Multi Platform The Callisto Protocol

سازنده
Striking Distance Studios
تاریخ انتشار
۲ ماه دسامبر ۲۰۲۲
ناشر
Krafton
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
199592

بازی جدید خالق Dead Space در Game Awards 2020 معرفی شد و با اطلاعات بیشتر تاپیک به روز رسانی میشود.
--------------------------------------------
سازنده: Striking Distance Studios
ناشر: Krafton
تاریخ عرضه: 2022
پلتفرم: PC, PS5, Xbox Series X|S​
اطلاعات
  • بازی همچون Dead Space در سبک Cosmic Survival Horror خواهد بود.
  • داستان بازی در سال 2320 در یک زندان بر روی یکی از قمرهای مشتری به نام کالیستو اتفاق خواهد افتاد.
عکسها
-----------
screenshot-01.jpg screenshot-02.jpg screenshot-03.jpg screenshot-04.jpg screenshot-05.jpg
screenshot-06.jpg screenshot-07.jpg screenshot-08.jpg

آخرین ویرایش:
خوب منم بعد از 12 ساعت بازیو تموم کردم 1/2 ساعتی هم مشغول تست راهکارهای رددیت برای حل مشکلات استاتر و پرفورمنس بودم :دی
بازی از نظر طراحی و کلا بعد هنریش در سطح بهترین هاست، آرتیست ها واقعا کارشون رو خیلی خوب انجام دادن. محیط بازی خیلی از مواقع باعث میشه صبر کنی و با دقت اطراف رو نگاه کنی
به نظر من بازی بخاطر داستان و نحوه روایتش امتیازش کم شده همچنین باس فایت ها جا داشت خیلی بهتر طراحی بشن همینطور اگر سلاح های melee تنوع بیشتری داشت بازی جذاب تر میشد
یکی از نکات منفی دیگه هم به نظرم انیمیشن های مردن طولانی و غیر قابل اسکیپ بود که از وسطای بازی واقعا روی مخ بود
خلاصه این بازی پتانسیل امتیاز بالای 9 رو داشت ولی با این شرایط فعلیش من بهش 7.5 میدم

سلام. این سوالو صرفا چون این تاپیک شلوغ‌تره میپرسم.
نسخه پی سی بازی روی DX12 برای شما هم فرت و فرت کرش میکنه؟ رو DX11 مشکلی از این لحاظ نداشتم ولی 12 تو یه سری نقاط بازی دائم کرش میکنه. کارت گرافیکم 3070ه، ممکنه این قضیه به خاطر کم آوردن وی رم باشه؟

===========================

تا اینجایی که بازی کردم خیلی باهاش حال کردم و به نظرم مشکلات فنیش باعث شده در حق خود بازی بی انصافی شه. مبارزاتشم تا اینجا خیلی دوست داشتم و اتفاقا به نظرم خوب کاری کردن که تو این زمینه راهشون رو از دد اسپیس جدا کردن. منتظرم ببینم جلوتر که برم با افزایش تعداد دشمنا، سیستم مبارزات رو مخ میره یا نه. ولی تا اینجا که اصلا نفهمیدم چرا میگن خوب طراحی نشده (جز بخش جاخالی دادنش که بعضا خیلی ساده و تکراری میشه).
بزار DX11 ، من یکدونه کرش هم تجربه نکردم.
==============
دقیقا بیشترین مشکل بازی همین پرفورمنسش هست.
تو رتبه های پایینتر میرسیم به تنوع دشمن و کمبود باس فایت.
البته جلوتر بری یکسری دمشن جدید میان که با مخفی کاری میشه کشتشون ، اونجا کمی گیم پلی رنگ و بوی دیگه ای میگیره که خودش کمک میکنه.
==================

استودیو باید چهارچشمی مسئول گرافیک/انیمیشن و طراح صدای بازی رو بپان که نکنه استودیو رو ترک نکنن :x
واقعا کارشون حرف نداشته، هرچی بگم کم گفتم.
ولی طراح سیستم مبارزات رو بدن بره ، یا نفرات جدید اضافه کنن که ایده های جدید بیارن.

البته UE4 طبق معمول اون روی خودش هم نشون داد.
از لحاظ پرفورمنس اگه بخوای با کیفیت بالا بازی بسازی واقعا داغون این انجین.
نه اینکه انجین باعث افت فریم بشه نه ، کلا پرفورمنس خوبی نداره UE4.
امیدوارم بازیهای AAAای که با UE5 میسازن خروجی های بهینه تری داشته باشن.

