تا قبل از تجربه بازی ( یعنی تا 2 ساعت پیش ) فکر میکردم با یه تکن6 که فقط TAG هستش روبروئــم ! اما الان بازی رو انجام دادم و بدونِ بزرگنمایی میگم که با یکی از بزرگترین نسخه های سری تکن طرف هستیم !!! اصن هیچ حرفی هم توش نیس .
EnDing / Other Movie ها ,ـــالیه و جذابن مثله همیشه .
○ مودِ Fight Lab یه ایده ی خوب رو دنبال کرده با یه داستانِ آبکی ( بیشتر از این هم نیاز نیس و اصلا تو ذوق نمیزنه انصافا ! چون درگیرِ گیم پلی میشه ) که آدمو میخکوب میکنه سرِ جای خودش و این میخکوبی با اچیوهایی که چپ و راست بهت میده با یه لبخند همراه میشه
فقط یکم کوتاهِ ( ولی اگه اهله رکورد و Rank هستین ارزشِ تکرار رو داره ( که خب همین کوتاه بودنشم به اینکه تکرار بشه کمکِ زیادی کرده !! ))
○ قسمت Customize بازی یکم اعصاب خورد کنِ ولی خب همون وضعیت نسخه 6 رو داره ولی با تفاوت هایی تو آپشن ها.
تعدادِ کاراکترها به شکلِ عجیب غریبی آدمو سرِحال میاره
همه هستن ! Ogre ئــه دوس داشتنی با این وضعیتِ جزئیات و انیمیشن برگشته و بازی باهاش خودش به تنهایی با لذتِ انجام تکن6 برابری میکنه !!
فقط بنظرم یکم Ogre زیادی قویه ! ( البته باب و آلیس هم همینطورن ! یعنی اگه باهاشون مسلط بشین تقریبا احتمال باختتون به زیره 20% میرسه )
○ گرافیک و انیمیشنا بشدت روشون کار شده و خیلی بنظرم از تکن 6 بهتر شده ! ( واقعا خیلی ) طراحیا زمین های مبارزه هم متنوع و خوبه. ( کلا گرافیکِ بازی در شرایطِ خوبی به سر میبره و راضیِ راضی بودم )
یه جعبه های شانس تو بازی هست که جایزه های خوبی توشه ( پول و Ending Movie و Customize و ... ) که کارِ باحالیه .
از همه بیشتر با Unknown حال کردم ( هم طراحی خودش هم زمینِ مبارزش ( که نشان از تعامل با محیط بازی میده ! )) ( این خانواده Kazama چند نفرن ؟!
)
منوی کاراکترا با کاراکترهای اضافی :
و اینم4 تای دیگه که تو منو بالا هم نیستن
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up9/09095831236332779776.jpg
---------- نوشته در 05:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:01 PM ارسال شده بود ----------
دوستان بکی یک نظر بده که این بازی چه جوریاست......اخه من بعد از بازی شماره 6 خیلی نا امید شدم........حالا این بازی ارزش خرید رو داره ؟ مثل شماره 5 خوب هست؟
من خودم بی چونو چرا 5 رو بهترین میدونستم و باهاش عمر گذروندم و مثلِ شما اصلا با 6 ارتباط برقرار نکردم ولی این نسخه عالی بود . پیشنهاد میکنم بخریش . حالا بازم هرجور خودت میدونی.