Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
بازخوردا شدیدا مثبته نسبت به تریلری که دیدیم. دایگو و جاستین وانگ و اسماگ و برایان_اف و خیلیای دیگه راضین از نمایش فقط نگرانیشون ازینه که بازی خیلی حالت دفاعی داشته باشه. اینکه هم حالت آرمور داره هم پَری برای تمام کرکترا. مثلا دایگو یه جایی تو استریمش میگه "i heard drive parry, gains meter" و همینجا نگران میشه که دوباره ریو قراره بره تو باقالیا :D یا هر کسی که فایربال داره. الان بهترین زمانه تا فیدبکای ملت رو بگیرن و از هر چیزی که به بهتر شدن بازی کمک میکنه استفاده کنن. زمان زیادی هم تا لانچ فرصت دارن و میتونن یه پکیج خیلی خوب تحویل بدن که هم قشر کژوال راضی باشه هم خدایان SF.

تشکر میکنم از نریمان عزیز که این مسئولیت خطیر رو بر عهده گرفتن و بالاخره این تاپیک به خوشی و میمنت راه اندازی شد :D
همونطور که نوید عزیز اشاره کردن بازخوردها شدیدا مثبته و ان شاء الله که شاهد یه Street Fighter خفن باشیم
حسی که من از تریلر ها و کلیپ ها گرفتم اینه که:
گیم پلی خیلی روون و جذاب میزنه
اسپشل موو ها خیلی گرافیکی تر و حماسی تر شده و یه حس سنگینی در ضربات اسپشل موو ها دیده میشه
کرکتر دیزاین بازی به نسبت قبل خیلی عوض شده و انگار کلی سن شخصیت ها رفته بالا
و همینطور با گذشت زمان اینبار احتمالا کلی داستان داشته باشیم که تو این چند سالی که رفته جلو چی به این دوستان گذشته(که KEN شده شکل معتادهای بی خانمان :D =(()

آخرین ویرایش:
ایول. تاپیک رو بالاخره زدی نریمان :دی
هی من دودل بودم بزنم یا نه
گفتم به من باشه هیچ وقت آپدیت نمی کنم :))

به هر حال هایپم شدید بالاست
هم تیزر هم تریلر گیم پلی به غایت یکی از خوش ساخت ترین تریلرهای ژانر بوده تو چند سال اخیر
کپکام یه مسیر واقعا سخت و غیر ممکنی رو برای احیا و برگردوندن اسم دیویژن فایتینگ اش تو این 4 سال اخیر گذرونده
این بازی واقعا نقطه طلاییه و به نظرم تقریبا تمام تصمیم هایی که تا این جا ازشون دیدیم تو راستای درست بوده

هم تیزر هم تریلر گیم پلی به غایت یکی از خوش ساخت ترین تریلرهای ژانر بوده تو چند سال اخیر
کپکام یه مسیر واقعا سخت و غیر ممکنی رو برای احیا و برگردوندن اسم دیویژن فایتینگ اش تو این 4 سال اخیر گذرونده
این بازی واقعا نقطه طلاییه و به نظرم تقریبا تمام تصمیم هایی که تا این جا ازشون دیدیم تو راستای درست بوده
کاملا موافقم.
من هر چی زور زدم نتونستم با SFV ارتباط برقرار کنم اما برای این یکی خیلی هایپم و هر اطلاعاتی تا حالا راجع بهش اومده امیدوار کننده بوده.
انیمیشن ها و موزیک که طبق معمول عالیه، طراحی ها هم خداروشکر بالاخره از SFII کشیدن بیرون و تصمیم گرفتن کارکترها رو ریدیزاین کنن. :D کرکترهای جدید هم طبق لیک ها خیلی جذاب و اسایلیش هستن.

امیدوارم همین روند رو ادامه بدن.