همین الان بازی تموم شد ، 15.6 ساعت تایم خورده استیم ولی حدود 14 ساعت بازی کردم ، باقیش بازی باز بوده فقط.
کی بود میگفت بازی 8-7 ساعته تموم میشه؟

جالبه اچیومنت آخر بازی رو فقط 11 درصد پلیرها گرفتن ، انگاری همه منتظرن آپدیت بیاد یا از بازی مایوس شدن.
اگه شما جزو این عده هستین بشینین بازی کنین ، بازی واقعا خوبه ، شاهکار نیست ، Dead Space هم نیست.
خودش هست و سعی نکرده کاپی کنه :D ، ممکن وایب DS ازش بگیرید ولی فقط همین و بس.

با جو اولیه که دور بازی بود گفتم حالا که دانلود کردم ، بازی کنم و پاک کنم بره ولی الان خیلی منتظر DLC هستم.

جالبه اچیومنت آخر بازی رو فقط 11 درصد پلیرها گرفتن ، انگاری همه منتظرن آپدیت بیاد یا از بازی مایوس شدن.
من خودم جزو گروه منتظران هستم تا آپدیت بیاد واقعا پرفورمنس بهتر لذت بازی رو بیشتر میکنه.:D

خوب منم بعد از 12 ساعت بازیو تموم کردم 1/2 ساعتی هم مشغول تست راهکارهای رددیت برای حل مشکلات استاتر و پرفورمنس بودم :D
این راه حل رو با ما شیر میکنی عزیز؟ همچنان داستان فریم دراپ رو مخه

میگم چرا یه نوری led مانند از لباس شخصیت بازی منعکس میشه اما نگاه میکنی تو اینه یا دوربین میچرخونی خبری از چراغ قوه نیست؟!

و اینکه حیف شد قابلیت های دوال سنس اختصاصی نسخه PS5 هستن. باید برای PC هم ارائه میشد.

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی خیلی عالیه. مدل شخصیت های in game طبیعی ترین چیزی هست که تا حالا دیدم. نزدیک به 7 ساعت پلی دادم. در یک کلام عالیه . واقعا نمیتونم قبول کنم نمرات زیر 7 بازی. رو ps5 هم مشکل فنی تا الان نداشته. بازی اتفاقا صحنه های jump scare خیلی خوبی هم داشته تا الان. با هدفون گوش بدید تا به صدا گذاری عالی بازی پی ببرید. فکر کنم بیشتر کسایی که نمره کم دادن به خاطر مقایسه با dead space بوده. در صورتی که این یک بازی جدید هست. سیستم dodge بازی هم بعد دو ساعت اول قشنگ قلقش دستتون میاد. mele attack هم که من شخصا خوشم اومده. در کل من پیشنهاد میکنم حتما دوستان بازی کنند( من تا الان تو این 7 ساعتی که بازی کردم تو درجه سختی Medium Security یا همون نرمال خودمون کلا 6 بار مردم) برای دوستانی که میخوان بیشتر لذت ببرن میتونن تو درجه سختی Minimum Security بازی کنند که نهایت لذت رو ببرند. حتی سایت polygon هم گفته با درجه سختی Minimum Security یا همون easy به راحتی میتونید از بازی لذت ببرید. در کل واقعا ظلم شده به نمرات بازی. امیدوارم بازی فروش خوبی داشته باشه تا نسخه های بعد هم در کار باشه.

برای کسانی می خواهند اشتراکی روی پی‌سی بروند . بازی مشکل دیتا دارد .

من هم بک آپ استیم هم دیتای فول آنلاک گرفتم جمعا نزدیک ۱۴۰ گیگ . هر دو مدل را استیم نشناخت و داخل خودش شروع کرد از اول دانلود کردن . برای دو نفر از دوستانم هم همین اتفاق افتاد . حقیقتا اولین بار همچین چیزی می بینم . تا حالا بازی اشتراکی زیاد رفتم ولی این نو بر هست . تو همین مورد هم مشکل داره . کلا چیز داغونی تحویل دادند . نمراتش هم بزودی زیر ۷۰ خواهد آمد که مناسبش هست .

برای کسانی می خواهند اشتراکی روی پی‌سی بروند . بازی مشکل دیتا دارد .

من هم بک آپ استیم هم دیتای فول آنلاک گرفتم جمعا نزدیک ۱۴۰ گیگ . هر دو مدل را استیم نشناخت و داخل خودش شروع کرد از اول دانلود کردن . برای دو نفر از دوستانم هم همین اتفاق افتاد . حقیقتا اولین بار همچین چیزی می بینم . تا حالا بازی اشتراکی زیاد رفتم ولی این نو بر هست . تو همین مورد هم مشکل داره . کلا چیز داغونی تحویل دادند . نمراتش هم بزودی زیر ۷۰ خواهد آمد که مناسبش هست .
من بک اپ استیم از سایت های داخلی گرفتم مشکلی برای شناسایی نداشت

• Poker Face
Reactions: Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or