Multi Platform The Callisto Protocol

سازنده
Striking Distance Studios
تاریخ انتشار
۲ ماه دسامبر ۲۰۲۲
ناشر
Krafton
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
199592

بازی جدید خالق Dead Space در Game Awards 2020 معرفی شد و با اطلاعات بیشتر تاپیک به روز رسانی میشود.
--------------------------------------------
سازنده: Striking Distance Studios
ناشر: Krafton
تاریخ عرضه: 2022
پلتفرم: PC, PS5, Xbox Series X|S​
اطلاعات
  • بازی همچون Dead Space در سبک Cosmic Survival Horror خواهد بود.
  • داستان بازی در سال 2320 در یک زندان بر روی یکی از قمرهای مشتری به نام کالیستو اتفاق خواهد افتاد.
عکسها
-----------
screenshot-01.jpg screenshot-02.jpg screenshot-03.jpg screenshot-04.jpg screenshot-05.jpg
screenshot-06.jpg screenshot-07.jpg screenshot-08.jpg

آخرین ویرایش:
حجم بازی رو توی استیم برای من 68.54gb زده دقیقا آخرین آپدیت هم برای همون 14 فوریه هست
درسته . فایلی که دانلود کردم 68.5 هست ولی استیم 68.2 می زنه . مهم نیست . فوقش اون 300 مگ در آخر باید خودش دانلود کنه

خاطر نشان کنم اگر آپدیتی بعد از تاریخ مذکور آمده باشه استیم دیتای اصلی را می شناسد و بعد از آن شروع به دانلود آپدیت جدید می کند . ولی مشکل اینه که دیتای اصلی اصلا نمی شناسه !!!!!!!!!

درسته . فایلی که دانلود کردم 68.5 هست ولی استیم 68.2 می زنه . مهم نیست . فوقش اون 300 مگ در آخر باید خودش دانلود کنه

خاطر نشان کنم اگر آپدیتی بعد از تاریخ مذکور آمده باشه استیم دیتای اصلی را می شناسد و بعد از آن شروع به دانلود آپدیت جدید می کند . ولی مشکل اینه که دیتای اصلی اصلا نمی شناسه !!!!!!!!!
اگر دیتا که دانلود کردی همراهش appmanifest_1544020 هم قرار داده باشند که قاعدتا باید قرار بدند، فقط کافیه از steam به طور کامل خارج بشی و این فایل در پوشه steamapps قرار بدید و بعد باز کردن steam بازی را نصب شده خواهید دید و در ادامه اگر آپدیتی آمده باشه دریافت میکند.
قابل به ذکر است که در این بازی با هر آپدیت بیشتر فایلها تغییر میکند و اگر نسخه قدیمی بازی را با گزینه install بشناسونید، مجبورید تقریبا کل بازی از اول دانلود کنید.

• Like
Reactions: Taha75
اگر دیتا که دانلود کردی همراهش appmanifest_1544020 هم قرار داده باشند که قاعدتا باید قرار بدند، فقط کافیه از steam به طور کامل خارج بشی و این فایل در پوشه steamapps قرار بدید و بعد باز کردن steam بازی را نصب شده خواهید دید و در ادامه اگر آپدیتی آمده باشه دریافت میکند.
قابل به ذکر است که در این بازی با هر آپدیت بیشتر فایلها تغییر میکند و اگر نسخه قدیمی بازی را با گزینه install بشناسونید، مجبورید تقریبا کل بازی از اول دانلود کنید.
یعنی اول وارد استیم بشوم و library در فولدر مورد نظر بسازم و بزارم چند مگ بازی دانلود بشه بعدش استاپ بزنم و بازی uninstal کنم . بعد از استیم خارج بشوم و اون فایل داخل library قرار دهم . سپس داخل استیم لاگین کنم و می بینم بازی نصب شده . ؟

یعنی اول وارد استیم بشوم و library در فولدر مورد نظر بسازم و بزارم چند مگ بازی دانلود بشه بعدش استاپ بزنم و بازی uninstal کنم . بعد از استیم خارج بشوم و اون فایل داخل library قرار دهم . سپس داخل استیم لاگین کنم و می بینم بازی نصب شده . ؟
کلا بازی را uninstall کن و steam را ببند.
بعد فایلها دانلودی خودت را با توجه به عکس پایین به مسیر Steam\steamapps\common\The Callisto Protocol انتقال بده
111.jpg
فایل appmanifest_1544020 در مسیر Steam\steamapps قرار داده
222222.jpg
حالا میتونی steam را باز کنی

