Tekken Tag Tournament 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای اینکه هنوز خیلیا مثل من بازی رو سفارش دادن هنوز دستشون نرسیده.
چه کاراکترایی ایول!!!
همشون تو بازی هست یا بعضیاش دی ال سیه؟

ی 2 ساعتی الان رفتیم جلو کاراکتر ها به شکل باورنکردنی باهوش تر و قوی تر شدهاند به نظرم حرکات هم نرم تر شده
این مپ های بازی هم خیلی بیشتر شده

همه چیز بازی حرف نداره و عالی کار شده فقط تنها بدی که داره دموهای اخر بازی هست که به صورت نقاشی هست نه انیمیشن....همین باعث شده یه جورایی این مشکل بیشتر رو مخ باشه....

همه چیز بازی حرف نداره و عالی کار شده فقط تنها بدی که داره دموهای اخر بازی هست که به صورت نقاشی هست نه انیمیشن....همین باعث شده یه جورایی این مشکل بیشتر رو مخ باشه....
البته همشون اینجوری نیست خیلی ها هم انیمیشنی هست;)

منم اول فکر میکردم همه End Movie ها نقاشی هست، ولی دیشب دیدم End Movie ماردوک انیمیشن هست. پس میشه امیدوار بود که باز هم انیمیشن داشته باشه.

دوستان اینم عکس تمام کاراکترهای بازی
952351097998.jpg
راستی تو این عکسه اونهایی که * دارن باس هستند و ** شخصیت های موجود در ورژن کنسولی و *** شخصیتهای DLC هستند
که اگر کسی راهی به جز لایو واسه اضافه کردنشون پیدا کرد خواهشن بگه.

راستی تو این عکسه اونهایی که * دارن باس هستند و ** شخصیت های موجود در ورژن کنسولی و *** شخصیتهای DLC هستند
که اگر کسی راهی به جز لایو واسه اضافه کردنشون پیدا کرد خواهشن بگه.

الآن فکر کنم فقط با جی تگ کردن دستگاهت بتونی استفاده کنی،نمیدونی تو لایو چند پوینتن؟

این تاپیکو ببین:
http://forum.bazicenter.com/thread30781/
اگه بتونی سیو یه نفر که دی ال سی ها رو دانلود کرده بگیری فکر کنم بشه.قبلا که میدونستم میشد الآن نمیدونم هنوز این روش جواب میده یا نه؟ ;)

آخرین ویرایش:
نمیخاد این تاپیک بدبخت مهم بشه؟
یعنی انقد ملت سرشون شلوغه وقت نمیکنن تیکن بازی کنن؟:d

امروز بالاخره منم شروع کردم بازیو.تمام نقص هایی که تو تیکن 6 بود یه جورایی حذف شده از جمله اینکه زود تغییر Ranking تموم میشد و اینکه تو تغییر لباس برای بازیکنموم خیلی محدود تر بودیم.
گرافیک و گیم پلی تا جایی که بازی کردم تغییری نکرده.
دمو ها مثل سابق دیدنی و جالبن،من تا حالا 7-8 تا ویدیو باز کردم هیچ کدوم نقاشی نبوده و همش انیمیشن بوده!!!
در کل من تیکن 6 رو خیلی دوست داشتم (جدای بخش داستانی مسخرش) که این بازی چیزی از اون کم نداره و مطمئنن خیلی بیشترم داره

من قسمت های مختلف بازی رو که میرم مینویسه برای Customize کردن کارکترها برام آیتم باز کرده ولی وقتی تو قسمت Customize میرم روی Buy Items مینویسه آیتمی برای خرید وجود نداره. مشکل چیه؟

آخرین تیکنی که بازی کردم رو پی اس 2 بوده هیچیشم یادم نیست بغیر از کاراکتراش:دی
این قشنگه؟
همونیه که نسخه پی اس 3 ـش کول از اینفیمس رئ داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or