Xbox The Ascent

در تاریخ 7 می 2020 و در طی نخستین رویداد inside Xbox از مجموعه برنامه های مایکروسافت در آستانه نسل جدید یعنی Xbox 20/20 ، بازی Ascent برای پلتفرم های Xbox series x، Xbox one و رایانه های شخصی، معرفی شد. این بازی توسط استودیوی Neon Giant ساخته و توسط Curve Digital عرضه خواهد شد.

141852

اطلاعات اولیه از بازی:
  • این بازی در سبک اکش نقش افرینی سایبرپانکی و با زاویه دوربین ایزومتریک، در دست توسعه میباشد.
  • این بازی هم به صورت تک نفره و هم Co op قابل تجربه خواهد بود.
  • قابلیت اجرا به صورت 4k و 60FPS در کنسول های نسل بعد تایید شده است.
  • The Ascent همزمان با لانچ کنسول XSX در دسترس خواهد بود.
  • این بازی از قابلیت smart delivery بهره میبرد.
  • این بازی از روز اول برای کاربرای Xbox game pass در دسترس خواهد بود.

تریلر های بازی
تریلر رونمایی بازی:

تریلر 12 دقیقه ای گیمپلی بازی که توسط ign منتشر شد:

331.jpg 332.jpg 334.jpg 335.jpg 336.jpg 337.jpg

دوستان کسی مشکلی با سختی غیر منطقی که بازی پیدا میکنه ندارید؟ اوایل بازی زیادی آسون بود الان توش موندم! میری تو یک آرکولوژی که پر از رباتهای سگ جونه که مثل مور و ملخ میریزن سرت ترکیبی هم میریزن سرت نتونی کاور بگیری از کاور در میای با تیر میزننت هیچی هم جون تاکید میکنم هیچی دراپ نمیشه! لولم هم از اونا بیشتره اسلحه هم ارتقا دادم ولی خیلی Overwhelming هست تعدادشون واقعا مسخرس! بخواد اینطوری باشه که ول کنیم! اعصاب اینکه یه منطقه رو n بار برم تا بلکه رد بشه ندارم اصلا.
یه اسلحه که انرژی دمیج میزنه مثل Enforcer روی روباتها بیشتر اثر میکنه اونو امتحان کن یه راکت لانچر هم توی High Street هست تو منطقه Cosmodrome به اسم Astrosmasher برو پیداش کن دهن جمعیت زیاد رو سرویس میکنه

بازی نمراتش خیلی ضد و نقیض هست بعضی رسانه ها و چنل های یوتیوب معتبر تعریف کردن و بعضی دیگه نمره متوسط و ضعیف دادن

به نظرم از اون بازی هایی هست که باید خودتون امتحانش کنید و نمره متا نمیتونه قضاوت کنه

عکس تنظیمات بالا هست دیگه
برای همین تعجب کردم و رفتم چند بار تنظیمات رو چک کردم حتی کیفیت هارو دست زدم همچی درسته و اعداد واقعیه
نسخه اصلی بازی exe که داره 4.26.1.0 هست 449 کیلوبایته اخرین قسمت تنظیمات dlss داره

گویا نسخه گیم پس هستید که نه dlss دارید نه ری ترسینگ برای همین اینقدر فریم هاتون خوبه:D
The Ascent is a cyberpunk action RPG with ray tracing and DLSS. Sometimes.
Sometimes it's a cyberpunk action RPG with ray tracing and no DLSS. Sometimes that ray tracing implementation may not work at all. And whether you get those Nvidia settings all depends on where you access the PC version from

گفتم همون یکی از حدس هام درست از اب دراومد بازی بدون ری خیلی خیلی سبک تره خیلیم لگش کمتره
سایت gamegpu مشکل نداره سازنده های بازی مشکل دارن:D

آخرین ویرایش:
نسخه اصلی بازی exe که داره 4.26.1.0 هست 449 کیلوبایته اخرین قسمت تنظیمات dlss داره

گویا نسخه گیم پس هستید که نه dlss دارید نه ری ترسینگ برای همین اینقدر فریم هاتون خوبه:D
The Ascent is a cyberpunk action RPG with ray tracing and DLSS. Sometimes.
Sometimes it's a cyberpunk action RPG with ray tracing and no DLSS. Sometimes that ray tracing implementation may not work at all. And whether you get those Nvidia settings all depends on where you access the PC version from

گفتم همون یکی از حدس هام درست از اب دراومد بازی بدون ری خیلی خیلی سبک تره خیلیم لگش کمتره
سایت gamegpu مشکل نداره سازنده های بازی مشکل دارن:D
عجب داستانی شده😁
الآن این نسخه codex که دانلودها گذاشته اونیه که dlss و rt داره؟

• Like
Reactions: Persia Tech
سلام ، الان ۲ روزی میشه مشکل وصل شدن به سرور داره متاسفانه، در صورتی که چندباری co-op بازی کرده بودم.(ایکس باکس)
خواستم ببینم دوستان دیگه هم همچین مشکلی دارن یا نه.
ممنون

سلام ، الان ۲ روزی میشه مشکل وصل شدن به سرور داره متاسفانه، در صورتی که چندباری co-op بازی کرده بودم.(ایکس باکس)
خواستم ببینم دوستان دیگه هم همچین مشکلی دارن یا نه.
ممنون
درود , دیشب که اوکی بود توی کو آپ بد جوین میشد ولی مشکلی بابت کانکت شدن نداشت !

• Like
Reactions: Goooooorj
اقایون رو pc مشکل استاتر شدید ندارید؟ یک ربع اول کلا تو استاتره بعدش هر ۱۰ ثانیه یدونه استاتر داره. سیستمم مشکل نداره نمیدونم چرا انقدر شدیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or