Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
عرض ادب و ارادت خدمت اساتید

بعد از مدتها آفلاین بازی کردن قصد دارم بصورت آنلاین بازی رو تجربه کنم..
حالا چنتا سوال دارم...
اول اینکه برای اینکه بتونم راحت و کم دردسر وارد بازی و قسمتهای مختلفش بشم از چه دی ان اس یا ترفندی باید استفاده کنم که اذیت کننده نباشه و مدام حرص نخورم؟
مورد بعدی اینکه الان تعداد کاراکترها همون هایی هستن که بصورت دیفالت از اول هست ( آفلاین ) اگر من بازی رو مجدد دانلود و نصب کنم از همون اول کاراکترهای جدیدی هم هستن توی لیست که بشه باهاشون بازی کرد یا تحت شرایط خاصی اضافه میشن..؟؟

درود بر شما.

راحت و بدون دردسرش که فکر کنم استفاده از وی‌پی‌عن و چیزایی مثل گیرآپ باشه اما دی‌عن‌عس الکترو معمولا جواب میده ولی خب بگیر نگیر داره. من خودم از ترس قطع و وصلی کلا رنک بازی نمیکردم که اگرم افتادم بیرون پنالتی نخورم.
تعداد کرکترا در صورتی افزایش پیدا میکنه که شما کرکتر پس سال اول رو خریداری کنی و در این صورت Rashid, Ed, Aki و Akuma در اختیارت خواهند بود.

درود بر شما.

راحت و بدون دردسرش که فکر کنم استفاده از وی‌پی‌عن و چیزایی مثل گیرآپ باشه اما دی‌عن‌عس الکترو معمولا جواب میده ولی خب بگیر نگیر داره. من خودم از ترس قطع و وصلی کلا رنک بازی نمیکردم که اگرم افتادم بیرون پنالتی نخورم.
تعداد کرکترا در صورتی افزایش پیدا میکنه که شما کرکتر پس سال اول رو خریداری کنی و در این صورت Rashid, Ed, Aki و Akuma در اختیارت خواهند بود.
یعنی همون 2 تا دی ان اس که مال الکترو هست رو روی دستگاه ست کنم کافیه..؟گیرآپ فکر کنم هزینه بالاتری داره
این کرکتر پس چیه دقیقا و باید از جای خاصی تهیه کرد..؟ بصورت ریالی یا دلاری؟

پ . ن : یافتم داستان از چه قراره..
خوب این اکانت بازی یه چیز متفاوتی هست از خود اشتراکی که برای کنسول میگیریم درسته..؟ یعنی بعد از آنلاین شدن کنسول اطلاعات اکانت بازی رو بعد از دانلود و نصب باید وارد کرد یا قبل از اون..

آخرین ویرایش:
یعنی همون 2 تا دی ان اس که مال الکترو هست رو روی دستگاه ست کنم کافیه..؟گیرآپ فکر کنم هزینه بالاتری داره
این کرکتر پس چیه دقیقا و باید از جای خاصی تهیه کرد..؟ بصورت ریالی یا دلاری؟

آره میتونه کافی باشه ولی خب همونطور که گفتم بگیر نگیر هم داره.
کرکتر پس هم دو حالت ۳۰دلار و ۵۰دلار داره که ورژن ۵۰دلاری دوتا استیج جدید هم داره + خرتو پرتای دیگه. نمیدونم به شکل دیگه‌ای میشه خریدشون یا نه.

• Like
Reactions: Destro and Homay00n
آره میتونه کافی باشه ولی خب همونطور که گفتم بگیر نگیر هم داره.
کرکتر پس هم دو حالت ۳۰دلار و ۵۰دلار داره که ورژن ۵۰دلاری دوتا استیج جدید هم داره + خرتو پرتای دیگه. نمیدونم به شکل دیگه‌ای میشه خریدشون یا نه.
چیزی که من دیدم چند نوع ظرفیت وجود داره و و بسته به ورژنی که انتخاب میکنی و مدت زمانی که میتونی استفاده کنی قیمتها هم متفاوته...
توی لیست قیمتها نوشته ظرفیت هوم و کامل ، این مورد باید با ظرفیت خود گیم پس یکی باشه یا نه ربطی بهم ندارن...؟؟یعنی من گیم پس آلتیمیت هوم دارم باید حتما اکانت بازی رو هم همین هوم خریداری کنم..؟

چیزی که من دیدم چند نوع ظرفیت وجود داره و و بسته به ورژنی که انتخاب میکنی و مدت زمانی که میتونی استفاده کنی قیمتها هم متفاوته...
توی لیست قیمتها نوشته ظرفیت هوم و کامل ، این مورد باید با ظرفیت خود گیم پس یکی باشه یا نه ربطی بهم ندارن...؟؟یعنی من گیم پس آلتیمیت هوم دارم باید حتما اکانت بازی رو هم همین هوم خریداری کنم..؟

حقیقتش از این اکانتای ظرفیتی خصوصا مربوط به اکس باکس و گیم‌پس اطلاعی ندارم. امیدوارم دوستان بتونن کمکت کنن.

