Multi Platform The Callisto Protocol

سازنده
Striking Distance Studios
تاریخ انتشار
۲ ماه دسامبر ۲۰۲۲
ناشر
Krafton
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
199592

بازی جدید خالق Dead Space در Game Awards 2020 معرفی شد و با اطلاعات بیشتر تاپیک به روز رسانی میشود.
--------------------------------------------
سازنده: Striking Distance Studios
ناشر: Krafton
تاریخ عرضه: 2022
پلتفرم: PC, PS5, Xbox Series X|S​
اطلاعات
  • بازی همچون Dead Space در سبک Cosmic Survival Horror خواهد بود.
  • داستان بازی در سال 2320 در یک زندان بر روی یکی از قمرهای مشتری به نام کالیستو اتفاق خواهد افتاد.
عکسها
-----------
screenshot-01.jpg screenshot-02.jpg screenshot-03.jpg screenshot-04.jpg screenshot-05.jpg
screenshot-06.jpg screenshot-07.jpg screenshot-08.jpg

آخرین ویرایش:
از همین گرفتم که نشد . واقعا تعجب برانگیز هست. !!!!!!!!!!!!!!!!!!
جای درست کپی نکردی این فایل های csd دیتا فول انلاک نیستن باید توی مسیر زیر قرار بدی که شناسایی بشن
X:\SteamLibrary\steamapps\depotcache
البته الان دیگه آپدیت اومده احتمالا باید چند گیگ هم دانلود کنی بعدش

جای درست کپی نکردی این فایل های csd دیتا فول انلاک نیستن باید توی مسیر زیر قرار بدی که شناسایی بشن
X:\SteamLibrary\steamapps\depotcache
البته الان دیگه آپدیت اومده احتمالا باید چند گیگ هم دانلود کنی بعدش
روش نصب دیتای بک آپ اینجوری نیست !! جای گذاری نداره .

روش نصب دیتای بک آپ اینجوری نیست !! جای گذاری نداره .

داداش این دیتا انلاک نیست که بخوای ریستور کنی
اگه دوست نداری راهی که گفتم امتحان کنی میل خودته دیگه قصد من راهنمایی بود کاری که خودم انجام دادم و جواب داد.

داداش این دیتا انلاک نیست که بخوای ریستور کنی
اگه دوست نداری راهی که گفتم امتحان کنی میل خودته دیگه قصد من راهنمایی بود کاری که خودم انجام دادم و جواب داد.
بله درسته دیتا فول آنلاک باید داخل steamapp فولدر common بسازی و دیتا رو پیست کنی و از داخل استیم بشناسانی.

این سایت گیم شیفت دیتا بک آپ گذاشته و باید ریستور بشه. اون چیزی که شما می گی برای دیتای پریلود هست و اگر دیتای گیم شیفت برای شما به اون روش که گفتی جواب داده تقصیر سایت هست که نوشته بک آپ و باعث گیج کردن افرادی مثل من شده و راه اشتباه رفتم .

برای PC آپدیت اومده حدود 10 گیگ وضع بازی رو خیلی بهتر میکنه. الان ثبات فریم خیلی بهتر شده دیگه ندیدم فریم الکی یهو بیاد روی 20 اگرچه هنوز افت فریم داره. استاتر هم کاهش بیشتری پیدا کرده. هنوز ایده‌آل نیست ولی الان نسبت به 10 روز پیش خیلی خیلی بهتره.

برای PC آپدیت اومده حدود 10 گیگ وضع بازی رو خیلی بهتر میکنه. الان ثبات فریم خیلی بهتر شده دیگه ندیدم فریم الکی یهو بیاد روی 20 اگرچه هنوز افت فریم داره. استاتر هم کاهش بیشتری پیدا کرده. هنوز ایده‌آل نیست ولی الان نسبت به 10 روز پیش خیلی خیلی بهتره.
تایید میشه! آپدیت 10 گیگی مشکلات فریم دراپ الکی رو تا حد زیادی رفع کرده ولی هنوزم جای کار داره یه 15 گیگ دیگه :) قبلا توی منوی بازی صدای پس زمینه قاطی میکرد اینم حل شده، مشکل دیر لود شدن تکسچر بعد از اجرای بازی که فکر کنم بر میگرده به نصب روی HDD. من یه مشکل دیگه هم دارم که آموزش های بازی از سمت چپ و راست بازی زده بیرون خونده نمیشه! نمیدونم چرا حل نشده این مشکل.

خب، بازی دقایقی پیش تموم شد.

۴/۱۰

اونم بخاطر گرافیک وحشتناک خفنش - هر چند برای یه هارور فن گرافیک تو رده های پایین تری قرار میگیره - و صداگذاری و موسیقی فوق العاده اش!

