The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered

سازنده
Virtuos
تاریخ انتشار
April 2025
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
یه بحث جالبی شکل گرفته تو توییتر. کسایی که خوره اسکایریم بودن و دارن Oblivion رو بازی میکنن پشماشون ریخته و میگن اسکایریم دونگریده در مقابل نسخه چهارم. قدیمی کارا هم میگن تازه فهمیدید؟
من فن بازی های Bethesda نیستم ولی این بحثاشون خیلی جالب بود برام و دلایلی که میاوردن.

یه بحث جالبی شکل گرفته تو توییتر. کسایی که خوره اسکایریم بودن و دارن Oblivion رو بازی میکنن پشماشون ریخته و میگن اسکایریم دونگریده در مقابل نسخه چهارم. قدیمی کارا هم میگن تازه فهمیدید؟
من فن بازی های Bethesda نیستم ولی این بحثاشون خیلی جالب بود برام و دلایلی که میاوردن.
من بقیه مسائلشو کاری ندارم ، ولی به نظرم جهان و کلا اتمسفر oblivion به شدت فانتزی تر و جادویی تر بود از اسکایریم ، اولین مواجهه من با اسکایریم یه خورده جا خوردم بیشتر وایب یه دنیای وایکینگی میداد با المان های فانتزی هر چند که همونم شاهکار بود

این درسته و تو همه بازیهای بتسدا همواره همینطور بوده.
جدای از اینکه تم کلی بازیها بر اساس مناطق متفاوت Tamriel متفاوته ، با هر نسخه ای که از بازیهاشون میاد بخش رول پلینگ بازی ساده سازی تر میشه و در دسترس تر قرار میگیره.
روی این حساب موروویند هم به مراتب از آبلیویون هاردکورتره.
نسخه های قبل از اون هم که عملا یه چی دیگه بودن و فرمت متفاوتی داشتن و نمیشه مقایسشون کرد.

ولی تو این دوره جدید از موروویند به بعد عملا با هر نسخه ااز الدرسکرولزی که بتسدا داده اون رو تجاری تر ساخته.(البته این کاریه که اکثر استودیوها انجام میدن)
خب آمار پلیرهاش هم کاملا مشخصه که با هر نسخه چقدری زیادتر شده.

این درسته و تو همه بازیهای بتسدا همواره همینطور بوده.
جدای از اینکه تم کلی بازیها بر اساس مناطق متفاوت Tamriel متفاوته ، با هر نسخه ای که از بازیهاشون میاد بخش رول پلینگ بازی ساده سازی تر میشه و در دسترس تر قرار میگیره.
روی این حساب موروویند هم به مراتب از آبلیویون هاردکورتره.
نسخه های قبل از اون هم که عملا یه چی دیگه بودن و فرمت متفاوتی داشتن و نمیشه مقایسشون کرد.

ولی تو این دوره جدید از موروویند به بعد عملا با هر نسخه ااز الدرسکرولزی که بتسدا داده اون رو تجاری تر ساخته.(البته این کاریه که اکثر استودیوها انجام میدن)
خب آمار پلیرهاش هم کاملا مشخصه که با هر نسخه چقدری زیادتر شده.
دقیقا همینه متاسفانه. و خب به همین دلیل هم هست که فن های قدیمی TES، موروویند را بهترین نسخه می دونند (البته چیزای دیگه مثل لوکیشن و... اون بازی هم دخیله).

راستی بتزدا به سازنده های Skyblivion یه نسخه از بازی را رایگان داده و تاکید کرده که کاملا بدون مشکل میتونن به کارشون ادامه بدن.

خب، من بازی را روی گیم پس یه چند ساعتی تجربه کردم.
اول از همه بگم که بازی توی محیط های باز وحشتناک افت فریم داره. بازی از اسکایریم روی PS3 بد تر اجرا میشه بعضا :دی
من توی محیط های بسته و دانجن ها 60 فریم را کاملا میگیرم. اما وقتی وارد محیط های باز میشم، بین 15 تا 35 فریم، افت فریم دارم!

