خب من بازی رو تموم کردم
به نظرم یکی از بهترین بازیها تو ژانر خودشه
یجورایی میشه Space- survival horror که از این سبک کم هست و گنده ترین آیپی ها هم میشه Alien و Dead space
من بازی رو دوس داشتم
ترس بازی به معنای واقعی ترس بود و فقط با دو تا جامپ اسکِر سعی نداره شما رو تحت تاثیر قرار بده.
چپترها که همینطوری جلو میره سنگینی و سختیه بازی و ترس بازی دو برابر میشه.
تو یکی از مکان های بازی که زامبی ها کور هستن، یکی از بهترین تجربیات بازیهای ترسناکم بود.
سر باس فایت آخر تپش قلبم خیلی بالا رفته بود و قشنگ حسش میکردم.
من بازی رو تو بالاترین درجه سختی یعنی Maximum security تموم کردم
جز بهترین تجربیاتم بود.
واقعا نمیدونم چرا بعضی گیمرها و یوتیوبرها انقدددددر سخت گیرن. بابا دیگه بازی چیکار کنه؟!
بهترین نوع ترس با فضای ترسناک و کاملا متفاوت رو ایجاد کرده.
داستان بازی هم به نظرم بد نبود، به خصوص پایانش که راحت از توش میشه Prequel و سیکوئل در آورد و قطعا اگر ساخته بشه من خریدارشم
نکته ی بعدی شخصیت پردازی، شخصیت دَنی خیلی کار داره و میشه ازش یه داستان خیلی خفن درآورد
جیکوب هم به اندازه بود ولی کم پرداخته شد
مکس هم کلا رو هوا بود و خیلی هم شخصیتش میتونه جذاب باشه.
اما نکات منفی:
انتخاب اسحله! انتخاب اسحله! انتخاب اسحله! انتخاب اسحله! انتخاب اسحله!
تو درجه سختی بالا، انتخاب اسلحه فاجعه ای هست که بارها باعث میشد یا دسته رو بکوبم زمین یا یه فحشی چیزی بدم
چرا باید انتخاب اسلحه تو بازی انقددددر سخت باشه؟! دکمه ی راست رو بزن، رو اسلحه بزن، روش ضربدر! ( این کارها رو وسط یه فایت بین چند تا زامبی انجام بدی قشنگ مخت سوت میکشه)
این منفی ترین نکته ی بازی بود
بین اسلحه ها من تفاوت خاصی رو ندیدم! همشون شبیه هم بودن، شات گان خوب بود فقط بقیشون اسماشون فرق میکرد! کارائیشون فرقی نداشت
ضربه زدن با اون Baton گاهی باگی میشد و رو مخ بود. باید حتما زامبیه بلند میشد! تا ضربه بخوره بهش و همین بد بود
یه نکته ی منفی دیگه ( که کاملا نظر شخصیمه)، بازی امکان شیلد کردن نداره و فقط داج دادنه و در مقابل دشمنی که چیزی پرتاب میکنه رسما هیچ کاری نمیشه کرد!
مجموعا خیلی دوسش داشتم خیلیییی
و حتما هم پلاتش میکنم و پیشنهاد میکنم بازی کنید