all4u
Loyal Member
sureیکی میگه هیجان داره یکی میگه خسته کننده هست.:dبالاخره بخریم یا نخریم؟!!
فوقش ۱۰ ت خرج میکنی ارزش ۱ بار تست رو داره!انگار داری سایلنت هیل و اویل ۴ و یکم چرت و پرت دیگه همراه با توهمات سازنده رو بازی میکنی
sureیکی میگه هیجان داره یکی میگه خسته کننده هست.:dبالاخره بخریم یا نخریم؟!!
یه بار رو مد survival تست کن ببین بازم میتونی مثل مرد جلوش واستی, خخخباو این روشا و کلکا چیه :dمث مرد برید جلو باهاش بجنگید منکه با چنتا تیر شاتگانو دوتا تیر کمون انفجاری نابودش کردم:d کلا مبارزه باهاش فوق العاده لذت بخشو هیجانی بود:d
بازی فوق العادست عاشق هیجانو استرس بازی شدم هرچیم میری جلو بازی بهتر میشه:bighug:
دوستان راهکار مناسبی واسه کشتن باس چهار دست ندارید نامراد با یه اتک میکشه
کجاش هیجان نداره کمبود مهمات دشمنای سخت جون باسای سرسخت جو و اتمسفر عالی تله های محیطی درجه سختی بالا واقعا هیجان انگیز نیستنحس survivor داره تو بازی موج میزنه:dكجاش هيجان داره؟؟؟؟؟
بازی همه چی داره عزیزم:dهیجان جذابیت گرافیک موزیک خوب داستان مبهم خیالت راحت اگه بازی ترسناک و سخت دوست داری بخرش مطمعن باشه ارزش شیش هفت تومنو داره:dیکی میگه هیجان داره یکی میگه خسته کننده هست.بالاخره بخریم یا نخریم؟!!
مود survival کدومه؟ من دارم تو همون حالت پیش فرض بازی بازی میکنم اگه منظورت درجه سختی اخر یا همون هارد بازیه که ایشالله بعد تموم شدن دور اول رو نورمال تو دور دوم رو همون درجه میرم:dیه بار رو مد یه بار رو مد survival تست کن ببین بازم میتونی مثل مرد جلوش واستی, خخخ تست کن ببین بازم میتونی مثل مرد جلوش واستی, خخخ
دوستان راهکار مناسبی واسه کشتن باس چهار دست ندارید نامراد با یه اتک میکشه
کمبود مهمات دشمنای سخت جون باسای سرسخت جو و اتمسفر عالی تله های محیطی واقعا هیجان انگیز نیستنحس survivor داره تو بازی موج میزنه:d
بازی همه چی داره عزیزم:dهیجان جذابیت گرافیک موزیک خوب داستان مبهم خیالت راحت اگه بازی ترسناک و سخت دوست داری بخرش مطمعن باشه ارزش شیش هفت تومنو داره:d
مود survival من دارم تو همون حالت پیش فرض بازی بازی میکنم اگه منظورت درجه سختی اخر یا همون هارد بازیه که ایشالله بعد تموم شدن دور اول رو نورمال تو دور دوم رو همون درجه میرم:d
حالا بگو چطوری کشتیتش؟من میزنم چندتا بشکه منفجر میشه میسوزه اما نیمه یک دونه هم هست اتیشش میزنم اما باز نمیدونم چیکارش کنم!جدا روحیم رو خراب کردچپتر پنج واقعا عالی بود یاد بازی comix افتادم
با اینکه نظر هر کسی محترم هست ولی واقعا دلم نیومد جوب شما رو ندمبه نظرم بازیش به هیچ وجه در حد یه عنوان حتی خوب هم نیست!
گرافیک بازی که زیر خط فقر ... تکسچر بیکیفیت و افت فریم های اعصاب خرد کن .
دوربین کند و خشک و بد بازی یه و هوش مصنوعی در حد جلبک ...
وجود نوارهای سیاه بالا و پایین صفحه بطوریکه تقریبا میشه گفت 1/4 صفحه رو پوشونده!
کلا بنظرم اگه کسی اینو بازی نکنه هیچ چیزی از دست نداده ....همون RE4 رو بشینیم دوباره بازی کنیم 100 برابر این ارزش داره.