عجیبه پس من همچین برداشتی کردمهیچکدوم ازین فرنچایز ها محافظه کار نشدن بجز مورتال ک آمریکاییه .تو آخرین نسخه شون هم لباسای برونگرایانه(!) هست.
همشون ساخت ژاپن ان دیگه
گیرآپ نمیخواد بابا الکترو بزن حلهمیخوام گیرآپ بگیرم برگردم به میادین
فقط فعلا کولر اتاقم خرابه تا هال خوابیدم به محض درست شدن کولر در خدمتتون هستم
انصافا استریت فایتر یه کم پیاز داغشو کم کرده اسکین های استریت فایتر 5 رو با چیزایی که تا اینجا دادن مقایسه کنی فرقش واضحههیچکدوم ازین فرنچایز ها محافظه کار نشدن بجز مورتال ک آمریکاییه .تو آخرین نسخه شون هم لباسای برونگرایانه(!) هست.
همشون ساخت ژاپن ان دیگه
کاراکتر جدید که قطعا محتوای World Tour هم همراهشهدو گیگ و نیم آپدیت واسه چیه آخه
منو عاصی کردهگیرآپ نمیخواد بابا الکترو بزن حله
انصافا استریت فایتر یه کم پیاز داغشو کم کرده اسکین های استریت فایتر 5 رو با چیزایی که تا اینجا دادن مقایسه کنی فرقش واضحه
من همراه اول میزنم پینگم یه ۳۰-۴۰ تایی میاد پایین ترمنو عاصی کرده
اصلا با الکترو بالا نمیاد مگر اینکه با نت همراه اول بیام که اونم پینگش جالب نیست
گیر آپ بوستر قبلا خیلی تعریف میشد ازش، الان نمیدونم وضعش چطورهجدیدا واسه من دی ان اس داره اذیت میکنه
الکترو، رادار، شکن، بگذر، هیچکدوم با مخابرات کار نمیدن
با ایرانسل و همراه اول هم افتاده به قطع و وصل شدن و یا وصل نشدن
یه رفع تحریم پدر مادر دار سراغ ندارید؟ پولی غیر پولی مهم نیست. یا یه دی ان اس دیگه.
چندتا خریدم قبلا ولی خوب نبودن سرورهاشون قطع و وصلی داشت
آپدیت: ۱۸۰ تومن گادپینگ خریدم الان همچنان نمیره توو بازی
حیف پخش زنده اش بد ساعتی بود واسه ما من دیشب فقط زورم به فینال GGST رسید که اونم خوب چیزی بود
عجب ایوویی بود. به شدت لذت بردیم. واقعا کمتر ازینم انتظار نمیرفت از بزرگترین رویداد eSport تاریخ با بیش از ده هزار پلیر! ولی خب گل سر سبدشون همین SF6 بود. تاپ ۶ فوقالعاده جذابی داشت. اتفاقی که واسه Nemo افتاد هم بدون شک تو تاریخ ثبت خواهد شد واقعا دیدن نِمو و موموچی توی این استیج خیلی لذتبتش بود. دوتا از بهترین و دوس داشتنیترین پلیرای جاپون. در کل پیشنهاد میکنم حتما ببینین تاپ ۶ رو.
بیگ برد و پانک کاملا در سطح هم بودن و هرکدوم میتونست برنده بشه خیلی نزدیک بود
البته خب من طرفدار پانک بودم