فرقی نداره . اگه دونفری هم باشین اونی که ضربه آخرو میزنه Ending Movie ـــیش باز میشه .دوستان بازی رو من هم گرفتم. یک سوال برای گرفتن پایان ها باید درقسمت ارکید تک نفری بریم یا دو نفری ؟
اهل فایتینگ هستی ؟ به سری تکن علاقه مندی ؟ ( اگه جوابات مثبته جوابای منم به سوالات " بله شک نکن " هستش )دوستان اين بازي ارزش خريدن داره؟
سرگرم كننده است؟
فرقی نداره . اگه دونفری هم باشین اونی که ضربه آخرو میزنه Ending Movie ـــیش باز میشه .
آنلاینش آنلاین پس میخواد من بیخیال آنلاینش شدمآنلاینش چطوره؟ لگ زیاد داره یا میشه تحمل کرد؟
دوستان تبریک میگم این بازی همانند شماره 5 عالی است......من واقعا با بازی کردن این شماره دوباره بعد از شکست شماره 6 به این بازی امیدوار شدم.
بچه ها مرحله آخر راهی نداره این Jun Kazama رو بزنی؟این دستا چیه از زمین میاد بیرون؟sخیلی از خون میره.
این قسمت آنلاین کسی میدونه چقدر پوینت میخواد؟
مثل فیفا 800 تاست یا بیشتره؟
.
بخش داستانی که کمی شکست خورد.....بیشتر قسمت مراحل فایتینگ ها ناامید کننده بود وهمین طور moveهای پایان بازی. مراحل فایتینگ ها هم به دلیل کم بودن شکست خورد.شکست؟ شکست یعنی بخش داستانی؟!
بچه ها مرحله آخر راهی نداره این Jun Kazama رو بزنی؟این دستا چیه از زمین میاد بیرون؟sخیلی از خون میره.
خـــــدایــــــا اینجا دیگه کجاست که ملاک شکست و پیروزی یه بازی کم یا زیاد بودنه اندینگ و بخش داستانیه. واقعا اینا بیشتر شبیه به جوکه!!بخش داستانی که کمی شکست خورد.....بیشتر قسمت مراحل فایتینگ ها ناامید کننده بود وهمین طور moveهای پایان بازی. مراحل فایتینگ ها هم به دلیل کم بودن شکست خورد.