بازم به نظر گرونه و ارزش نداره با پول اون میشه حداقل یک کارکتر های دی السی گرفت ضمن اینکه همه کاستوم های سوم هم جذاب نیستن و ارزش اون مبلغ ندارندبازی فایتینگه آقا مگه چند تا کاراکتر میخواین بازی کنین؟ اینا رو نهایتا آدم یکی واسه مینش میخره و تمام دیگه
من شخصا دوست دارم تو فایتینگ مورد علاقم، تمام کارکترا و کاستوما رو داشته باشم. میدونم خیلی های دیگه هم مثل منن!بازی فایتینگه آقا مگه چند تا کاراکتر میخواین بازی کنین؟ اینا رو نهایتا آدم یکی واسه مینش میخره و تمام دیگه
حالا سکه نده مشکلی نیست حداقل مثل کاستومای آواتار اجازه خرید با تیکت بنفش ها رو بده.باز بشه با انجام کارهای روزانه حداقل یکی دوتاشون بخریم یا برای کارکترها هم همین کارا بکنه حالا فوقش مبلغش با تیکت بالا باشه تا کسایی که حوصله ندارند برن سکه بخرندمن شخصا دوست دارم تو فایتینگ مورد علاقم، تمام کارکترا و کاستوما رو داشته باشم. میدونم خیلی های دیگه هم مثل منن!
اینکه بازی حتی به اندازه پول یه کاستوم هم سکه نمیده به نظرم فوقالعاده چیپه.
آکوما از پایه کاراکتر بالانس شدنی نیست، معمولا با HP کم بالانسش میکنن و اینجا هم همین کارو کردن و بهش 9000 HP دادن بر خلاف بقیه کاراکتر ها که 10000 HP دارن (به استثنای زانگیف که 11000 HP داره)آکوما زیادی قوی نیست؟احساس می کنم باید بالانسش کنند
چطوری روشون شد واسه استریت فایتری که Vega, Balrog, Sagat نداره کاراکتر مهمان بدن؟
من هنوز بازی میکنم ولی متاسفانه همونی هستم که خواستیم تکن بزنیم پینگمون ۲۵۰ بودکسی هست هنوز بازی کنه؟
اگه هسید اد کنیم