Tekken Tag Tournament 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان بازی رو من هم گرفتم. یک سوال برای گرفتن پایان ها باید درقسمت ارکید تک نفری بریم یا دو نفری ؟:-/
فرقی نداره . اگه دونفری هم باشین اونی که ضربه آخرو میزنه Ending Movie ـــیش باز میشه .

---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:09 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اين بازي ارزش خريدن داره؟

سرگرم كننده است؟
اهل فایتینگ هستی ؟ به سری تکن علاقه مندی ؟ ( اگه جوابات مثبته جوابای منم به سوالات " بله شک نکن " هستش )

قبلنا تبلیغات ممنوع بود ما تا یه چیزی میزاشتین ۱۰۰ تا پخ میومد اخطار میدادن بن میکردن الان این بابا توو هر تاپیک میریم تبلیغ این سایت شوشیو کرده ... اسم تاپیک رو بزارین تیکن و فروش بازی

واقعا بازی واقعا هیجانش بالا هست، یکی از مهم ترین عللی که طرفدارانه تیکن از این بازی می تونن لذت ببرن اینه که تو بخش Ghost Battle میتونی تا Lord of Tekken به صورت آفلاین بری که تو قبلی ها نبود، همین خودش جالبه.
تازه کمبوهای دو نفرشم خیلی جالبه
این Fight Lab رو تا آخر رفتم، توش چیز زیادی یاد نمیده بیشتر به استعداد فرد و تسلط رو کاراکتر انتخابیش قدرت بازی مشخص میشه

دوستان تبریک میگم این بازی همانند شماره 5 عالی است......من واقعا با بازی کردن این شماره دوباره بعد از شکست شماره 6 به این بازی امیدوار شدم.

بچه ها مرحله آخر راهی نداره این Jun Kazama رو بزنی؟این دستا چیه از زمین میاد بیرون؟:-ssخیلی از خون میره.:(

آخرین ویرایش:
این قسمت آنلاین کسی میدونه چقدر پوینت میخواد؟

مثل فیفا 800 تاست یا بیشتره؟

---------- نوشته در 04:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:08 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها مرحله آخر راهی نداره این Jun Kazama رو بزنی؟این دستا چیه از زمین میاد بیرون؟:-ssخیلی از خون میره.:(

باید نشسته بزنیش...اونم با حرکات پا....

در ضمن وقتی حمله میکنه دفاع بگیر کامل که حرکتاشو زد حمله کن بهش....در ضمن وقتی از زمین میخواد بلند شه نشسته بزنش که نتونه بلند شه...

اگه آماتور باشی امکان داره یه نیم ساعتی وقتتو این روش من بگیره ولی اخرش شکستش میدی....

شکست؟ شکست یعنی بخش داستانی؟!
بخش داستانی که کمی شکست خورد.....بیشتر قسمت مراحل فایتینگ ها ناامید کننده بود وهمین طور moveهای پایان بازی. مراحل فایتینگ ها هم به دلیل کم بودن شکست خورد.

---------- نوشته در 05:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:49 PM ارسال شده بود ----------

بازیکن هایی که ضربه های عقبکی محکمی دارند مثل جین و الیسا خیلی راحت junرو شکست میدند.

بخش داستانی که کمی شکست خورد.....بیشتر قسمت مراحل فایتینگ ها ناامید کننده بود وهمین طور moveهای پایان بازی. مراحل فایتینگ ها هم به دلیل کم بودن شکست خورد.
خـــــدایــــــا اینجا دیگه کجاست که ملاک شکست و پیروزی یه بازی کم یا زیاد بودنه اندینگ و بخش داستانیه. واقعا اینا بیشتر شبیه به جوکه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or