الا این وضعیت اسکین و قیمتاشون به کنار...MK1 حتی نزدیک SF6 هم نتونست بشه خداییش.
نامکو از بس پرته اصلا نمیدونه microtransaction چی هست هر کمپانی دیگه ای بود بابت اون اسکین های NJPW تو تکن ۷ حسابی پول به جیب میزدجالب اینه که کاستوم ها رو داخل استور نذاشتن و باید با coin خود بازی خرید انجام بشه، مشکل اینجاست که هر کاستوم ۶ دلاره که میشه ۳۰۰ کوین اما فقط میشه مقادیر ۲۵۰ یا ۶۱۰ و بالاتر رو خریداری کرد، یعنی اگه یه نفر فقط ۱ کاستوم بخواد باید ۱۰ دلار پیاده بشه! یعنی از قصد قیمت ها رو طوری طراحی کردن که نتونی دقیق اون میزانی که میخوای سکه بگیری و همیشه یه مقدار بیشتر تو حسابت بمونه که دوباره وسوسه بشی خرج کنی!
اون از MK1 این از SF6 ببینیم T8 چه خوابی برامون دیده.
اسکین یور بدن ۵۰ دلارم کمه واسش به شرطی که اسکین آواتار نباشه
خیلی دوس دارم خوشحال باشم چون انیمه مورد علاقمه، ولی ازونور نمیدونم این آیتمارو چند میخوان بکنن تو پاچمون! مثلا اگه اسکین یور-سان واسه چانلی باشه، شاید همون ۱۵دلار قیمت بخوره مثل لاکپشتای نینجا باید ببینیم از آنیا چی میذارن.
کدوم پلتفرم و با کدوم نت بازی میکنی؟برای من آنلاینش کلا استفاده نداره میتونم وصل بشم لگ هم توی مسابقه ها ندارم ولی وسط مسابقه یکهو ارور میده و میندازه بیرون در حالیکه کانکشن وصله نمی دونم ولی وقتی با چانلی بازی میکنم این اتفاق بیشتر میوفته توی هاب فایت هم بیشتر از رنک این مشکل دارم با اینکه رنک سخت پلیر بیدا میکنه ولی این مشکل ارور کمتر دارم از زمان این آپدیت آخری وضعیتش بدتر شده هم با الکترو امتحان کردم و هم وی پی ان فرقی نداره
روی پی سی(استیم) هم با adsl شاتل امتحان کردم و هم با مبین نت وهمراه اول.اسکین یور بدن ۵۰ دلارم کمه واسش به شرطی که اسکین آواتار نباشه
کدوم پلتفرم و با کدوم نت بازی میکنی؟
وقتی یه خط هست باید پینگ 200-300 باشه ولی بازی انگار نمیتونه دقیقا پیش بینی کنه گاهی اوقات میری تو مچ میبینی نه پینگ کمتره.جدا از دیسکانکت ها و ادا هایی که با نت ما در میاره بزرگرین مشکل بازی این علامت آنتنه
یعنی چه معنی داره تو بازی ای که رول بک به این خوبی و تر و تمیزی داره پینگ 160-170 کانکشن قرمز حساب میشه خارجی های لوس و ننر هم این آنتن کم رو میبینن قبول نمیکنن در حالی که با رول بک پینگ نسبتا نرمال و خوبی هستش
یه خط که آره ولی مثلا 160 رو هم نارنجی نشون میده در حالی که رول بک از پایه واسه این ساخته شده که با همین حدود پینگ بشه راحت بازی کردوقتی یه خط هست باید پینگ 200-300 باشه ولی بازی انگار نمیتونه دقیقا پیش بینی کنه گاهی اوقات میری تو مچ میبینی نه پینگ کمتره.
خارجی ها ام که همینجوری مچ زیر 50 براشون ریخته طبیعیه قبول نکنن.
60 گیگ بازی رو واسه rage quit پاک کردی؟ من حاضرم خود پی سی و کنسول رو بزنم خورد و خمیر کنم ولی خودمو دوباره درگیر دانلود نکنم یه کم با DNS و سرور دانلود ور برو و مودم ریست کن شاید درست شد اگرم نصب کردی CID رو بده ایشالا اینجا دیگه پینگ 200 نمیده
سلام اولا که کلا دلیلی نداره بخوای حتما کلاسیک هم یاد بگیری چون با همون مدرن میشه تا بالاترین رنک هم رسید.من کلا استریت فایتر باز نیستم ولی با این نسخه خیلی حال کردم مخصوصا کنترل مدرن کار رو راحت تر کرده ولی می خواستم کلاسیک یاد بگیرم یک چند باری امتحان کردم ولی خیلی سخته نمی دونم این حرفه ای ها چطور پشت سر هم کمبو می زنند . بهترین کارکتر بشه با اون راحتر یاد گرفت کدوم معمولا روی مدرن کنترل با چان لی و کمی و تا حدودی کن راحت بازی میکنم ولی کلاسیک خیلی حرکاتش سخته به نظرم
به نظر من لوک بهترین کاراکتر مدرنهمن کلا استریت فایتر باز نیستم ولی با این نسخه خیلی حال کردم مخصوصا کنترل مدرن کار رو راحت تر کرده ولی می خواستم کلاسیک یاد بگیرم یک چند باری امتحان کردم ولی خیلی سخته نمی دونم این حرفه ای ها چطور پشت سر هم کمبو می زنند . بهترین کارکتر بشه با اون راحتر یاد گرفت کدوم معمولا روی مدرن کنترل با چان لی و کمی و تا حدودی کن راحت بازی میکنم ولی کلاسیک خیلی حرکاتش سخته به نظرم
من کلا استریت فایتر باز نیستم ولی با این نسخه خیلی حال کردم مخصوصا کنترل مدرن کار رو راحت تر کرده ولی می خواستم کلاسیک یاد بگیرم یک چند باری امتحان کردم ولی خیلی سخته نمی دونم این حرفه ای ها چطور پشت سر هم کمبو می زنند . بهترین کارکتر بشه با اون راحتر یاد گرفت کدوم معمولا روی مدرن کنترل با چان لی و کمی و تا حدودی کن راحت بازی میکنم ولی کلاسیک خیلی حرکاتش سخته به نظرم