تشکر پس باید اونارم داونلود کنمFighting Grounds باید دانلود بشه برای آنلاین بازی کردن، World Tour هم بخش کمپین سینگل پلیر هست اگه نخواستی دانلود نکن
من خیلی وقت پیش Fightcade رو واسه Third Strike نصب کردم ولی اصلا بازی نکردم هنوز داره رو پی سی خاک میخورهمیدونم سوال عجیبیه، ولی کسی هست اینجا تو fightcade استریت فایتر 3 پلی بده؟
ایبابا، تنهام مثل اینکهxdمن خیلی وقت پیش Fightcade رو واسه Third Strike نصب کردم ولی اصلا بازی نکردم هنوز داره رو پی سی خاک میخوره
اگه تازه کاری من پایه ام واسه بازی، صرفا واسه این نرفتم طرفش که حوصله ندارم بازی فایتینگ قدیمی رو برم آنلاین بازی کنم بعد بخورم به یکی که ۳۰ ساله داره بازی میکنهایبابا، تنهام مثل اینکهxd
یه سوال دیگه، کسی خبر داره استریت فایتر 6 تو چه ریجنی ارزونتره؟ اگه نیست همتون 60 دلار میخرین؟
یه 3 ماهی هست دارم پلی میدم، ولی خسته شدم انقدر کسی نبود باهاش درمورد بازی حرف بزنم، بین ایرانی جماعت که فایتینگ پلیر بزور پیدا میشه، خارجی جماعتم که اصلا آدم حساب نمیکننXDاگه تازه کاری من پایه ام واسه بازی، صرفا واسه این نرفتم طرفش که حوصله ندارم بازی فایتینگ قدیمی رو برم آنلاین بازی کنم بعد بخورم به یکی که ۳۰ ساله داره بازی میکنه
قیمت هم تو استیم به ترتیب چین، آرژانتین، ترکیه هست، کنسول رو نمیدونم
دقیقا یه مشکل بازی های قدیمی اینه که خیلی رندوم به یه یارو با سابقه 30 سال فایتینگ پلیری و 7 تا تورنومنت میخوریXDاگه تازه کاری من پایه ام واسه بازی، صرفا واسه این نرفتم طرفش که حوصله ندارم بازی فایتینگ قدیمی رو برم آنلاین بازی کنم بعد بخورم به یکی که ۳۰ ساله داره بازی میکنه
قیمت هم تو استیم به ترتیب چین، آرژانتین، ترکیه هست، کنسول رو نمیدونم
من فقط تو دیسکورد های خارجی واسه بازیای قدیمی و کوچیک مثل AC+R و BBCF هستمیه 3 ماهی هست دارم پلی میدم، ولی خسته شدم انقدر کسی نبود باهاش درمورد بازی حرف بزنم، بین ایرانی جماعت که فایتینگ پلیر بزور پیدا میشه، خارجی جماعتم که اصلا آدم حساب نمیکننXD
دارم میگردم ببینم تو دیسکورد یا جای دیگهای کامیونیتی فارسی واسه فایتینگ پلیرا هست یا نه, شما خودتون فقط تو بازی سنتر هستین؟ گلتی گیر و بلیزبلو که حتی تو بازی سنتر هم صفحه نداره
ممنون، حالا باید ببینم وی پی انی هست باهاش اکانت اتو این ریجنا بزنمD:
عه چه جالب، تنها بازیایی که من رو استیم دارم:dمن فقط تو دیسکورد های خارجی واسه بازیای قدیمی و کوچیک مثل AC+R و BBCF هستم
اینجا هم تاپیک FGC داره ولی خبری نیست زیاد
https://forum.bazicenter.com/threads/طرفداران-ژانر-fighting.95721/
کانال تلرام استریت فایتر هست اینجا حتما ادم پیدا میشهمیدونم سوال عجیبیه، ولی کسی هست اینجا تو fightcade استریت فایتر 3 پلی بده؟