Multi Platform The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered

سازنده
Virtuos
تاریخ انتشار
April 2025
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
بچه ها من بازیو گرفتم ویدیوهای یوتوب رو که میدیدم انقدر گرافیک بالا بود که هایپ شدم براش .
الان چندساعتی دارم بازی میکنم و هم چیزای خوب داره هم بد . هم جدیده هم کهنه ولی از اونجایی که اسکایریم رو نرفتم خیلی تشنه این سبک بودم .
اگه کسی همین ریمستر رو بازی کرده راهنماییم کنه چندتا سوال دارم .
اولا اینکه این دانجن های بازی چطوری هستن ؟ شنیدم بازی کوعست هاش از اسکایریم خیلی بهتره ولی دانجن هاش و leveling ش بده . خودم یکی دو تا دانجن همون اول بازی رفتم خیلی گرافیک و محیطش جالب بود ولی توشون هیچ خبری نبود یعنی نه داستانی نه باسی نه chest یی انگار سرکاری بودن .
اگه میشه بهم بگید چطوری بازی کنم که دلزده نشم و بازی حالت rewarding ش رو برام داشته باشه چون نمیخوام 40-50 ساعت وقت بذارم بعد ببینم اصلا meh بوده و هیچی تو بازی ارزش وقت گذاشتن نداره .
مثلا بهم بگید کلا این fort ها و دانجن ها رو اسکیپ کنم و گشت و گذار نکنم و فقط برم کوعست و ساید کوعست برم یا چی .
( اگه قرار باشه برم بگردم و تهش هیچی نباشه قطعا دراپش میکنم ).
برای کشف دنیا بازی، لوت بهتر، کوئست های فرعی و افزایش مهارت ها بری بد نیست که هر کدوم از اینا تا حدودی reward حساب میشه :D ولی خیلی براش وقت بذاری قطعاً از بازی زده میشی. بدترین چیزش oblivion gate هاست که علاوه بر سختیش، دفعات اولش اصلاً نمی دونی کجا بری و از یه جا به بعد فوق العاده تکراری میشه و به نظرم ارزش اون reward اش نداره
من خودم فقط علامت سؤال های نقشه که تو مسیر کوئست فعال ام بود می رفتم که تا حدودی side و main ام بالانس باشه

• Like
Reactions: Scαrface

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or