ببخشید با DNS الکترو یا برنامه کامپیوترش؟این اواخر بدون مشکل با الکترو بازی میکنم، رنک، بتل هاب و لابی
کسی خواست بازی کنه آیدیم رو تو CFN اد کنه. ID: YerAlma
معمولا dns خالی جواب میده. اگه جواب نداد با برنامه الکترو به سرور تهران وصل میشم اوکی میشهببخشید با DNS الکترو یا برنامه کامپیوترش؟
سلام دوتا سوالامعمولا dns خالی جواب میده. اگه جواب نداد با برنامه الکترو به سرور تهران وصل میشم اوکی میشه
2 خط هم چندان بد نیست و همون پینگ معمول با اروپا هستش که بازی الکی بد جلوه میدهسلام دوتا سوالا
اینترنتتون چیه ؟
و اینکه چقدر پینگ میگیری تو بازی معمولا ؟
من با الکترو تست کردم در بهترین حالت نهایت کانکشن دو خط پلیر پیدا میکنه اونم بعد از کلی صبر کردن.
یوقتایی با پلیر از امارات و عربستان میندازه که ۴ خط کانکشن عالیه ولی خب خیلی کم پیش میاد
درسته ۲ خط اتفاقا خوبه مشکلی با این نیست.2 خط هم چندان بد نیست و همون پینگ معمول با اروپا هستش که بازی الکی بد جلوه میده
واسه من پینگ 120 که کلا 1 فریم تاخیر هست رو 2 خط نشون میده
همراه اول با الکترو، گاهی اوقات موقع پیدا کردن مچ یا توی منو از سرور کپکام دیسکانکت میشه ولی خب میشه هر از چند گاهی یکی دو دست بازی کرددرسته ۲ خط اتفاقا خوبه مشکلی با این نیست.
فقط اینکه خیلی طولش میده تا پیدا کنه.
بیشتر واسم سواله که چرا وقتی پلیر از کشورای عربی با پینگای عالی هستن بازی نمیتونه پیداشون کنه.
تو بتل هاب که میرم کلی کانکشن خوب پیدا میشه ولی تو رنکد مچ هیچی. انگار رنکد مچ ریجن لاکی چیزیه.
الان شما خودت با چه نتی بازی میکنی، دی ان اس چی استفاده میکنی ؟
من شاتل دارمسلام دوتا سوالا
اینترنتتون چیه ؟
و اینکه چقدر پینگ میگیری تو بازی معمولا ؟
من با الکترو تست کردم در بهترین حالت نهایت کانکشن دو خط پلیر پیدا میکنه اونم بعد از کلی صبر کردن.
یوقتایی با پلیر از امارات و عربستان میندازه که ۴ خط کانکشن عالیه ولی خب خیلی کم پیش میاد
شما آیدیت چیه تو بازی؟ اد کنم2 خط هم چندان بد نیست و همون پینگ معمول با اروپا هستش که بازی الکی بد جلوه میده
واسه من پینگ 120 که کلا 1 فریم تاخیر هست رو 2 خط نشون میده
من شما رو چند وقت پیش اد کرده بودم فکر کنمشما آیدیت چیه تو بازی؟ اد کنم
والا یادم نمیاد چند وقتیه تو بازی نرفتممن شما رو چند وقت پیش اد کرده بودم فکر کنم
Fighting Grounds باید دانلود بشه برای آنلاین بازی کردن، World Tour هم بخش کمپین سینگل پلیر هست اگه نخواستی دانلود نکندوستان بازی خودش نصب شد
اما ۲ تا مورد دیگه هست نزدم داونلود
نمیشه بازیش کرد باید اونا هم داونلود شه ؟!