Multi Platform The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered

سازنده
Virtuos
تاریخ انتشار
April 2025
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Oblivion اولین بازی بود که به معنای واقعی کلمه حس زندگی کردن در یک دنیای فانتزی رو برام تعریف کرد.
جنگل‌ها سرسبز ، محیط ها باشکوه ، موجودات فانتزی و npc ها که به قول پیتر مور غذا میخورن ، میخوابن و در ساعت ماموریت انجام میدن همه اینها زمینه ساز یک شبیه ساز زندگی فانتزی در دنیای oblivion بود.
تا قبل از آبلویون بازی نداشتیم که هزاران npc رو با زندگی روزمره و روتینگ به تصویر بکشه و این بازی شروع نسل جدیدی از بازی ها ایمرسیو جهان باز بود.
بازگشت یکی از بهترین و انقلابی ترین بازی ها تاریخ بصورت این ریمستر تمام عیار واقعا باور نکردنی و مثل یک رویا میمونه.
امسال واقعا بهشت rpg بازی هاس مگه میشه این همه بازی متنوع و با کیفیت rpg اونم فقط در یک سال
expedition 33
kingdom come deliverance 2
oblivion remastered
outer world 2
Avowed.

لینک مادهای بازی

Oblivion Remastered Mods - Nexus Mods

کسی مشکل سیو داره رو گیم پس ؟!
بازی که خوب قاعدتا سیو اتومات داره گوشه صفحه هم نمایش میده مرتب. دو ساعتی بازی کردم از بازی اومدم بیرون ایکس باکس اپ نه پلی تایمی ثبت کرده و نه هیچی ‌!
آر ه دارن
https://www.reddit.com/r/oblivion/comments/1k5l2h0/oblivion_remastered_saving_issue/
Quicksave(don't worry about UI confirmation, game tracks it) then restart the game. Load back in and you should be able to save again.
quick save کن و بعد ریستارت کن و بعد برو تو بازی و این مشکل رفع میشه تا با آپدیت درستش کنن

آخرین ویرایش:
ریمسترو خیلی تمیز در آوردن قشنگ میبره به دوران بچگی که واسه اولین بار بازی رو رفتم ولی همزمان یادم میندازه دارم پیر میشم. قشنگ معلومه اونایی که روش کار کردن بالای 1000 ساعت بازی رو رفتن و خودشون فن حساب میشن

اگه Fallout 3 رو هم همین استودیو ریمستر کنه خوب میشه

ریمسترو خیلی تمیز در آوردن قشنگ میبره به دوران بچگی که واسه اولین بار بازی رو رفتم ولی همزمان یادم میندازه دارم پیر میشم. قشنگ معلومه اونایی که روش کار کردن بالای 1000 ساعت بازی رو رفتن و خودشون فن حساب میشن
من اولین بار تصویر آبلیویون رو تو مجله بازینما یا بازیرایانه دیدم.
دقیقا یادم میاد شخصیت اصلی دستش شمشیر بود و جلوش هم یه اسکلت تو یه فضای دانجن مانند.

مقاله هم در مورد این بود که چقدر گرافیک خفنی روی 360 داره و یکی از گرافیکی ترین بازیهای جدیده و ....
نمیدونم روی 360 منتشر شده بود و میخواست روی PS3 بیاد که این مقاله اومده بود یا کلا قبل انتشارش بود.

خلاصه با اینکه اسکایریم رو چندین برابر آبلیویون هممون بازی کردیم ولی برای نسل ما آبلیویون خیلی خاطره انگیزتره تا اسکایریم که دیگه تو بیست و چند سالگیمون منتشر شده بود.
اگه Fallout 3 رو هم همین استودیو ریمستر کنه خوب میشه
دیگه باید قبول کرد کار اینها تخصصی ریمیک/ریمستره.
اگه Nightdive رو متخصخص ریمستر/ریمیکهای بازیهای اولدسکول میشناسیم ... کم کم باید ویرچوز رو هم با ویژگی ریمستر/ریمیک سازِ بازیهای بزرگ دونست.
اینقدر هم بزرگ هستن و تو کشورهای مختلف شعبه دارن که همزمان چندین پروژه ریمستر/ریمیک/پورت و... رو میتونن انجام بدن.

