر کردم که میرم اخر در یه زنجیره میخواد بکشه سفته نمیتونه بعد میرم داخل یه جایی مثل گاوداری که خوک هستش اره برقی بهم حمله میکنه باید چیکار کنم من؟

Last edited by a moderator:
الان من چپتر 3 هستم تا اینجاش که ترس زیاد نداشته .من اونجا گیر کردم که میرم اخر در یه زنجیره میخواد بکشه سفته نمیتونه بعد میرم داخل یه جایی مثل گاوداری که خوک هستش اره برقی بهم حمله میکنه باید چیکار کنم من؟
باید بکشیش تا اره برقیش رو برداره و اون زنجیرو پاره کنه..

من دیوونه این سبکم حتما رو همین درجه میرمش دادا مرسی ازراهنماییت

خب بازی رو گرفتم بلاخه الان 55% نصبش امیدوارم خوشم بیاد:d

همون طور که دوستمون گفت بکشش و آره را بردار :d

- - -ویرایش - - -

١٢ تا س اما رفت رو اعصابم تو چپتر ٧ ولش كردم

حیفه 7 تاش را رفتی چند روز نرو بعد دنبالش رو برو یکي دو روز فشرده بشيني بازی کنی تمومه :d

باید بکشیش تا اره برقیش رو برداره و اون زنجیرو پاره کنه..
ببخشيد ميشه بگيد چجور؟! من الان خيلي وقته گير كردم همه زامبي هاي عادي رو كشتم اين يارو كه ازاد ميشه سرعتش خيلي زياده! هر دوديم خسته ميشه بعد اون مياد...انا لله و انا اليه راجعون:) توي خونه ها هم هم يه سري تله ديدم اگه بايد با اون بكشيش چجوري ببرمش تو خونه ؟؟؟

ببخشيد ميشه بگيد چجور؟! من الان خيلي وقته گير كردم همه زامبي هاي عادي رو كشتم اين يارو كه ازاد ميشه سرعتش خيلي زياده! هر دوديم خسته ميشه بعد اون مياد...انا لله و انا اليه راجعون:) توي خونه ها هم هم يه سري تله ديدم اگه بايد با اون بكشيش چجوري ببرمش تو خونه ؟؟؟
بهترین مکان برای کشتنش یه بلندی هست همون اطراف که اگه بری بالاش نمی تونه کاری بکنه..
برای رسیدن به اونجا ,روبرو اون قسمتی که یارو ازاد میشه ,وایسا بعد سمت راستت یه در باز هست ..
از اون برو بیرون سمت راست از پله ها باید بری بالا بعد یه سقف مانند اونجا هست ازش برو بالا دیگه کاری نمی تونه بکنه!!

دوستان من همبن الان چپتر 6 رو رو رد کردم تا اینجا که خیلی حال داد بهم ولی چپتر 6 ام طولانی ترین چپتر بوده :(تا اینجا از اون اره برقی و دوتا گرزی کچل بگیر تا باس اخر این چپتر اون سگه:d . درکل واسه من شاهکاربوده. ازبس غرق گیم پلی بودم حواسم به این نوارسیاه نبود کلا:bighug:.جلوتر بازی قشنگترم میشه؟

بهترین راهش همون تله هاست
ازادش که کردی سریع برو سمت اون کلبه ای که دکتره و لزلی توشن
اونجا یه تله تو راهرو که اهرمش پشت دیوار راهروه
بکشش اونجا درو باز کن و سریع از پنجره بپر بیرون باز
اخه بار اول وقت نمیشه اهرم رو بکشی میرسه بهت
اما وقتی از پنجره پریدی و اونم دنبالت بود وقتی داشت میپرید بیرون معطل نکن برو پشت اهرم و بذار درو باز کنه
حالا بکش لهرمو
4 بار این کارو انجام بدی کارش تمومه
بدون حتی یه دونه شلیک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or