Multi Platform The Callisto Protocol

سازنده
Striking Distance Studios
تاریخ انتشار
۲ ماه دسامبر ۲۰۲۲
ناشر
Krafton
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
199592

بازی جدید خالق Dead Space در Game Awards 2020 معرفی شد و با اطلاعات بیشتر تاپیک به روز رسانی میشود.
--------------------------------------------
سازنده: Striking Distance Studios
ناشر: Krafton
تاریخ عرضه: 2022
پلتفرم: PC, PS5, Xbox Series X|S​
اطلاعات
  • بازی همچون Dead Space در سبک Cosmic Survival Horror خواهد بود.
  • داستان بازی در سال 2320 در یک زندان بر روی یکی از قمرهای مشتری به نام کالیستو اتفاق خواهد افتاد.
عکسها
-----------
screenshot-01.jpg screenshot-02.jpg screenshot-03.jpg screenshot-04.jpg screenshot-05.jpg
screenshot-06.jpg screenshot-07.jpg screenshot-08.jpg

آخرین ویرایش:
در حین انجام بازی به خودم می گفتم، چرا بازی تا این حد شبیه دد اسپیس هست،بعد که به پایان بازی رسیدم و تیتراژ را دیدم آنگاه بود که دریافتم کالیستو توسط اعضای سرگردان استدیو ی افسانه ای ویسرال گیمز ساخته شده است. آنجا بود که یکه خوردم و مسرور که آنها بازگشته اند.هر چند باید اشاره کرد بازی در سطح ویسرال گیمز نیست، و می تواند بهتر از اینها باشد، اما خب در آینده می تواند این اتفاق بیفتد.
اما باید گفت من به معنای واقعی کلمه از بازی لذت بردم، و معتقدم ویسرال متعلق به فضاست و در فضا غوغا می کند و هرگز نباید به سطح برگردد.
من بازی رو موقع ریلیز بازی کردم و قطعا الان یه سری مشکلات ریز اگه داشته برطرف شده، به محض تموم شدن کلوز اپلیکیشن نکردم ، دلیت اپلیکیشن کردم :دی
ولی با بازی حال کردم :دی
واقعا طراحی محیط ، صدا گذاری ، تنوع اسلحه ها و گرافیک گرافیک گرافیک ! بازی ماورای عالیه! فقط دو سه بار سر یه سری باس هاش فشاری شدم در حدی که نزدیک بود دسته رو باز بکوبونم تو تی وی! (بار اول سر راکت لیگ بود :دی )
اگه شک دارید اینو پلی بدید یا نه حتما بدید چون واقعا گیم خفنیه نگاه به متا و یوزر اسکورش نکنید!
این شات کیفیت اصلی نیست ولی باز جزئیات ش بالاست ، از توی گیم‌پلی هم گرفتم . 18f9d05dc1323-screenshotUrl.jpg