آخرین ویرایش:
چقدر خوشحال میشم وقتی بتزدا موفقیت کسب میکنه، هرچند این فضای فعلی سایه ای از فضای مثبت بعد از اسکایریم یا فال اوت 3 هست و بیشتر شبیه بعد از اف 4 هست، ولی باز هم خدا رو شکر، به امید اینکه با تس 6 به دورانی برگردیم که بتزدا جز تاپ 5 بازیساز های دنیا بود، هرچند الانم هست، اما خب رقبای زیادی از دل بازیسازی های خود بتزدا، امروز برای بتزدا پدید امده..

ابلیوین رو از همه کمتر بازی کردم، اولین بازی بی جی اسم فال اوت 3 بود 2008 که مسخ و عاشقم کرد، ابلیوین رو بعدش زدم، فکر کنم اگه مثلا 2 3 هزار ساعت تا حالا بازی های بتزدا رو زده باشم (+ هزار ساعت اسکایریم +500 ساعت فال اوت 4 + 300 400 ساعت فال اوت 3 و همین حالت وگاس....) ابلیوین رو فقط یک پلی ترو رفته باشم درست حسابی، برای همین به شدت برام تازگی داره و منفجرش میکنم،

همین الان فال اوت 4 ورژن پی اس 5 رو دارم (تا پلت شه و دی ال سی هارم برم فکر کنم فال اوت 4 هم هزار ساعته شه) با اینکه همین پارسال اف 4 ورژن نسل 9 اکس باکس رو زدم و تو 10 سال پیش هم 400 ساعت ورژن پی اس 4 رو زدم باز هم ازش خسته نمیشم، همین حالت برای اسکایریم هست که بعد حدود 1000 ساعت زدن رو پی سی و پی اس 4، الان رو پی اس 5 هم میخوام برم، فال اوت 3 هم ریمستر شه میاد کنار اینا، اخرین بار پارسال رو اکس باکس اف 3 رو تقریبا تموم کردم...

رابطه من با بازی های بتزدا اینطوریه، وقتی میگم همیشه در پلی لیستم هستند، اغراق نمیکنم، کمتر استودیویی برام اینطور هست (راک استار ناتی داگ فرام سافور و چیز هایی مثل بایوشاک های کلاسیک)

ایشونم تا یکی دو ماه دیگه که کینگدام کام 2 به یک جای قابل توجهی میرسه شایدم اصن پلت شه، میرم تو کارش، الان نمیخوام شروع کنم که عقب بیفته، دوست دارم یهو برم تو کارش و ازش بیرون نیام تا به یک جایی برسه...

خلاصه مبارکه :D به امید اینکه TES VI موفقیت بمب افکنی داشته باشه و برگردیم به اعتبار دست نیافتنی بتزدا در 2000-2011 و حتی 2015....

دوستان گرافیک بازی در حد Avowed هست ؟
Avowed از پایه با ue5 ساخته شده و طراحی هنری شاد و مفرح و پر از رنگهای تندی داره.

در مقابل آبلیویون طراحی هنریش کمی دارک تره، دنیاش به نسبت Avowed حالت واقعی تری داره.
و خب از طرفی این ریمستر باید وفادار به نسخه اصلی میبود و دست استودیو آنچنان باز نبود که هر کاری دلش میخواد انجام بده.

روی این حساب نه، گرافیک Avowed تو نگاه اول قطعا جذابتر و چشم نوازتره.

اما مطمئنا کسی این سبک رو برای گرافیک بازی نمیکنه.
البته حتما گرافیک برای هممون مهمه ولی اگه مهمترین ویژگی برای انتخاب بین این دو بازی گرافیک باشه خب باید گفت چرا؟

Avowed از پایه با ue5 ساخته شده و طراحی هنری شاد و مفرح و پر از رنگهای تندی داره.

در مقابل آبلیویون طراحی هنریش کمی دارک تره، دنیاش به نسبت Avowed حالت واقعی تری داره.
و خب از طرفی این ریمستر باید وفادار به نسخه اصلی میبود و دست استودیو آنچنان باز نبود که هر کاری دلش میخواد انجام بده.

