Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
معمولا dns خالی جواب میده. اگه جواب نداد با برنامه الکترو به سرور تهران وصل میشم اوکی میشه
سلام دوتا سوالا
اینترنتتون چیه ؟
و اینکه چقدر پینگ میگیری تو بازی معمولا ؟
من با الکترو تست کردم در بهترین حالت نهایت کانکشن دو خط پلیر پیدا میکنه اونم بعد از کلی صبر کردن.
یوقتایی با پلیر از امارات و عربستان میندازه که ۴ خط کانکشن عالیه ولی خب خیلی کم پیش میاد

سلام دوتا سوالا
اینترنتتون چیه ؟
من با الکترو تست کردم در بهترین حالت نهایت کانکشن دو خط پلیر پیدا میکنه اونم بعد از کلی صبر کردن.
یوقتایی با پلیر از امارات و عربستان میندازه که ۴ خط کانکشن عالیه ولی خب خیلی کم پیش میاد
2 خط هم چندان بد نیست و همون پینگ معمول با اروپا هستش که بازی الکی بد جلوه میده
واسه من پینگ 120 که کلا 1 فریم تاخیر هست رو 2 خط نشون میده :))

2 خط هم چندان بد نیست و همون پینگ معمول با اروپا هستش که بازی الکی بد جلوه میده
واسه من پینگ 120 که کلا 1 فریم تاخیر هست رو 2 خط نشون میده :))
درسته ۲ خط اتفاقا خوبه مشکلی با این نیست.
فقط اینکه خیلی طولش میده تا پیدا کنه.
بیشتر واسم سواله که چرا وقتی پلیر از کشورای عربی با پینگای عالی هستن بازی نمیتونه پیداشون کنه.
تو بتل هاب که میرم کلی کانکشن خوب پیدا میشه ولی تو رنکد مچ هیچی. انگار رنکد مچ ریجن لاکی چیزیه.
الان شما خودت با چه نتی بازی میکنی، دی ان اس چی استفاده میکنی ؟

درسته ۲ خط اتفاقا خوبه مشکلی با این نیست.
فقط اینکه خیلی طولش میده تا پیدا کنه.
بیشتر واسم سواله که چرا وقتی پلیر از کشورای عربی با پینگای عالی هستن بازی نمیتونه پیداشون کنه.
تو بتل هاب که میرم کلی کانکشن خوب پیدا میشه ولی تو رنکد مچ هیچی. انگار رنکد مچ ریجن لاکی چیزیه.
الان شما خودت با چه نتی بازی میکنی، دی ان اس چی استفاده میکنی ؟
همراه اول با الکترو، گاهی اوقات موقع پیدا کردن مچ یا توی منو از سرور کپکام دیسکانکت میشه ولی خب میشه هر از چند گاهی یکی دو دست بازی کرد

سلام دوتا سوالا
اینترنتتون چیه ؟
من شاتل دارم
اکثر مچایی که تو رنک میاره پینگ زیر 100 هستش. پینگ اطراف 120 130 هم بعضا پیدا میشه که اونا هم قابل بازیه

دوستان بازی خودش نصب شد
اما ۲ تا مورد دیگه هست نزدم داونلود
نمیشه بازیش کرد باید اونا هم داونلود شه ؟!
Fighting Grounds باید دانلود بشه برای آنلاین بازی کردن، World Tour هم بخش کمپین سینگل پلیر هست اگه نخواستی دانلود نکن

• Like
Reactions: all4u

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or