خب منم بازی رو تموم کردم ولی بازی خیلی پتانسیل و ظرفیت داشت که خیلی بهتر ظاهر بشه و با موفقیتش راه نسخه های بعدی رو هموار کنه.
یه سری ایرادات داشت که به تجربه بازی ضربه زد.
اولین ایراد بازی اینکه روند بازی تکراری هست مخصوصا نیمه اول بازی که حوصله سربر میشه و بارها مجبورید از کانال های کولر و مکان های باریک عبور کنید و هی این چرخه رو تکرار کنید. البته از نیمه دوم این مورد کمتر میشه و چالش بازی بیشتر میشه و چند تا باس فایت طور هم هست که بازی رو بهتر میکنه.
ایراد بعدی یکی از مزخرفترین مکانیک تعویض اسلحه هست که در عمرم دیدم. به هیچ وجه نتونستم درک کنم که چرا نحوه سوییچ‌ کردن بین اسلحه ها رو اینطوری کردن. خیلی به تجربه من از بازی لطمه زد این سیستم.
ایراد بعدی به نظرم اینه که لول دیزاین بازی خیلی ساده و معمولی بود قشنگ حس و‌حال بازی های نسل هفت رو میده البته از یه طرف یه حس نوستالوژی هم میداد این طراحی و مسیر خطی بازی!
ایراد بعدی هم بنظرم اینونتوری محدود و نداشتن باکس ذخیره آیتم هاست که جاش پیش دستگاه های آپگرید احساس میشد. مخصوصا نیمه اول بازی که کلا ۶ تا جا داشت و خیلی از آیتم ها رو رها میکردم یا مجبور بودم برخی از اونا رو بفروشم و برگردم عقب و مجدد آیتم های جا مونده رو جمع کنم
ایراد مهم دگ هم دوربین بازی بود که گاها در مبارزات اذیت می کرد.
اما نقاط قوت رو بخوام بگم اولیش گرافیک بازی هست که جای بحث نداره. دومی اتمسفر و فضا سازی خوب بازیه. داستان بازی و پایانش هم بهتر از چیزی بود که فکر می کردم.
حالا اون ایرادات بالا رو در نظر نگیریم در کل از گیم پلی بازی و خشونتی که داشت لذت بردم و ترکیب استفاده از سلاح ها و میلی اتک ها و استفاده از تله های محیطی و کپسول های انفجاری قشنگ ارضام می کرد.
با اینکه اتمسفر و جو هولناکی بازی داشت ولی بنظرم اصلا در ردیف بازی های ترسناک قرار نمیگیره ولی به هر حال اون هیجان و استرس رو تا حدودی داره و قبلا هم گفته بودم جامپ اسکیر های بازی واقعا مضحک بودن.
کلام آخرم اینکه خیلی جاهای بازی رد و اثر Dead space رو میبینیم ولی بازی در عین وام گرفتن از اون اثر فوق العاده تلاش کرده که مسیر متفاوت تری بره هر چند بخاطر یک سری ایرادات اساسی به اون موفقیت مورد نظر نرسید. اما بنظرم اگه بتونن در بخش گیم پلی تغییرات اساسی ایجاد کنن میتونه در شماره های بعدی خیلی موفق‌تر ظاهر بشه
اگه بخوام نمره بدم نمره ای که میدم 7/10 هست.
میدونم مدت زیادی از اومدن بازی گذشته ولی خب این اولین عنوانی بود که بعد از سه سال و از آخرین تجربم یعنی Demon's souls تمومش کردم و دلم لک زده بود بیام نظرم رو در مورد یه بازی بگم :D

واقعا کالیستو جز بهترین تجربه های ترسناک بقا فضایی محور چند سال اخیر هست.

فضا سازی و اتمسفر فوق العاده مخوف و مریض که در بسته الحاقی به اوج خود می رسد. تنوع محیطی خوب . صدا گذاری و گرافیک در یک سطح جدید . خشونت افسارگسیخته در بازی موج می زند. داستانش هم سر راست و خوب

به نظرم کم کم حقش متا ۸۵ بود

آخرین ویرایش:
دوستان این نسخه کمپلت ادیشن یا دیلاکس برای کنسول عرضه نمیشه ؟

خواستم دوباره بازی رو استارت کنم گفتم صبر کنم دولوکس بیاد بعد .

جالبه یکی در مورد سختی زیاد صحبت میکرد ولی واقعیتش بعد یه مدت که قلقش بیاد دستت دیگه بازی هیچ چالش و سختی نداره

• Wow
Reactions: Taha75
بازی رو از طریق گیم پس تموم کردم
واقعا لذت برم
یکم در مورد باس فایت و تعویض اسلحه اش اذیت شدم اما اتمسفر و بقیه موارد و گرافیک بینهایت رو سریز اکس عالی بود
واقعا لذت بردم
همینطور ترسیدم

آخرین ویرایش:
دوستان این نسخه کمپلت ادیشن یا دیلاکس برای کنسول عرضه نمیشه ؟

خواستم دوباره بازی رو استارت کنم گفتم صبر کنم دولوکس بیاد بعد .