خود بازی اما خیلی خوبه. نمیدونم چرا اسم این بازسازی را گذاشتن ریمستر چون حقیقتا با استانداردهای الان، کاملا ریمیک حساب میشه.
خیلی حرفی برای گفتن نداره واقعا. اما خب اگه بازیای نقش آفرینی را دوست دارید، بازی Must Play هست.

در کل هم عرضه این ریمستر واقعا حرکت خوبی بود و جای خالی TES بعدی را تا حد قابل توجهی میتونه پر کنه.

دوستان بازی سوم شخص هست ؟ تا حالل بازیش نکردم یک کلیاتی از بازی میگید که چطوریه؟ شبیه چه بازی هست !؟
من ویچر ۳ رو تموم کردم اما برام جالب نبود
من ویچرو دو سه بار دراپ کردم ولی فالوت۴ و اسکایریم رو دو سه بار تموم کردم
از نظر اکشن و گیمپلی خام آبلیوین نسبت به ویچر گیراتره(تو ویچر فقط ۱۰ ساعت طول میکشه هضم کنی چرا یارو داره مث یه کبک تو یکی از قمرهای اورانوس راه میره)
این در حال حاضر به روزترین محصول بتزداست اگه تا حالا بازی ای ازشون انجام ندادی به امتحانش اگه زیاد برات گرون درنمیاد حتما میارزه

من ویچرو دو سه بار دراپ کردم ولی فالوت۴ و اسکایریم رو دو سه بار تموم کردم
از نظر اکشن و گیمپلی خام آبلیوین نسبت به ویچر گیراتره(تو ویچر فقط ۱۰ ساعت طول میکشه هضم کنی چرا یارو داره مث یه کبک تو یکی از قمرهای اورانوس راه میره)
این در حال حاضر به روزترین محصول بتزداست اگه تا حالا بازی ای ازشون انجام ندادی به امتحانش اگه زیاد برات گرون درنمیاد حتما میارزه
مرسی پس شروع کنم

• Like
Reactions: Verkha
کلا مقایسه الدر اسکرولزا باهم اشتباهه همونطور که ماکان گفت ریجنای تمریل مفاوتن مثلا ریجنی که آبلیوین توش هست حالت فانتزی تر داره و مثلا به ارباب حلقه ها نزدیکه مثل معماری ساختمون ها ولی هم زمان یه حالت قرون وسطی هم داره. اما اسیکاریم یه حالت افسانه های نورث رو داره بخوایم قبل این 2 تا هم بریم Morrowind هست که انگار پلیر رفته تریپ ماشروم:D

خلاصه هر کدومشون یونیکن اونی که از همشون لذت میبره و مقایسه نمیکنه برنده حساب میشه

به امید اینکه بازی بتونه پرتمون کنه زمان اسکایریم، میرم سراغش. من اون موقع آرامش داشتم تو زندگیم. فقط هم به خاطر اسکایریم بود.

فکرشو بکن میرفتم تو شب تاریک، بالا کوه اصلی بازی، آسمون پر ستاره و ماه و سیاره، زیر شفق قطبی، کتاب میخوندم! کتاب راجع به افسانه های امپراطور و دراگن بورن و... .

اینم با این گرافیک محشری که داره، میرم پرت شم تو دنیای بازی. از این کثافت دونی عصر معاصر واسه ساعاتی رها شم.

به امید اینکه بازی بتونه پرتمون کنه زمان اسکایریم، میرم سراغش. من اون موقع آرامش داشتم تو زندگیم. فقط هم به خاطر اسکایریم بود.

فکرشو بکن میرفتم تو شب تاریک، بالا کوه اصلی بازی، آسمون پر ستاره و ماه و سیاره، زیر شفق قطبی، کتاب میخوندم! کتاب راجع به افسانه های امپراطور و دراگن بورن و... .

اینم با این گرافیک محشری که داره، میرم پرت شم تو دنیای بازی. از این کثافت دونی عصر معاصر واسه ساعاتی رها شم.
درود
شروع کن که بروما انتظارت رو میکشه;)

کسی مشکل سیو داره رو گیم پس ؟!
بازی که خوب قاعدتا سیو اتومات داره گوشه صفحه هم نمایش میده مرتب. دو ساعتی بازی کردم از بازی اومدم بیرون ایکس باکس اپ نه پلی تایمی ثبت کرده و نه هیچی ‌!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or