یک بازی شلم شوربا که حتی کوچکترین ویژگیش یه نقطه ضعفه!

سیستم سوییچ سلاح افتضاح، بالای ۳ ساعت بازی رو من یا تو آسانسور بودم یا تو کانال های هوا و یا وقتی این ۲ تا اتفاق نمی افتاد، از وسط یه چیزی باید رد میشدم، محتوای عجیب غریب که برای سیزن پس انتخاب کردندو...

دوستان من هیچوقت متا برام مهم نبوده و نخواهد بود و بشدت هم از جامعه منتقدان متنفرم، ولی این بازی چیزی نیست که از تیم سازنده بهترین بازی عمرم، Dead Space انتظار داشتم!

راستی یه چیز دیگه

بازی به هیچ عنوان ارزش تکرار نداره؛ چیزی که بشدت و اونم تو یه بازی ترسناک مهمه و خود منم خیلی روش حساسم!

یعنی یکبار تمومش کردی، اصلا فراموش کن چنین بازی ای ساخته شده؛ چه برسه بخوای یکبار دیگه تمومش کنی!

واقعا خوشحالم مثل سابق پیگیر متا و ریویو و جامعه ی منتقدین نیستم! :D
از همه جا بی خبر بازی منتشر میشه میگیرم تجربه ش میکنم، باهاش یا حال میکنم یا نمیکنم!
من اینقدر منتظر این بازی بودم خریدش رو توی ذهنم قطعی کرده بودم حتی
واسه این بازی (و البته یه خورده کالاف) رفتم پالس 3D گرفتم .
حدود ۵ ۶ ساعت پلی دادم و بیشتر از همه جوّ یا اتمسفر بازی و گرافیک و صدا گذاری من رو جذب خودش کرد ، اینقدر این ۳ بخش بازی خفن از آب دراومده که تا اینجا قشنگ یه صحنه تو مخی که واسم اتفاق افتاد رو به فراموشی سپردم.
فضا سازی بازی به قدری به دلم نشسته که اکثرا توی محیط یواش یواش میرم!
روی فایو که از نظر اجرایی واقعا ایرادی نداشت و بعد از آپدیت هنوز بازی نکردم ببینم چه فرقی کرده .
ولی چیزی که مشخصه ایراد هایی که گرفتن به بازی مخصوصا سیستم مبارزات بعضا به جا هستن .
بخش های مختلف بازی از نظر درجه بندی توی سطح نیستن،
بازی توی یه سری ویژگی ها ، ساده ترین مواردی که توی بازی های اینچنینی مثلا ۱۵ سال پیش رعایت میشد رو رعایت نکرده ولی توی یه سری بخش ها جزو بهترین عناوین دنیا یا شاید بگم خودش بهترین دنیاست!
من اینطوری ام قطعا میدونم خیلی ها هم مثل منن که با یه چیزی بشدت حال کنن ، یه سری ایراد هاش رو نمیبینن یا باهاش کنار میان .
ولی این نوید رو بدم به کسایی که دو دلن اینه که این بازی رفته رفته با آپدیت هاش خیلی خیلی بهتر از اون محصولی میشه که واسه نقد دادن به منتقد ها. 184fb2ace9382-cda3b789616b362c80abed7050857a4577c1005f-637_message_427651062893303_1670511964426.jpg

از همه جا بی خبر بازی منتشر میشه میگیرم تجربه ش میکنم، باهاش یا حال میکنم یا نمیکنم!
حدود ۵ ۶ ساعت پلی دادم و بیشتر از همه جوّ یا اتمسفر بازی و گرافیک و صدا گذاری من رو جذب خودش کرد ، اینقدر این ۳ بخش بازی خفن از آب دراومده که تا اینجا قشنگ یه صحنه تو مخی که واسم اتفاق افتاد رو به فراموشی سپردم.
روی فایو که از نظر اجرایی واقعا ایرادی نداشت و بعد از آپدیت هنوز بازی نکردم ببینم چه فرقی کرده .
ولی چیزی که مشخصه ایراد هایی که گرفتن به بازی مخصوصا سیستم مبارزات بعضا به جا هستن .
بازی توی یه سری ویژگی ها ، ساده ترین مواردی که توی بازی های اینچنینی مثلا ۱۵ سال پیش رعایت میشد رو رعایت نکرده ولی توی یه سری بخش ها جزو بهترین عناوین دنیا یا شاید بگم خودش بهترین دنیاست!
من اینطوری ام قطعا میدونم خیلی ها هم مثل منن که با یه چیزی بشدت حال کنن ، یه سری ایراد هاش رو نمیبینن یا باهاش کنار میان .
ولی این نوید رو بدم به کسایی که دو دلن اینه که این بازی رفته رفته با آپدیت هاش خیلی خیلی بهتر از اون محصولی میشه که واسه نقد دادن به منتقد ها.View attachment 278749
بازی قربانی مشکلات فنیش (روی پیسی) و البته سیستم مبارزات ساده و روایت داستانی یک نواختشه
وگرنه از نظر آرت و دیزاین واقعا آرتیست ها سنگ تموم گذاشتن براش منم دقیقا همش محو محیط بودم