جالبه یکی در مورد سختی زیاد صحبت میکرد ولی واقعیتش بعد یه مدت که قلقش بیاد دستت دیگه بازی هیچ چالش و سختی نداره
من رو ps5 همین الان بازیش میکنم، نسخه ی دیلاکس هست، همه ی لباس ها د دی السی ها هست توش

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

باشه
من بازیهایی که قراره یه بار بازی کنم و یا پلات کنم اجاره میکنم از اینجا، خیلی به صرفه هست

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
منم چند تا ازش اجاره کردم قبلا و اینکه اکانت رو بخری بعدا بخوای بفروشی تقریبا جفتش یکی در میاد

خوبیش اینه که دیگه استرس نداری زمانت تموم بشه

• Like
Reactions: Taha75
(اینو تو تاپیک امتیاز گذاشته بودم اینجا هم بزارم)
را
پروتکل Callisto
سلام دوستان، من بیشتر دوستانی که خوششون نیومد از بازی، از این بازی خیلی خوشم اومد، حدودا سه بار بازی رو تموم کردم، دی ال سی فاینال ترنسمیشن رو تموم کردم، ریتو مود رو چند بار بازی کردم و تا wave 80 رفتم و بازی رو پلت کردم،
اول از نکات مثبت بازی بگم: بازی رو که شروع میکنین گرافیک عالی بازی شگفت‌زدتون می‌کند، بازی واقعاً فنی و هنری عالی انجام می‌شود و واقعاً کمتر بازی در حد این بازی است. من با اینکه حالت پرفورمنس بازی کردم که 60 فریم بود ولی باز گرافیک پیش ریزونی داشت.
اتمسفر محیط های بازی با ترکیب گرافیک بالا، خیلی عالیه، (راه روهای تنگ و فلزی با نورپردازی عالی و صدای دویدن یا خرناس هیولاها، صدای چیکه کردن آب، یا صدای قر گرفتن اتیش،) فقط میتونم بگم با اتمسفر و صداگذاری بازی. عشق کردم،
گیم پلی بازی هم برا منی که خیلی زود بازی ها برام تکراری میشن و زود دراپ می کنم تو این سه دور بازی کامل و + 10،15 ساعت دی ال سی و ریتو مود، اصلا تکراری نشد و لذت می بردم از مبارزات تن به تن و سلاح. های گرم، (گرافیک هم بی علت نبود از تکراری نشدن، لت و پار کردن دشمنا با اون گرافیک بالا عالی و لذت بخش بود)، گیمپلی بازی هم یکم سنگین بود و این چیزهای سلیقه ای هست که بپسندی یا نه، ولی برا من. نسبت به طراحی این گیمپلی که دوست داشتم،
صدا گزارشی بازی هم عالی بود و یه ترس خاص رو القا میکرد ( با هدست گلد پلی استیشن بازی کردم، دیگه نمیدونم بدون هدست چطوری میشه)
داستان بازی رو نه میشه بگیم بد، نه میشه بگیم خوب، کلا یه چیز دیگه بود که با دی ال سی هم کامل تر شد، کلا روایت داستان جالب بود برام،
حالا میرسیم به نکات منفی بازی،
بزرگترین نکته منفی که بخواهم بگم، یک ساعت اول بازی هست، داستان شتابزده شروع میشه و گیمپلی هم جذاب نیست اوایل بازی، ولی هرچی بیشتر ادامه میدیم، روایت داستان بهتر و گیمپلی لذت بخش تر میشه.
یکم کند که جایگزین سلاح رو مخ بود، اما من چون کلا دوتا سلاح رو اپگرید کردم و راحت سویچ میکردم، ولی اخراش که سه تا سلاح شد از میکرد تعویض سلاح، اونم تو مواقعی که چندتا دشمن دوره کردن.
مورد بعدی خود باس فایت تو بازیه، حالا نمیخوام اسپویل کنم ولی عملا بازی و بسته ی الحاقی دستان یه دست باس فایت نداشتن،
رو مخی های بازی: محیط ها بودن که بازی مجبورت میکرد پیاده روی کنی و قابلیت دویدن رو نمیزاشت استفاده کنی، از رو نردبون ها نمیشد تند اومد پایین، با کمال ارامش و خیال راحت به آرومی میومد پایین، نبود یه صندق ایتم که. خیلی لازم بود، چون واقعاً فظای اینونتروری خیلی محدود بود (اول بازی 6تا، نیمه دوم 12 تا بود، اما خوب بود که تو نیو گیم پلاس از اول همون 12 تا رو داری)
حالا من اون اوایل که فیدبک دوستان رو میخوندم خیلی باگ و مشکلات فنی میگفتن ولی اصلا نه باگی دیدم نه آفت فریمی نه دیر لود شدن تکسچر.
نمره بخوام بدم به کل پکیج بازی نمره 8 میدم، (گرافیک10، گیمپلی8، صداگزاری10، داستان 7، شخصیت پردازی7)
در آخر خیلی خیلی تاسف میخورم که ادامه ای برا این بازی نمیشد، واقعا داستان پتانسیل اینو داشت که ادامه داشت،
به دوستانی که عاشق صدا گزاری های خفن، گرافیک بالا و اتمسفر نفسگیر و استرس هستن حتما پیشنهاد میشه، ( حالا شاید چرا بگین ترس و استرس نداشت، داشت تو اخرین درجه سختی و تو تاریکی شب و با هدفون بازی کنین، قشنگ ضربان قلبتون دوبرابر. میشه)

