Xbox The Ascent

در تاریخ 7 می 2020 و در طی نخستین رویداد inside Xbox از مجموعه برنامه های مایکروسافت در آستانه نسل جدید یعنی Xbox 20/20 ، بازی Ascent برای پلتفرم های Xbox series x، Xbox one و رایانه های شخصی، معرفی شد. این بازی توسط استودیوی Neon Giant ساخته و توسط Curve Digital عرضه خواهد شد.

141852

اطلاعات اولیه از بازی:
  • این بازی در سبک اکش نقش افرینی سایبرپانکی و با زاویه دوربین ایزومتریک، در دست توسعه میباشد.
  • این بازی هم به صورت تک نفره و هم Co op قابل تجربه خواهد بود.
  • قابلیت اجرا به صورت 4k و 60FPS در کنسول های نسل بعد تایید شده است.
  • The Ascent همزمان با لانچ کنسول XSX در دسترس خواهد بود.
  • این بازی از قابلیت smart delivery بهره میبرد.
  • این بازی از روز اول برای کاربرای Xbox game pass در دسترس خواهد بود.

تریلر های بازی
تریلر رونمایی بازی:

تریلر 12 دقیقه ای گیمپلی بازی که توسط ign منتشر شد:

331.jpg 332.jpg 334.jpg 335.jpg 336.jpg 337.jpg

برای منم تو کنسول 16.17 گیگ بود آپدیت جدید بازی.

هرچند فعلا گذاشتمش کنار یسری بازیو تموم کنم بعد میرم سمتش. تا اون موقع هم یسری از باگاش فیکس شه (اون شب رلیز 1-2 تا باگ برخوردم منجمله کار نکردن دکمه main menu :دی )

برای منم تو کنسول 16.17 گیگ بود آپدیت جدید بازی.

هرچند فعلا گذاشتمش کنار یسری بازیو تموم کنم بعد میرم سمتش. تا اون موقع هم یسری از باگاش فیکس شه (اون شب رلیز 1-2 تا باگ برخوردم منجمله کار نکردن دکمه main menu :D )
هم باگ داره هم به نظر روون نیست انگار رو دستگاه فشار میاره.
ولی واقعا بازی خوبیه.

یه اسلحه که انرژی دمیج میزنه مثل Enforcer روی روباتها بیشتر اثر میکنه اونو امتحان کن یه راکت لانچر هم توی High Street هست تو منطقه Cosmodrome به اسم Astrosmasher برو پیداش کن دهن جمعیت زیاد رو سرویس میکنه
این Astrosmaher ظاهرا پیدا بکنی نیست باسی که شکست میدی باید از روی جنازش برداری که من حواسم نبود برنداشتم دیگه هیچ جای دیگه هم نمیشه پیداش کرد.

• Sad
Reactions: Gen. Martinez
چی هست اصلا؟
از کجا میشه پیدا کرد تو جعبه هاست؟
من خودم ice2 دارم ولی در طول بازی پیدا کردم،یا مراحله فرعی رفتم یا جایزه گرفتم یادم‌نیست وجدانا.
البته بازی باگ داره،اسلحه ها و همین ics2 یه بار ناپدید شد و از دست دادمش.(هربار که بازی رو لود میکنم یه آیتم حذف میشه از inventory)
روی series x

بازی تو mode ـه اول شخص اینجوری میشد.

ویدیوی اصلی و کامل

این حجم از جزئیات واسه یه بازی با دوربین ایزومتریک عالی ـه. :x

----------------------------
بازی رو 3 روز پیش تموم کردم و با تمام مشکلات تکنیکی ریز و درشتی که داشت واقعا تجربه لذت بخشی بود.
داستان هم با اینکه معمولی بود ولی با توجه به پایانش امکان ادامه دادنش هست و امیدوارم اگه نسخه بعدی ساخته شد مشکلات این نسخه حل بشه.
چندتا از اچیومنت های بازی هم گلیچ شده که منتظرم با آپدیت درستش کنن و 1000G رو بزنیم تو گوشش. :D

راستی کسی با نشونه گیری بازی مشکل نداره؟من اصلا نمیتونم با دسته نشونه کیری کنم تا میام نشونه بگیرم ده تا دشمن میریزن سرم.درسته با دسته ایکس باکس شوتر بازی کردن مشکله ولی تو این بازی دیگه افتضاحه.کسی این مشکل رو نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or