• Like
Reactions: Homay00n

گیم پس هیچ ربطی به اکانت بازی نداره

اگه میخواید آنلاین و مولتی پلیر هم بازی کنید نیاز دارید اکانت گیم پس داشته باشید

اکانت بازی هم با هر ظرفیتی ( سوییچ هوم ) خریداری کنید بدون مشکل میتونید بازی کنید

• Like
Reactions: Homay00n
گیم پس هیچ ربطی به اکانت بازی نداره

اگه میخواید آنلاین و مولتی پلیر هم بازی کنید نیاز دارید اکانت گیم پس داشته باشید

اکانت بازی هم با هر ظرفیتی ( سوییچ هوم ) خریداری کنید بدون مشکل میتونید بازی کنید
عرض ادب و صبح بخیر و تشکر..
بله فرمایشتون کاملا درست هست..من چون آفلاین بازی میکردم ذهنم دور بود از خرید بازیهایی که توی لیست گیم پس نیستن و دیدم چند عنوانی که الان دارم روی کنسول و بخوام مجدد دانلود و نصب کنم نیاز به خرید اکانت اون بازی داره..البته خدارو شکر تعدادشون زیاد نیست..با این تفاسیر میشه هر از به چند ماهی یه بازی جدید خرید و نصب کرد..
فقط این مورد رو سوال کنم که بازیها هم شبیه گسم پس نیاز به تمدید اکانت دارن یا نه مثلا با خرید ظرفیت کاملشون فقط دیگه نیازی به تمدید نیست..؟

• Like
Reactions: ravi
عرض ادب و صبح بخیر و تشکر..
بله فرمایشتون کاملا درست هست..من چون آفلاین بازی میکردم ذهنم دور بود از خرید بازیهایی که توی لیست گیم پس نیستن و دیدم چند عنوانی که الان دارم روی کنسول و بخوام مجدد دانلود و نصب کنم نیاز به خرید اکانت اون بازی داره..البته خدارو شکر تعدادشون زیاد نیست..با این تفاسیر میشه هر از به چند ماهی یه بازی جدید خرید و نصب کرد..
فقط این مورد رو سوال کنم که بازیها هم شبیه گسم پس نیاز به تمدید اکانت دارن یا نه مثلا با خرید ظرفیت کاملشون فقط دیگه نیازی به تمدید نیست..؟

توی تاپیک xbox میپرسیدین بهتر بود ولی شما با خرید اکانت بازی تا همیشه مالک اون بازی هستین و اهمیتی هم نداره چه ظرفیتی خریده باشید

گیم پس شما تا زمان که اکانت دارید میتونید بازی هارو اجرا کنید ولی بازی اگه بخرید همیشه دسترسی دارید و نیازی به تمدید یا هزینه اضافه ندارید

فقط چون ظرفیتی شما به اطلاعات ایمیل دسترسی ندارید اگه رمز اکانت بازی تغییر که نیاز دارید با پشتیبانی فروشگاهی که ازش خرید کردین در تماس باشید

عرض ادب و ارادت خدمت اساتید..
نسخه آلتیمیت بازی خریداری و نصب شد..
امروز هم آلتیمیت پس سال دوم خریداری شد..البته باید برم خونه و بقیه کاراش رو انجام بدم ببینم چی میشه...ولی به نسبت قبل ( زمان آفلاین ) گرافیک بازی و کاراکترهاش بهتر شدن و یک سری تغییرات هم زمان بازی به چشم میخورن ... 8->

• Like
Reactions: Destro and NaViiDii
آل سعود چیکار کرده با این eSport World Cup. خیلی خوب و ترتمیزه مسابقات. فرمتی هم که برای SF6 استفاده شده بود خیلی خووب بود. واقعا لذت بردم ازین مسابقات سطح بالا که اکثر بزرگان داخلش حضور داشتن. گول زمانشونو نخورید چون وسطش آگهی و سخنرانی زیاد داره :D تعداد بازیای حاضر توی این جام جهانی خیلی زیاده. مبلغ کلی جوایز هم ۶۰ میلیون دلاره که بین بازیای مختلف و برنده‌های مختلف پخش میشه.

- YouTube

- YouTube

- YouTube

- YouTube

دوستان راهی داره مثلا سرور رو عوض کردم مثل مثلا فورتنایت گذاشتش رو ریجن مولا امارات وبقیه ؟ با بهترین نت هم اوضاع پیدا کردن مچ بده

دوستان راهی داره مثلا سرور رو عوض کردم مثل مثلا فورتنایت گذاشتش رو ریجن مولا امارات وبقیه ؟ با بهترین نت هم اوضاع پیدا کردن مچ بده
بذار رو worldwide رنج 2-5 کانفرم رو هم خاموش کن و اگر رو کنسول یا لپ تاپ هستی حتما کابل ethernet وصل کن، گاهی اوقات خود بازی هم کلا مشکل داره مخصوصا آخر شب ریجن خاورمیانه و اروپا

بازی یه ریجن لاک خیلی سفت و سخت داره که فقط با VPN زدن حین انجام بازی میشه دورش زد که توصیه نمیشه

یک مقاله ای میخوندم راجب سخت ترین پلت ها که یکیش street fighter
میخواستم ببینم چرا تروفی بخش آنلاینش انقدر سخته
برای کسایی که اهل بازی فایتینگ نیستن خیلی سخته چون باید به رنک گلد برسی و ۳۰۰ تا مچ آنلاین ببری و یه سری تروفی وقت تلف کن داره مثل دیدن دمو و اد کردن فرند تو CFN

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or