اقا این خیلی بازیه خوبیه که! :D البته هنوز بازی رو تموم نکردم ولی اواخر بازیم. جز اوایل بازی درکل تا به اینجا خیلی بازی خوبی بوده(نه شروع بازی، شروع بازی هم خیلی خوبه ). اما خب به نسبت هم سبکی های قدرش مثل رزیدنت اویل قطعا زیاد حرفی برای گفتن نداره اما توی این بازاری که همه بازی ها یا اپن ورلد هستن یا نیمچه اپن ورلد، یه بازی خطی سرراست واقعا لذت بخشه. البته بازی نکات منفی ای هم داره مثل تنوع کم دشمنها، یکنواختی بخش بزرگی از بازی یا تنوع کم اسلحه همچنین تمرکز زیاد روی میلی اتک والخ که بخاطر همین مشکلات ریز و درشت نمیتونه خودش رو بین رقبا انطور که باید نشون بده منتها بازی ای هم نیست که ادم بخواد نادیده اش بگیره. بنظرم الان که هم برای پلاس اومده و هم گیم پس اگر از سبک بقا خوشتون میاد و صدالبته میخواید که دوباره یاد و خاطره ی دد اسپیس ها براتون زنده بشه حتما سراغ بازی برید چون بازی تلفیقی از هر سه نسخه ی دد اسپیس هاست! البته که به پای تریولوژی دد اسپیس نمیرسه ولی خب!

❇️ آپدیت The Callisto Protocol update 30.07.2024

🔒 Protection : Steam

💢 Size : 1.7GB

🔻جزئیات آپدیت

🔸مشکل مربوط به افتخارات و جوایز برطرف شد.
🔸ثبات کلی بازی بهبود پیدا کرد.
🔸مشکلات مربوط به رابط کاربری حل شد.
🔸مشکلات مربوط به ظاهر شخصیت‌ها اصلاح شد.
🔸چندین مشکل کرش بازی برطرف شد.
🔸تغییرات جزئی دیگری برای بهتر شدن بازی اعمال شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or