من بر خلاف میلم سطح هایپم را رو مدیوم نگه داشتم تا زمانی که یه نمایش کامل از گیم پلی و مکانیزم های بازی نشون بدن :D . سر معرفی و ریلیز SF5 ،من و خیلی بچه های دیگه هایپ زیادی داشتیم و با اینکه ۵۰۰ ساعت بازیش کردم سر یکسری موارد ناامیدم‌کرد .به هر حال تا اینجای کار از گرافیک هنری بازی راضیم ،طراحی واقع‌گرایانه‌ تر کارکتر ها در حین حال حفظ تم فانتزی محیط و انیمیشن ها ترکیب جالبی ایجاد کرده.

عرضم به حضور انورتون که حتما تو این چند روز با چهره ای که از KEN لیک شده مواجه شدید
تو ردیت با انگلیسی دست و پا شکسته داشتم درمورد لیک های بازی تحقیق و با افراد دیگه گفتگو میکردم که اون کلیپ رو دیدم
یه کلیپ 2 ثانیه ای که KEN رو تو بخش کرکترسلکت نشون میداد که واقعا یه جوری بود
من هم کامنت گذاشتم که واقعا این و دانته تو DMC5 ناامید کننده ترین دیزاین رو داشتن جفتشون انگار معتاد شدن
یکی اومد جواب داد که از یه جایی یه اخبار لیک شده که خانوم KEN دست بچه ش رو گرفته و KEN رو ترک کردن اینم بدبخت این شکلی شده(الهی بمیرم براش =(( )
گفتم ببینم این درسته؟کسی اطلاعات دقیقی داره؟
متن یارو رو هم میزارم
rumor/leak going around the webs is that Eliza took Mel and left Ken due to him wanting to focus on martial arts and keeping up with Ryu

عرضم به حضور انورتون که حتما تو این چند روز با چهره ای که از KEN لیک شده مواجه شدید
تو ردیت با انگلیسی دست و پا شکسته داشتم درمورد لیک های بازی تحقیق و با افراد دیگه گفتگو میکردم که اون کلیپ رو دیدم
یه کلیپ 2 ثانیه ای که KEN رو تو بخش کرکترسلکت نشون میداد که واقعا یه جوری بود
من هم کامنت گذاشتم که واقعا این و دانته تو DMC5 ناامید کننده ترین دیزاین رو داشتن جفتشون انگار معتاد شدن
یکی اومد جواب داد که از یه جایی یه اخبار لیک شده که خانوم KEN دست بچه ش رو گرفته و KEN رو ترک کردن اینم بدبخت این شکلی شده(الهی بمیرم براش =(( )
گفتم ببینم این درسته؟کسی اطلاعات دقیقی داره؟
متن یارو رو هم میزارم
rumor/leak going around the webs is that Eliza took Mel and left Ken due to him wanting to focus on martial arts and keeping up with Ryu

نه منبعش دقیق نیست
سر همین هنوز معلوم نیست
ممکنه فوت شده باشن
ممکنه یه بلایی سر شاگردش Sean اومده باشه
یا هر چیز دیگه ای. چیزی از داستان به صورت قطعی لو نرفته

• Like
Reactions: ravi and SNIPER II
نه منبعش دقیق نیست
سر همین هنوز معلوم نیست
ممکنه فوت شده باشن
ممکنه یه بلایی سر شاگردش Sean اومده باشه
یا هر چیز دیگه ای. چیزی از داستان به صورت قطعی لو نرفته
حالا هر چی که هست Ken ترکیده
واقعا فیسش بده
تیپ و استایلش عالیه اتفاقا خیلی خوبه که Ken و Ryu از هم فاصله گرفتن و دیگه فقط فرقشون در قیافه نیست و گارد استایل مبارزه شون رو تغییر دادن
ولی از لحاظ چهره خیلی داغونه
انگار چند بار محکم با ماهیتابه کوبیدن تو صورتش اصلا حالت چهره ش داغونه
عکس پروفایل منو ببین عکس لیک شده از Ken هم ببین

• Like
Reactions: ravi and Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or