مشکل هیچوقت از بازی نبوده از کشور ما بوده.سلام دوستان ببخشید الان وضعیت آنلاین بازی چطور هست مشکلی دیگه نداره همه بخشها؟؟
قبلا گفتم این چیزا بگیر نگیر داره بسته به شهر و استانمشکل هیچوقت از بازی نبوده از کشور ما بوده.
درست هم نشده همچنان تحریمه و با تحریم شکن هم اکثر اوقات کار نمیکنه.
البته یکی از دوستان گفت با ایرانسل وصل میشه ولی خود ایرانسل یعنی پینگ بالا.
دقیقا بگیر نگیر داره من هم با شاتل و هم با همراه اول با الکترو بازی کردم یکوقتایی خوبه هم پینگش خوبه و هم قطعی نداره ولی یکوقتایی با اینکه پینگ خوبه یکهو قطع میشه بدترین زمان قطعی هم موقع مچ رنک هستش.یک وقتایی هم کلا پشت سر هم قطع وصل میشهقبلا گفتم این چیزا بگیر نگیر داره بسته به شهر و استان
من دارم با همراه اول بازی میکنم مشکلی نداره پینگش هم بد نیست
فقط الکترو کار میکنه برای من هم رو همراه اول هم ایرانسلهمراه اول چه دی ان اسی میزنید؟
بله واسه دیسکانکت شدن مکرره و باعث میشه فقط با کارت زردی های دیگه مچ بشیقضیه این کارت زرد چیه الان یک مدتی هست می بازم رنکم از پلات آمده روی گلد 4 ستاره بعدش دیدم امروز به من کارت زرد داده البته 2 سه روزی هست قطعی وسط مبارزات زیاد داشتم نمی دونم این دلیلش هست یا نه از وقتی کارت زرد داده بزور پلیر برای مبارزه پیدا میکنم
ممنون.برای همیشه یا زمان خاصی داره؟بله واسه دیسکانکت شدن مکرره و باعث میشه فقط با کارت زردی های دیگه مچ بشی
زمانشو نمیدونم ولی چند دست با همین کارت زرد بازی کنی و دیسکانکت نشی کارتت میپره ولی اگر بازم هی دیسکانکت بشی کارت قرمز میگیری که پاک شدنش بیشتر زمان میبره و مرحله بعدی هم بن موقتممنون.برای همیشه یا زمان خاصی داره؟
هازانشو یا همون QCB+K - 214K از هادوکن رد میشه و اگر بخوره به حریف و دستت سریع باشه سوپر آرت ۳ هم میتونی بزنی پشتش ولی چون یه کم کنده باید یه جورایی هادوکن حربف رو پیشبینی کنی. هازانشو مدیوم بهترین ورژنشه چون اگر دیر بزنی و طرف هادوکن بزنه بعد بلاک کنه کاملا امن هست و اگر بلاک کنی طوریت نمیشهخوب بعد از چند مسابقه کارت زرد برداشته شد و تونستم رنکم به گلد 5 ستاره ارتقا بدم دوستان من با چانلی بازی میکنم یک راهکار سرعتی برای نزدیک شد به اونهایی که ریو یا کن بر میدارند و فقط 2حرکت هادوکن و شوریو کن می زنند بگید بعضی ها شون خیلی رو مخی اینجوری می برند ضربه فایربال چانلی زدن سخته و تمام زمین طی نمی کنه مگر حالت شارژی که از درجه پاور کم میشه با پریدن سخته نزدیک شدن بهشون مخصوصا اگه شوریوکن بزنند
ارزش قیمتی که میزاره نداره به نظرم کاستومهای سوم هم مثل کاستوم های دوم باید بشه از طریق فارم کردن یا حداقل خرید با تیکت های بنفش بشه بدست آوردشکاستومهای سوم اد و آکی و آکوما و رشید. آکی خیلی خووبه. آکوما هم دوس دارم. اد که همون کاستوم SF5 هستش و رشیدم معمولی.
View attachment 337278View attachment 337279View attachment 337280View attachment 337281
ارزش قیمتی که میزاره نداره به نظرم کاستومهای سوم هم مثل کاستوم های دوم باید بشه از طریق فارم کردن یا حداقل خرید با تیکت های بنفش بشه بدست آوردش