عرض ادب و ارادت خدمت اساتید
بعد از مدتها آفلاین بازی کردن قصد دارم بصورت آنلاین بازی رو تجربه کنم..
حالا چنتا سوال دارم...
اول اینکه برای اینکه بتونم راحت و کم دردسر وارد بازی و قسمتهای مختلفش بشم از چه دی ان اس یا ترفندی باید استفاده کنم که اذیت کننده نباشه و مدام حرص نخورم؟
مورد بعدی اینکه الان تعداد کاراکترها همون هایی هستن که بصورت دیفالت از اول هست ( آفلاین ) اگر من بازی رو مجدد دانلود و نصب کنم از همون اول کاراکترهای جدیدی هم هستن توی لیست که بشه باهاشون بازی کرد یا تحت شرایط خاصی اضافه میشن..؟؟
یعنی همون 2 تا دی ان اس که مال الکترو هست رو روی دستگاه ست کنم کافیه..؟گیرآپ فکر کنم هزینه بالاتری دارهدرود بر شما.
راحت و بدون دردسرش که فکر کنم استفاده از ویپیعن و چیزایی مثل گیرآپ باشه اما دیعنعس الکترو معمولا جواب میده ولی خب بگیر نگیر داره. من خودم از ترس قطع و وصلی کلا رنک بازی نمیکردم که اگرم افتادم بیرون پنالتی نخورم.
تعداد کرکترا در صورتی افزایش پیدا میکنه که شما کرکتر پس سال اول رو خریداری کنی و در این صورت Rashid, Ed, Aki و Akuma در اختیارت خواهند بود.
یعنی همون 2 تا دی ان اس که مال الکترو هست رو روی دستگاه ست کنم کافیه..؟گیرآپ فکر کنم هزینه بالاتری داره
این کرکتر پس چیه دقیقا و باید از جای خاصی تهیه کرد..؟ بصورت ریالی یا دلاری؟
چیزی که من دیدم چند نوع ظرفیت وجود داره و و بسته به ورژنی که انتخاب میکنی و مدت زمانی که میتونی استفاده کنی قیمتها هم متفاوته...آره میتونه کافی باشه ولی خب همونطور که گفتم بگیر نگیر هم داره.
کرکتر پس هم دو حالت ۳۰دلار و ۵۰دلار داره که ورژن ۵۰دلاری دوتا استیج جدید هم داره + خرتو پرتای دیگه. نمیدونم به شکل دیگهای میشه خریدشون یا نه.
چیزی که من دیدم چند نوع ظرفیت وجود داره و و بسته به ورژنی که انتخاب میکنی و مدت زمانی که میتونی استفاده کنی قیمتها هم متفاوته...
توی لیست قیمتها نوشته ظرفیت هوم و کامل ، این مورد باید با ظرفیت خود گیم پس یکی باشه یا نه ربطی بهم ندارن...؟؟یعنی من گیم پس آلتیمیت هوم دارم باید حتما اکانت بازی رو هم همین هوم خریداری کنم..؟
چیزی که من دیدم چند نوع ظرفیت وجود داره و و بسته به ورژنی که انتخاب میکنی و مدت زمانی که میتونی استفاده کنی قیمتها هم متفاوته...
توی لیست قیمتها نوشته ظرفیت هوم و کامل ، این مورد باید با ظرفیت خود گیم پس یکی باشه یا نه ربطی بهم ندارن...؟؟یعنی من گیم پس آلتیمیت هوم دارم باید حتما اکانت بازی رو هم همین هوم خریداری کنم..؟
عرض ادب و صبح بخیر و تشکر..گیم پس هیچ ربطی به اکانت بازی نداره
اگه میخواید آنلاین و مولتی پلیر هم بازی کنید نیاز دارید اکانت گیم پس داشته باشید
اکانت بازی هم با هر ظرفیتی ( سوییچ هوم ) خریداری کنید بدون مشکل میتونید بازی کنید
عرض ادب و صبح بخیر و تشکر..
بله فرمایشتون کاملا درست هست..من چون آفلاین بازی میکردم ذهنم دور بود از خرید بازیهایی که توی لیست گیم پس نیستن و دیدم چند عنوانی که الان دارم روی کنسول و بخوام مجدد دانلود و نصب کنم نیاز به خرید اکانت اون بازی داره..البته خدارو شکر تعدادشون زیاد نیست..با این تفاسیر میشه هر از به چند ماهی یه بازی جدید خرید و نصب کرد..
فقط این مورد رو سوال کنم که بازیها هم شبیه گسم پس نیاز به تمدید اکانت دارن یا نه مثلا با خرید ظرفیت کاملشون فقط دیگه نیازی به تمدید نیست..؟
چرا میخوای اونو پلت کنی ؟کسی تجربه پلت Street Fighter V رو داشته؟
میخوام بدونم چقدر سخت و زمانبره؟ اصلا شدنیه؟
یک مقاله ای میخوندم راجب سخت ترین پلت ها که یکیش street fighterچرا میخوای اونو پلت کنی ؟
بشدت سخته، تازه اگه راحت مچ پیدا کنی آنلاین بالای صد ساعت طول میکشه
بذار رو worldwide رنج 2-5 کانفرم رو هم خاموش کن و اگر رو کنسول یا لپ تاپ هستی حتما کابل ethernet وصل کن، گاهی اوقات خود بازی هم کلا مشکل داره مخصوصا آخر شب ریجن خاورمیانه و اروپادوستان راهی داره مثلا سرور رو عوض کردم مثل مثلا فورتنایت گذاشتش رو ریجن مولا امارات وبقیه ؟ با بهترین نت هم اوضاع پیدا کردن مچ بده
برای کسایی که اهل بازی فایتینگ نیستن خیلی سخته چون باید به رنک گلد برسی و ۳۰۰ تا مچ آنلاین ببری و یه سری تروفی وقت تلف کن داره مثل دیدن دمو و اد کردن فرند تو CFNیک مقاله ای میخوندم راجب سخت ترین پلت ها که یکیش street fighter
میخواستم ببینم چرا تروفی بخش آنلاینش انقدر سخته