روی این حساب نه، گرافیک Avowed تو نگاه اول قطعا جذابتر و چشم نوازتره.

اما مطمئنا کسی این سبک رو برای گرافیک بازی نمیکنه.
البته حتما گرافیک برای هممون مهمه ولی اگه مهمترین ویژگی برای انتخاب بین این دو بازی گرافیک باشه خب باید گفت چرا؟
درست میگید من خودم الدن رینگو به خاطر گرافیک بازی نکردم بلکه بخاطر داستان و گیم پلی سمتش رفتم

من امروز 8 صبح با امپراتور ملاقات کردم. بعدش وارد اولین دروازه آبلیویون شدم و مثل 19 سال پیش تنش و استرس این دروازه های جهنمی تا مغز استخونم نفوذ کرد. وقتی بازی اصلی ریلیز شد اول دبیرستان بودم و یادمه قبل از امتحانات خرداد سال 85 هم استرس بستن گیت ها رو داشتم هم استرس امتحانای خرداد رو. الان 34 سالمه، هم استرس بستن گیت ها رو دارم هم استرس شنبه و کار و زندگی رو :دی

درود دوستان, اول کاری تنها توصیه‌ ای که می‌تونم بکنم اینه که همزمان وارد هاگوارتزِ Oblivion و گیلد دزدا نشین
وگرنه موقع دزدیدن عصای دامبلدور کلاهتون میره تو هم:>
فرداش که بهشون دستبرد زدین برید عضوشون بشید;))

• Like
Reactions: Love Console
یادش بخیر زمان اسکایریم یه پدیده هایی بودن که به قول معروف خیلی خود کول پندار بودن، کول و خفن بودن خودشونم اینطور میکردن تو حلق بقیه که اسکایریم رو در حد گرشاسپ پایین میاوردن و مقایسه میکردن با Oblivion که چقدر بازی ضعیف و بدرد نخوریه این اسکایریم. خوبیش اینه که الان میبینم منقرض شدن 😂
کلا قبلا مد بود ما دوتا بازی خوب تو یه سبک نداشتیم همیشه یکی باید آشغال میبود وگرنه طرف میشد یه گیمر معمولی. خفن بودن به این بود که میری...دی به یه بازی خوب دیگه 😁

سلام.
این تاپیک رو 9 سال پیش درست کردیم که هیچوقت تموم نشد :D هنوز بیشتر اطلاعاتی که از lore سری و مخصوصا oblivion بخواین هست. دوست داشتین بخونین:

یادش بخیر زمان اسکایریم یه پدیده هایی بودن که به قول معروف خیلی خود کول پندار بودن، کول و خفن بودن خودشونم اینطور میکردن تو حلق بقیه که اسکایریم رو در حد گرشاسپ پایین میاوردن و مقایسه میکردن با Oblivion که چقدر بازی ضعیف و بدرد نخوریه این اسکایریم. خوبیش اینه که الان میبینم منقرض شدن 😂
کلا قبلا مد بود ما دوتا بازی خوب تو یه سبک نداشتیم همیشه یکی باید آشغال میبود وگرنه طرف میشد یه گیمر معمولی. خفن بودن به این بود که میری...دی به یه بازی خوب دیگه 😁
پلیرهای سری TES یه جورایی مثل فاینال فانتزی میمونن.
اینقدر نسخه های خوب رو بازی کردن که جدیدترها همیشه براشون بدترن .
البته کلا 3تا بودن ولی خب هرکدوم رو صدها و هزاران ساعت بازی کردن و روی اونها تعصب دارن.

اما انصافا تا حدی حق هم دارن.
ویژگیهای RPG تو این سری هرچی میاد ساده تر میشه و خب قدیمی ترها حق دارن بگن بازی قبلی اینجاش عمق بیشتری داشت یا هاردکورتر بود.
سر آبلیویون هم این مورد بود که میگفتن موروویند بهتره که انصافا خیلی RPG تره.
اما اینکه بگیم آشغاله حتما حرف غیرمنطقیه.

مطمئنا برای TES 6 همین داستان رو داریم که اسکایریم پلیرها میگن شما کجا بودین ؟
این ویژگی تو اون بازی فلان بود و بیسار و... :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or