چیزی که میگم فقط نظر شخصی هست و کسی جبهه نگیره
من chapter 1 رو تموم کردم و chapter 2 هم چند دقیقه بازی کردم
چیزهایی که منو نا امید کرد در همین چند دقیقه بازی کردن به ترتیب
اول گرافیک بازی , که احتمالا با اومدن نسل جدید عمدا پایین آورده شده , پایین بودن گرافیک در چهر افراد , چرخ ماشین ها و حتی خود بدنه ماشین ها به وضوح قابل مشاده هست و نیازی به دقت نداره.
دوم تکرار صحنه ها و مکان هایی از بازیهای اویل و 1 و 2 که فکر کنم استاد شینجی میکامی همچنان در اویل 1 و 2 سیر میکنه !!
حتما اونایی که اویل 2 رو بازی کردن یادشون هست که شروع بازی بعد گذشت از یه مسیر پر پیچ و خم میرسید به ورودی ساختمان پلیس که این ورودی تشکیل شده بود از یه حوض دایره ای و بعد خود ساختمان پلیس
و حالا استاد میکامی همین نما رو در اینجا دوباره به کار برده و همون ماشین های پلیس با چراغهای روشن و بدون سرنیشن بصورت درهم و برهم
تصویر بالا ورودی بازی اویل ویدین هست ولی چون اویل 2 قدیمی بود نتونستم عکس ورودی ساختمون رو بزارم
سکانس تکراری بعد که مطمئن هستم همگی این سکانس معروف رو در اویل 1 در شروع بازی بخاطر دارند.
سکانسی که یک نفر در حال نشسته مشغول خوردن چیزی هست که وقتی ما از پشت نزدیک میشیم صورتش رو برمیگردونه اونجا ما یکمی جا میخوردیم که طرف زامبی هست
متاسفانه کپی این سکانس در ابتدای chapter 2 بدون هیچ تغییری وجود داره !!
این چیزی بود که من از این چند دقیقه بازی کردن دستگیرم شد و حقیقتا تو ذوقم خورد. چون انتظار یه سبک ترس جدید رو داشتم ولی با دیدن صحنه های تکراری که قبل تجربه کرده بودم عملا ترسی رو ندیدم
ضمنا بازی بصورت نصب اجباری هست و حتی اگر بازی رو بر روی هارد نصب نکنی بعد از ورود به منو بازی , خود بازی درخواست نصب رو میکنه و شروع به نصب کردن میکنه