Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
میخوام گیرآپ بگیرم برگردم به میادین :D
فقط فعلا کولر اتاقم خرابه تا هال خوابیدم به محض درست شدن کولر در خدمتتون هستم
گیرآپ نمیخواد بابا الکترو بزن حله :D

هیچکدوم ازین فرنچایز ها محافظه کار نشدن بجز مورتال ک آمریکاییه .تو آخرین نسخه شون هم لباسای برونگرایانه(!) هست.

همشون ساخت ژاپن ان دیگه
انصافا استریت فایتر یه کم پیاز داغشو کم کرده :دی اسکین های استریت فایتر 5 رو با چیزایی که تا اینجا دادن مقایسه کنی فرقش واضحه :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dante _Sparda
گیرآپ نمیخواد بابا الکترو بزن حله :D

انصافا استریت فایتر یه کم پیاز داغشو کم کرده :D اسکین های استریت فایتر 5 رو با چیزایی که تا اینجا دادن مقایسه کنی فرقش واضحه :D
منو عاصی کرده
اصلا با الکترو بالا نمیاد مگر اینکه با نت همراه اول بیام که اونم پینگش جالب نیست :D

• Like
Reactions: Big Band
جدیدا واسه من دی ان اس داره اذیت میکنه
الکترو، رادار، شکن، بگذر، هیچکدوم با مخابرات کار نمیدن
با ایرانسل و همراه اول هم افتاده به قطع و وصل شدن و یا وصل نشدن

یه رفع تحریم پدر مادر دار سراغ ندارید؟ پولی غیر پولی مهم نیست. یا یه دی ان اس دیگه.
چندتا خریدم قبلا ولی خوب نبودن سرورهاشون قطع و وصلی داشت

آپدیت: ۱۸۰ تومن گادپینگ خریدم الان همچنان نمیره توو بازی :|

آخرین ویرایش:
جدیدا واسه من دی ان اس داره اذیت میکنه
الکترو، رادار، شکن، بگذر، هیچکدوم با مخابرات کار نمیدن
با ایرانسل و همراه اول هم افتاده به قطع و وصل شدن و یا وصل نشدن

یه رفع تحریم پدر مادر دار سراغ ندارید؟ پولی غیر پولی مهم نیست. یا یه دی ان اس دیگه.
چندتا خریدم قبلا ولی خوب نبودن سرورهاشون قطع و وصلی داشت

آپدیت: ۱۸۰ تومن گادپینگ خریدم الان همچنان نمیره توو بازی :|
گیر آپ بوستر قبلا خیلی تعریف میشد ازش، الان نمیدونم وضعش چطوره

---
آقا این Bison عجب کاراکتر مسخره ایه :)) یعنی تنها نقطه ضعفش نداشتن reversal معمولیه، غیر از اون همه کاری میکنه. انگار هوندا رو از هزار جا باف کردن انداختن تو بازی، تقریبا همه چیزش هم ضد DI ه و باید جلوش پرفکت پری زد اونم با این پینگ مسخره :))

عجب ایوویی بود. به شدت لذت بردیم. واقعا کمتر ازینم انتظار نمیرفت از بزرگ‌ترین رویداد eSport تاریخ با بیش از ده هزار پلیر! ولی خب گل سر سبدشون همین SF6 بود. تاپ ۶ فوق‌العاده جذابی داشت. اتفاقی که واسه Nemo افتاد هم بدون شک تو تاریخ ثبت خواهد شد :D واقعا دیدن نِمو و موموچی توی این استیج خیلی لذتبتش بود. دوتا از بهترین و دوس داشتنی‌ترین پلیرای جاپون. در کل پیشنهاد میکنم حتما ببینین تاپ ۶ رو.

عجب ایوویی بود. به شدت لذت بردیم. واقعا کمتر ازینم انتظار نمیرفت از بزرگ‌ترین رویداد eSport تاریخ با بیش از ده هزار پلیر! ولی خب گل سر سبدشون همین SF6 بود. تاپ ۶ فوق‌العاده جذابی داشت. اتفاقی که واسه Nemo افتاد هم بدون شک تو تاریخ ثبت خواهد شد :D واقعا دیدن نِمو و موموچی توی این استیج خیلی لذتبتش بود. دوتا از بهترین و دوس داشتنی‌ترین پلیرای جاپون. در کل پیشنهاد میکنم حتما ببینین تاپ ۶ رو.
حیف پخش زنده اش بد ساعتی بود واسه ما :| من دیشب فقط زورم به فینال GGST رسید که اونم خوب چیزی بود :دی

• Like
Reactions: NaViiDii
بیگ برد و پانک کاملا در سطح هم بودن و هرکدوم میتونست برنده بشه خیلی نزدیک بود
البته خب من طرفدار پانک بودم

پانک از ۲۰۱۷ که اونجوری جلوی توکیدو نابود شد توی گرند فاینال، قشنگ یه ایوو تو گلوش گیر کرده بود. این مدت اخیر هم خیلی ترولش کردن که تو همش دوم میشی و نمیتونی پیروز فینال‌ها باشی تا اینکه CEO رو چند وقت پیش بُرد. این ایوو هم واقعا نزدیک بود. بازیشون به شکل جنون آمیزی نزدیک بود و سریع بود. یعنی این بازی کلا سریع هستش ولی کَمی و رشید یه چیز دیگن! اون Anti Air که بیگ‌برد تو راند آخر میس کرد قشنگ رَوَند بازی رو عوض کرد :D در کل منم دوس داشتم پانک بگیره گناه داشت بچه.

ولی سطح پلیرای صف۶ خیلی نزدیک شده بهم. یعنی وقتی میبینی MeraRD و انگری‌برد نتونستن به تاپ ۶ برسن پشمات میریزه بعد ازونور سطح تاپ ۶ رو میدیدی دوباره پشمات میریخت. واقعا دوران جذابی پیش رو خواهیم داشت.

عرض ادب و ارادت خدمت اساتید

بعد از مدتها آفلاین بازی کردن قصد دارم بصورت آنلاین بازی رو تجربه کنم..
حالا چنتا سوال دارم...
اول اینکه برای اینکه بتونم راحت و کم دردسر وارد بازی و قسمتهای مختلفش بشم از چه دی ان اس یا ترفندی باید استفاده کنم که اذیت کننده نباشه و مدام حرص نخورم؟
مورد بعدی اینکه الان تعداد کاراکترها همون هایی هستن که بصورت دیفالت از اول هست ( آفلاین ) اگر من بازی رو مجدد دانلود و نصب کنم از همون اول کاراکترهای جدیدی هم هستن توی لیست که بشه باهاشون بازی کرد یا تحت شرایط خاصی اضافه میشن..؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or