کلا بازی را uninstall کن و steam را ببند.
بعد فایلها دانلودی خودت را با توجه به عکس پایین به مسیر Steam\steamapps\common\The Callisto Protocol انتقال بده
View attachment 286954
فایل appmanifest_1544020 در مسیر Steam\steamapps قرار داده
View attachment 286955
حالا میتونی steam را باز کنی
دمت گرم . درست شد

تا حالا همچین چیزی ندیدم . زیاد اشتراکی فعال کردم . این عجیب بود

منم تا وسطاش رفتم و الان چپتر below هستم. بنظرم بازی بهش کم لطفی شده. کامبتش خوبه و خلاقانس. نقطه قوتش گرافیک و انیمیشناشه. با این که گرافیک فنی برام زیاد مهم نیست تو بازیا ولی اینا با ترکیبش با گرافیک هنری جذاب چیز خوبی در اوردن و نمیتونم تحسینشون نکنم.نسبت به دد اسپیس هم کلا سینمایی تره.

سلام. یه سوال از شما داشتم.میخوام پیغام خصوصی بدم ولی فکر کنم بستی پیغام هاتو.چطوری باهات در ارتباط باشم ؟:D

• Like
Reactions: Taha75
برای بار دوم تمامش کردم . واقعا بازی با کیفیت و فوق العاده ترسناک و سخت هست . این و دد اسپیس ترسناک ترین بازی های اکشن هستند . عرق آدم درمیاره .

هر کسی مردد هست حتما تجربه اش کند . دفعه دوم با آخرین آپدیت که توی بهمن اومد رفتم . هیچ مشکلی توی بازی وجود نداشت .

منم تا وسطاش رفتم و الان چپتر below هستم. بنظرم بازی بهش کم لطفی شده. کامبتش خوبه و خلاقانس. نقطه قوتش گرافیک و انیمیشناشه. با این که گرافیک فنی برام زیاد مهم نیست تو بازیا ولی اینا با ترکیبش با گرافیک هنری جذاب چیز خوبی در اوردن و نمیتونم تحسینشون نکنم.نسبت به دد اسپیس هم کلا سینمایی تره.
بازیو تموم کنی و کمی ازش فاصله بگیری بیشتر به ضعفهاش پی میبری.
منم همون اول که بازی رو تموم کردم بیشتر مبارزات melee مشکل بزرگش بود و نمرم رو 8 بود ولی چند روز که گذشت این موارد بیشتر برام برجسته شد.

مخصوصا طراحی مراحل، باس فایتها، روند پیشروی داستان و محتواهای کات شده که کاملا بیشتر به چشمم اومد.

میشه بگین محتوای کات شده چیا بوده؟ من اینو جایی ندیدم کسی گفته باشه
نه اینکه لیست شده باشه جایی ، این مورد رو با بازی کردن بهش میرسی.

اگه حین بازی دقت کرده باشی بنظرم خیلی تو صورتت هست این مسئله.
خیلی جاها نشونه هاش هست ، کاملا مشخصه که برای رسوندن بازی به روز انتشار که نخوان با Dead Space سرشاخ بشن حذفیات زیادی داشتن و آب بستن تو همون محتوایی که داشتن.
البته همینی که ساختن رو هم فرصت نکردن بازی و تست کنن که ببینن چیزی که ساختن از لحاظ جذاب بودن حین پیشروی مشکل داره.

یک نمونه مثلا اون بخشی که میری طبقه های پایین یکجا وارد آب میشی ، اولش یک حیوونی انگار توی آب هست و شما که داری پیشروی میکنی خب انتظار داری یکجایی بالاخره خودش رو نشون بده.
میگی خب به به یک دشمن جدید .
اما انگار که نه انگار ، کلا نیست که نیست و دوباره همون دشمن های تکراری قبلی و چپ راست چپ راست.
سوال برات پیش میاد که خب اصلا چرا باید همچین چیزی نشون بدی که بخوای در ادامه نادیده بگیریش؟

اینجا برمیگردیم به روند دشمن ها و مینی باس فایتهای تکراری و به این میرسیم که سازنده فرصت نداشته که بخواد دشمن جدید معرفی کنه و براش انیمیشن/محتوای درخورد تولید کنه.

من تو روز انتشار بازی کردم ، از این مسائل باز هم داره ولی بس که بازی به یاد موندنی بود من الان حضور ذهن کافی ندارم که دقیقا اشاره کنم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or