خب منم بازی رو تموم کردم ولی بازی خیلی پتانسیل و ظرفیت داشت که خیلی بهتر ظاهر بشه و با موفقیتش راه نسخه های بعدی رو هموار کنه.
یه سری ایرادات داشت که به تجربه بازی ضربه زد.
اولین ایراد بازی اینکه روند بازی تکراری هست مخصوصا نیمه اول بازی که حوصله سربر میشه و بارها مجبورید از کانال های کولر و مکان های باریک عبور کنید و هی این چرخه رو تکرار کنید. البته از نیمه دوم این مورد کمتر میشه و چالش بازی بیشتر میشه و چند تا باس فایت طور هم هست که بازی رو بهتر میکنه.
ایراد بعدی یکی از مزخرفترین مکانیک تعویض اسلحه هست که در عمرم دیدم. به هیچ وجه نتونستم درک کنم که چرا نحوه سوییچ کردن بین اسلحه ها رو اینطوری کردن. خیلی به تجربه من از بازی لطمه زد این سیستم.
ایراد بعدی به نظرم اینه که لول دیزاین بازی خیلی ساده و معمولی بود قشنگ حس وحال بازی های نسل هفت رو میده البته از یه طرف یه حس نوستالوژی هم میداد این طراحی و مسیر خطی بازی!
ایراد بعدی هم بنظرم اینونتوری محدود و نداشتن باکس ذخیره آیتم هاست که جاش پیش دستگاه های آپگرید احساس میشد. مخصوصا نیمه اول بازی که کلا ۶ تا جا داشت و خیلی از آیتم ها رو رها میکردم یا مجبور بودم برخی از اونا رو بفروشم و برگردم عقب و مجدد آیتم های جا مونده رو جمع کنم
ایراد مهم دگ هم دوربین بازی بود که گاها در مبارزات اذیت می کرد.
اما نقاط قوت رو بخوام بگم اولیش گرافیک بازی هست که جای بحث نداره. دومی اتمسفر و فضا سازی خوب بازیه. داستان بازی و پایانش هم بهتر از چیزی بود که فکر می کردم.
حالا اون ایرادات بالا رو در نظر نگیریم در کل از گیم پلی بازی و خشونتی که داشت لذت بردم و ترکیب استفاده از سلاح ها و میلی اتک ها و استفاده از تله های محیطی و کپسول های انفجاری قشنگ ارضام می کرد.
با اینکه اتمسفر و جو هولناکی بازی داشت ولی بنظرم اصلا در ردیف بازی های ترسناک قرار نمیگیره ولی به هر حال اون هیجان و استرس رو تا حدودی داره و قبلا هم گفته بودم جامپ اسکیر های بازی واقعا مضحک بودن.
کلام آخرم اینکه خیلی جاهای بازی رد و اثر Dead space رو میبینیم ولی بازی در عین وام گرفتن از اون اثر فوق العاده تلاش کرده که مسیر متفاوت تری بره هر چند بخاطر یک سری ایرادات اساسی به اون موفقیت مورد نظر نرسید. اما بنظرم اگه بتونن در بخش گیم پلی تغییرات اساسی ایجاد کنن میتونه در شماره های بعدی خیلی موفقتر ظاهر بشه
اگه بخوام نمره بدم نمره ای که میدم 7/10 هست.
میدونم مدت زیادی از اومدن بازی گذشته ولی خب این اولین عنوانی بود که بعد از سه سال و از آخرین تجربم یعنی Demon's souls تمومش کردم و دلم لک زده بود بیام نظرم رو در مورد یه بازی بگم