آر ه دارنکسی مشکل سیو داره رو گیم پس ؟!
بازی که خوب قاعدتا سیو اتومات داره گوشه صفحه هم نمایش میده مرتب. دو ساعتی بازی کردم از بازی اومدم بیرون ایکس باکس اپ نه پلی تایمی ثبت کرده و نه هیچی !
quick save کن و بعد ریستارت کن و بعد برو تو بازی و این مشکل رفع میشه تا با آپدیت درستش کننQuicksave(don't worry about UI confirmation, game tracks it) then restart the game. Load back in and you should be able to save again.
من اولین بار تصویر آبلیویون رو تو مجله بازینما یا بازیرایانه دیدم.ریمسترو خیلی تمیز در آوردن قشنگ میبره به دوران بچگی که واسه اولین بار بازی رو رفتم ولی همزمان یادم میندازه دارم پیر میشم. قشنگ معلومه اونایی که روش کار کردن بالای 1000 ساعت بازی رو رفتن و خودشون فن حساب میشن
دیگه باید قبول کرد کار اینها تخصصی ریمیک/ریمستره.اگه Fallout 3 رو هم همین استودیو ریمستر کنه خوب میشه
Avowed از پایه با ue5 ساخته شده و طراحی هنری شاد و مفرح و پر از رنگهای تندی داره.دوستان گرافیک بازی در حد Avowed هست ؟
درست میگید من خودم الدن رینگو به خاطر گرافیک بازی نکردم بلکه بخاطر داستان و گیم پلی سمتش رفتمAvowed از پایه با ue5 ساخته شده و طراحی هنری شاد و مفرح و پر از رنگهای تندی داره.
در مقابل آبلیویون طراحی هنریش کمی دارک تره، دنیاش به نسبت Avowed حالت واقعی تری داره.
و خب از طرفی این ریمستر باید وفادار به نسخه اصلی میبود و دست استودیو آنچنان باز نبود که هر کاری دلش میخواد انجام بده.
روی این حساب نه، گرافیک Avowed تو نگاه اول قطعا جذابتر و چشم نوازتره.
اما مطمئنا کسی این سبک رو برای گرافیک بازی نمیکنه.
البته حتما گرافیک برای هممون مهمه ولی اگه مهمترین ویژگی برای انتخاب بین این دو بازی گرافیک باشه خب باید گفت چرا؟

پلیرهای سری TES یه جورایی مثل فاینال فانتزی میمونن.یادش بخیر زمان اسکایریم یه پدیده هایی بودن که به قول معروف خیلی خود کول پندار بودن، کول و خفن بودن خودشونم اینطور میکردن تو حلق بقیه که اسکایریم رو در حد گرشاسپ پایین میاوردن و مقایسه میکردن با Oblivion که چقدر بازی ضعیف و بدرد نخوریه این اسکایریم. خوبیش اینه که الان میبینم منقرض شدن
کلا قبلا مد بود ما دوتا بازی خوب تو یه سبک نداشتیم همیشه یکی باید آشغال میبود وگرنه طرف میشد یه گیمر معمولی. خفن بودن به این بود که میری...دی به یه بازی خوب دیگه![]()