METRO_2034
کاربر سایت
داداش این اپدیت چیه ؟ اپدیته داشبورده؟ الان من که داشبردم 14719 هستش این اپدیت رو بریزم مشکلی پیش نمیاد؟
نه داشبورد همینی که الان هست می مونه. فقط میشه 15و خورده ای نه اپدیت رو بزن با خیال راحت مشکلی پیش نمیاد
داداش این اپدیت چیه ؟ اپدیته داشبورده؟ الان من که داشبردم 14719 هستش این اپدیت رو بریزم مشکلی پیش نمیاد؟
آره روی ntsc j هم اجرا میشه تو xbox 360 iso به اشتباه نوشته ntsc uc/palسوال.
آیا نسخه PAL ِ بازی، که همه هم همین رو گرفتن، روی کنسول ریجن J اجرا میشه؟
اطلاعاتی که دارم اینه: ABGX کدِ ریجن بازی رو Region Free گزارش میکنه و میدونم که روی کنسول NTSC-UC کار میکنه. ولی خود سایت ABGX هم هنوز جلوی این بازی، برای ریجن J علامت سوال گذاشته.
کسی اینجا بازی رو روی J تست کرده؟
برای هر نفر مد arcade رو با همون شخص تموم کندوستان چه طوری میشه end movie رو آزاد کرد
جسارتاً، شما خودت تست کردی این قضیه رو؟آره روی ntsc j هم اجرا میشه تو xbox 360 iso به اشتباه نوشته ntsc uc/pal
آره داداش خیالت راحت.جسارتاً، شما خودت تست کردی این قضیه رو؟
مرسی.
بچه ها بازیش جالبه؟من Tekken 6 رو رفتم خوب بود.این چطوریه؟
کسی رفته یه توضیح بده ممنون میشم.:thanks:
سلام
دوستان تیکن باز این بازی مود داستانی نداره؟
این Fight Lab چیه؟
ولی خدایی بازی خیلی باحال شده، اصل حالشم تو بخش Ghost Battle هست که میشه تا Lord of Tekken رفت بالا، فقط ضدحالش این انیمیشن های مسخره ی End Movie هست که سبک نقاشی داره
تازه ضدحال دیگه نبود کاراکتر Angel و Ogre و مخصوصا Kunimitsu که باید از لایو دانلود کرد.
راستی راهی نیست اینارو بشه با فلش ریخت؟
اولا که دیگه بخش داستانی نداره، ولی کلا دیگه از اون انیمیشن های زیبا خبری نیست، همش شده نقاشی که با تموم کردن Arcade Battle نشون میده، فقط چندتا دموهاش انیمیشن هست.دوستان الان بخش داستانیش دیگه اخرش دمو CG نشون نمیده ( یابه سبک نقاشی شده)