من فقط دلم برای شماتیکهایی که پیدا کردم و نتونستم استفاده کنم میسوزه.
چون فقط روی Grp و melee و بعدش هم کلت/شاتگان اولی تمرکز کردم.

دیگه پولی نمیموند برای مابقی.
برای همین منتظرم این فوریه +Ng بیاد.
بشینم همرو آپدیت کنم.
=============
علاوه بر مواردی که بالاتر دوستان گفتن من شجاعت استودیو هم اضافه کنم.
این کار راحتتری میبود که اولویت گیم پلی روی شوتینگ باشه، اونطوری چالش ساخت بمراتب ساده تری میداشت.

یک نگاه به Re8/Re2 و DS های قبلی بندازین و مبارزات melee اونهارو به یاد بیارین.
اصلا خنده دارن و بعضا خیلی با انیمیشنهای ابتدایی.
نه اینکه نتونن نه ولی اینکه گیم پلی بین شوتینگ و melee طوری بالانس کنی که همچنان بازی ترسناک باشه و هم جهت تنوع نیاز باشه که از جفتش حین مبارزه استفاده کنی واقعا کار خیلی سختتری هست.
همچنین ریسک بیشتری هم داره.

اینجا جایی هست که حتی شماره یکهای این سبک درش لنگ میزنن، برای همین بیشتر روی ویژگی های شوتینگ و فرار از دست دشمن مانور میدن.

برای همین شجاعت تیم و ریسک پذیری بالاش و اینکه خواستن کار جدیدی برای این سبک انجام بدن باید احترام قائل بود.

البته بازی ضعفهای خودش رو داره که تا حالا دهها بار گفته شده،این امتیاز متا هم کاملا مستحقش بود.

ولی جای دیگه هم گفتم، امیدوارم نسخه دوم بازی رو هم ببینیم.
اینکه چطوری با فرصت بیشتر این ویژگی ها رو درش به تعادل میرسونن.

ولی این نوید رو بدم به کسایی که دو دلن اینه که این بازی رفته رفته با آپدیت هاش خیلی خیلی بهتر از اون محصولی میشه که واسه نقد دادن به منتقد ها.View attachment 278749
خیلی با نظرتون موافقم

منم بازی رو گرفتم ولی تا دیدم میگن مشکل داره و اینا احتمال دادم تیم سازنده با آپدیت مشکلاشو حل میکنه چون خیلی منتظر این بازی بودم نمیخوام تجربم خراب بشه
تصمیم گرفتم که 2 تا 3 ماه دیگه برم سراغش که بازی بالانس شده و تجربه ای که شاید الان 6/10 باشه تبدیل به یه 8/10 بشه برام

آقا چرا انقدر این بازی سرطانه از نظر باگ .
من دیسک بازی را گرفتم به خاطر اون گلیچ تروفی سختی آپدیت نکردم ورژن یک دارم بازی می‌کنم. وحشتناک باگ داره تا الان چندین بار قاطی کرده قطع شده بازی تروفی ها چند بار داده نشده باید دوباره میرفتم .منوها خیلی وقت ها لود نمیشن .محیط ها لود نمیشن .
یعنی برام سوال هستش اینا واقعا تستر ندارن چه جوری روشون میشه بازی ناقص رو ۷۰ دلار تو پاچه مردم کنن.

آقا چرا انقدر این بازی سرطانه از نظر باگ .
من دیسک بازی را گرفتم به خاطر اون گلیچ تروفی سختی آپدیت نکردم ورژن یک دارم بازی می‌کنم. وحشتناک باگ داره تا الان چندین بار قاطی کرده قطع شده بازی تروفی ها چند بار داده نشده باید دوباره میرفتم .منوها خیلی وقت ها لود نمیشن .محیط ها لود نمیشن .
یعنی برام سوال هستش اینا واقعا تستر ندارن چه جوری روشون میشه بازی ناقص رو ۷۰ دلار تو پاچه مردم کنن.
حتما آپدیت کن.

با این آپدیت آخر چقدر سرعت Heal شدن بهتر شده!
واقعا خیلی جاها اصلا نمیشد ازش استفاده کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or