The Evil Within | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک مصاحبه از میکامی در مورد بازی دیدم گفتم بزارم،،قسمت خبرنگار شوخیه،،ولی میکامی جدیهD

خبرنگار
: شینجی بازی چرا دو اسمه شد؟مگه مرض داشتی؟

میکامی
: در ژاپن به این دلیل که تلفظ کردن اسم "سایکو بریک" نسبت به The Evil Within آسونتره این تصمیم رو گرفتیم و بازی دو اسمه شد.در مورد اینکه چرا از دو واژه ی سایکو (دیوانه) و بریک (شکستن) استفاده شده میکامی میگه که: از کلمه سایکو به این دلیل استفاده شد که در ارتباط با فضا و عناصر بازی هستش.در مورد کلمه بریک هم توضیح میده که شخصیت بازی بر تمام پلیدی ها و موجودات وحشتناک غلبه میکنه و یجورایی در حال شکستن ترس خودش هست.

خبرنگار: خب معیوب اسم بازی رو کلا میزاشتی سایکو بریک دیگه!!چ کاریه...

خبرنگار: این سباستین بیچاره چ گناهی کرده ک انقد بلا میخوای سرش بیاری؟؟ببینم اصلا بچه باجنمی هست؟؟کم نیاره یه وخ!

میکامی: سباستین یک شخصیت قویه و به اندازه کافی برای مقابله با همه چیز قدرت داره.البته ما نخواستیم ک یک سوپرمن رو طراحی کنیم و مثل همه ی مردهای دیگه عادیه و شما میتونید باهاش همذات پنداری کنید.من طرفدار فیلمهای ترسناکی هستم که شخصیت هاشون مثل آدمهای عادی جامعه هستن و در مقابله با موجودات شیطانی فریاد میکشن و فرار میکنن.وقتی که چنین شخصیتی داشته باشید همیشه بوی مرگ رو احساس به مشام میرسه و هیجان بالاتری رو تجربه میکنید.

خبرنگار: آها پ عمه ی عمو پو رنگ میخواد از آلن ویک تقلید بکنه،نه شما!!

خبرنگار: شینجی این دختره چیه تو بازی گذاشتی؟؟حال و حوصله بچه داری نداریم!!

میکامی: به هیچ وجه مثل شخصیت های دیگه ای که تا حالا دیدید نیست که ریتم بازی رو به هم میزنن،،بلکه در پیشبرد بازی نقش مهمی خواهد داشت.حتی در لحظاتی با کمک همدیگه دشمنا رو شکست میدید.

خبرنگار: نورپردازی و کلا نور چ نقشی تو بازی داره؟

میکامی: در همین حد بگم که نور عنصر بسیار مهمی در بازی به شمار میره.

خبرنگار: خب؟ بقیش؟

میکامی: فعلا قصد نداریم اطلاعات بیشتری رو منتشر کنیم.

خبرنگار: باز تحویلت گرفتم هوا برت داشت؟؟ بزنم شبیه بابا پنجعلی بشی؟؟ شرط میبندم اون فانوس که دست سباستینه تو طول بازی خیلی ب کار میاد..نه؟؟

میکامی: (میخنده و سرشو تکون میده)

خبرنگار: زهربز ب چی میخندی؟؟ آها پس درست گفتم!

خبرنگار: میتونی قول بدی که این بازی شلوارمونو خیس کنه؟(این دیگه عین سوال خودش بودD)

میکامی: آره!!
+
یک سری دیگه از اطلاعاتی که خبرنگار ما بدست آورد:

- عملا هیچ گونه رابط کاربری در بازی نیست.اسم اشیایی که قابل استفاده هستن با نزدیک شدن بهشون محو میشه.

- موسیقی و افکت های صوتی زیادی وجود نداره.صداها در راستای اطلاع یافتن شما از حوادثی که رخ میشه به کار گرفته شده.شما قادر به دیدن دشمنا نیستین ولی میتونین با توجه ب صداها از وجود اونا باخبر بشید(آلوده ی این بخشم).

- رنگ های زیادی در بازی وجود نداره.

- یکی از تله های شما "بمب ناخن" هست.(این نوع بمب از تعداد زیادی میخ تشکیل میشه که با مواد منفجره توی یه بطری میکس میشه،،تصور کنید چ چیز نافرمی میشه نتیجش) این بمب رو میتونید پشت درها و زیرپنجره ها کار بذارید.

- یک منوی دایره ای هم برای اطلاع شما از inventory و سلاح هاتون طراحی شده.البته میتونید با استفاده از D-pad مواردی رو که میخواید با سرعت بیشتری انتخاب کنید.

- وقتی که هدف گیری میکنید دوربین روی شونتون فوکوس میشه.

- بازی در قاب سینمایی و عریض طراحی شده،پس اگه بازی رو در قاب 16:9 انجام بدید پایین و بالای تصویر نوار میفته.

- هیچ قسمت مولتی پلیر و co-op در نظر گرفته نشده و فقط مود سینگل پلیر موجوده.

سایت های VG247، Eurogamer و Gameinformer تونستن یه دمو کوتاه رو از بازی تجربه کنن و نظرشون رو در مورد بازی بگن. مقاله ها خیلی طولانی هستن، اما مطالب مهمی که ذکر میشه اینه که بازی از نظر محیط به دو قسمت تقسیم میشه. قسمت های وسیع و باز و قسمت ها کوچک. قسمت های وسیع بیشتر برای گشت و گذار و پیدا کردن بسته های سلامتی و مهماته (تاکید بر روی بعد Survival) و مکان های کوچک هم برای قسمت های ترسناک بازیه. روی خشونت و خون و خونریزی و ترس روانی بازی بسیار تاکید و از اتمسفر سنگین و "کابوس وار" بازی تعریف شده. پایه کنترل و گیم پلی بازی هم همون RE4 هست که پیشرفته تر و بهتر شده.
That said, it is far enough removed from recent, action-orientated, Resident Evil titles to give rise to the hope that one of the pioneers of modern survival-horror can make a title that’s truly worthy of the genre.
It's certainly as pure as survival horror gets
fans who have been left unsatisfied by recent entries in the Resident Evil and Silent Hill franchises, this definitely seems like it'll tick all the right boxes.

The Evil Within: Shinji Mikami’s bloody return | VG247

Can I play with madness? The Evil Within and the return of survival horror • Previews • PC • Eurogamer.net

Tango Gameworks Shows Off Combat - The Evil Within - Xbox 360 - www.GameInformer.com

بقالیه مگه :دی

چیر خاصی رو از دست نمیدی،من که پشیمونم نگاه کردم!
اول بازی برام لو رفت!:(
:)) نخیر بقالی نیست. اخه از دست بچه های اینجا همه جور کار بر میاد ;)
اتفاقا من دوست دارم اول بازی را ببینم. اینجوری وقتی بخوام بازی کنم کلی آمادگی دارم :d

دموی جدیدش منتشرشده ، برای من خیلیناامید کننده بود .
کیفیت انیمیت ها در حد بازی های ابتدای نسل هفتمه . گرافیک هم بشدت متوسطه .
گیم پلی هم رسما شده SH

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or