سلام. والا عرض کنم خدمتتون منم مثل شما تازه واردم. همین هفته پیش بازی رو خریدم. sfv ورژن قدیمی بازی هست. الان یه سالی میشه sf6 اومده. آنلاینشم که پینگ ۱۰۰ تا ۱۵۰ میده واسه من مشکلی نداره. فقط بعضی وقتا حریفات پینگ رو میبینن و decline میکنن آدم افسرده و غمناک میشهرفقا تاپیگ street fighter v رو پیدا نکردم واسه همین اینجا میپرسم
من اولین باره میخوام street fighter پلی بدم چطوره مثه مورتاله؟ یا تیکن؟ وضعیت آنلاینش چطوره؟
نسخه ای که میخوام پلی بدم street fighter v
Champion Edition هست.
درایو راش همیشه با دکمه پری هست دیگه چه حالت خامش که باید دش کنی چه اونی که به حرکت ها وصل میشه و سه تا بار مصرف میکنهانگشتهای شصتمو حص نمیکنم دیگه
سوئیچ کردم رو کیبورد.. نمیدونم شماها چجور درایو راش رو با کنترلر میزنید اونم وسط کامبو
یه شرکتی چیزی بیاد hitbox تولید کنه داخل ایران. چخبره ۱۰میلیون آخه
داخل تولید شه نهایتا دو میلیون در میاد
کپ کام ایران رو تحریم کرده فقط با دی ان اس میاد (تا جایی ک میدونم تکن و کامبت ام همین وضعه)رفقا تاپیگ street fighter v رو پیدا نکردم واسه همین اینجا میپرسم
من اولین باره میخوام street fighter پلی بدم چطوره مثه مورتاله؟ یا تیکن؟ وضعیت آنلاینش چطوره؟
Champion Edition هست.
درایو راش وسط کمبو که خیلی آسونه درایو راش خالی خیلی سخت تره زدنش مخصوصا ورژن سریعش که بین دو بار جلو زدن باید درایو پری بزنی. حتما دو تا دکمه دم دستی واسه HP+HK و MP+MK ست کنانگشتهای شصتمو حص نمیکنم دیگه
سوئیچ کردم رو کیبورد.. نمیدونم شماها چجور درایو راش رو با کنترلر میزنید اونم وسط کامبو
یه شرکتی چیزی بیاد hitbox تولید کنه داخل ایران. چخبره ۱۰میلیون آخه
داخل تولید شه نهایتا دو میلیون در میاد
نخر، روی نت ما ها هزار جور دردسر داره و کسی هم دیگه آنلاین بازی نمیکنه. Street Fighter 6 دمو داره رو همه استور ها اول برو اون رو دانلود کن ببین از بازی خوشت میاد یا نهرفقا تاپیگ street fighter v رو پیدا نکردم واسه همین اینجا میپرسم
Champion Edition هست.
اوکی دمت گرم street fighter 6 هم داستان داره؟درایو راش وسط کمبو که خیلی آسونه درایو راش خالی خیلی سخت تره زدنش مخصوصا ورژن سریعش که بین دو بار جلو زدن باید درایو پری بزنی. حتما دو تا دکمه دم دستی واسه HP+HK و MP+MK ست کن
اگه پی سی داری هیت باکس همچین چیز خاصی نیست، برو یه کیبورد خوب گیمینگ بخر که مشکل ghosting نداشته باشه (یعنی چند تا دکمه رو نگه داری همه رو بشناسه) اکثر کیبورد های ارزون قیمت چنین قابلیتی ندارن و تو حرکت OD زدن به مشکل بر میخوری
نخر، روی نت ما ها هزار جور دردسر داره و کسی هم دیگه آنلاین بازی نمیکنه. Street Fighter 6 دمو داره رو همه استور ها اول برو اون رو دانلود کن ببین از بازی خوشت میاد یا نه
مود داستان اپن ورلد داره که توش کاراکتر خودت رو میسازی و حرکات کاراکتر های بازی رو یاد میگیریاوکی دمت گرم street fighter 6 هم داستان داره؟
آخه از یه طرف کمبو زدن با padـه کنترلر واسم سخت بود، از این پد صفحهای ها نیست. از یه طرف با انالوگ نمیتونستم درایو راش بزنم.درایو راش وسط کمبو که خیلی آسونه درایو راش خالی خیلی سخت تره زدنش مخصوصا ورژن سریعش که بین دو بار جلو زدن باید درایو پری بزنی. حتما دو تا دکمه دم دستی واسه HP+HK و MP+MK ست کن
اگه پی سی داری هیت باکس همچین چیز خاصی نیست، برو یه کیبورد خوب گیمینگ بخر که مشکل ghosting نداشته باشه (یعنی چند تا دکمه رو نگه داری همه رو بشناسه) اکثر کیبورد های ارزون قیمت چنین قابلیتی ندارن و تو حرکت OD زدن به مشکل بر میخوری
درایو راش خالی رو باید سریع بزنی ولی وسط کمبو عین special cancel ه یه forward+MP+MK خشک و خالی میزنیآخه از یه طرف کمبو زدن با padـه کنترلر واسم سخت بود، از این پد صفحهای ها نیست. از یه طرف با انالوگ نمیتونستم درایو راش بزنم.
خلاصه واسه همین سوئیچ کردم رو کیبورد.. گیمینگه اوکیه.. فقط من انگشتام یکم درشته، فتفینگیر میزنم دکمهها رو
حالا من این همه کمبو کمبو میکنم هنوز نمیتونم کمبو طولانی بزنم.. کلا از پرکتیسمود خارج نشدم هنوز
چرا وسط کمبو آسونتره؟
عجبز، من اولی رو نمیدونستم همیشه دومی رو میزدمدرایو راش خالی رو باید سریع بزنی ولی وسط کمبو عین special cancel ه یه forward+MP+MK خشک و خالی میزنی
تازه درایو راش خالی یه روش سریع هم داره که خیلی عجیب و سخته، اگه درایو پری رو وسط دو بار جلو زدن بزنی خیلی سریع تر میشه و اصلا انیمیشن درایو پری رو نمیبینی، مستقیم میپره تو درایو راش
ای بابا بذارید چرخ این سایت بچرخهچندتا آرت تابستانی ببینید صفا کنید.
داخل بازی با حجابن، بیرون بازی لب ساحلچندتا آرت تابستانی ببینید صفا کنید.
البته روی پی سی داخل بازی با ماد هم ...داخل بازی با حجابن، بیرون بازی لب ساحل
اصل خود بازیهالبته روی پی سی داخل بازی با ماد هم ...
هیچکدوم ازین فرنچایز ها محافظه کار نشدن بجز مورتال ک آمریکاییه .تو آخرین نسخه شون هم لباسای برونگرایانه(!) هست.اصل خود بازیه
یادمه بانوان مورتال و تکن و همین بازی و dead or alive خیلی هات و شکشی بودن
الان فقط همین dead or alive مونده و تازه اونم مثل قدیم نیس