من چند وقته کلا سر کارم یعنی وقت ندارم بازی کنم از اونور رنک بازی کردن هم حوصله میخواد واسه همین کم پیدامچرا از بازیسنتر هیشکی انلاین نمیشه
فقط @SNIPER II بود که یه ماه اول فقط میومد
بقیه اگه هستید بگید آیدیتون.
درسته تو ایرانیم و نت افتضاحه ولی همینجوریش من تاحالا هفتصد هشصد تا مچ آنلاین زدم.
و اینکه گاهی اوقات با افراد هم وطن وقتی بازی میکنی پینگ زیر 50 هم میاد دیگه عملا انگار بغل دستته.
میخوام بگم وضعیت Custom room کلا خیلی بهتر از مچ میکینگ هست.
منم هر حالتیو به رنک ترجیح میدممن چند وقته کلا سر کارم یعنی وقت ندارم بازی کنم از اونور رنک بازی کردن هم حوصله میخواد واسه همین کم پیدام![]()
الان خواستم بعد مدت ها برم دو دست بازی کنم با شکن باز نشدمنم هر حالتیو به رنک ترجیح میدم
یکی اینکه حداکثر سه بار میتونی با طرف بازی کنی دیگه اصن جنبه یادگیری پیدا نمیکنه.
بعدم علکی استرس میگیری ک نبازی
برا همین دیگه خیلی دنبال رنک نیستم کژوال سرچ رو هم روشن میکنم.
اره من شکنم ولی با گیرآپ میگن بهتره.الان خواستم بعد مدت ها برم دو دست بازی کنم با شکن باز نشد
چجوریاست؟
با شکن میزنی؟
منم ماه اول بیشتر بازی میکردم پینگه اذیت میکرد یه مدت پلی ندادم با خارجیا پینگم میرفت بالای دویست قابل بازی نبود ولی درست میگی با داخل پینگ خوبی میده خواستی اد کن شبا هستم یه کاستوم مچ بزنیم xSM23xچرا از بازیسنتر هیشکی انلاین نمیشه
فقط @SNIPER II بود که یه ماه اول فقط میومد
بقیه اگه هستید بگید آیدیتون.
درسته تو ایرانیم و نت افتضاحه ولی همینجوریش من تاحالا هفتصد هشصد تا مچ آنلاین زدم.
و اینکه گاهی اوقات با افراد هم وطن وقتی بازی میکنی پینگ زیر 50 هم میاد دیگه عملا انگار بغل دستته.
میخوام بگم وضعیت Custom room کلا خیلی بهتر از مچ میکینگ هست.
اینو سرچ کردم چیزی نیومدxSM23x
این آیدی psn هستش من شما رو تو لیست استریت دارم ولی dns شکن کار نمیکنه متاسفانه چند روزه با چی وصل میشید؟اینو سرچ کردم چیزی نیومد
البته یکی تو پروفایلم هست Siavash_4965 همچین چیزی شما نیستی نه؟
بهرحال کپ کام آیدی من اینه:
Omid_Dhm
salam.ba che dns bazi mikonid.نمیدونم تو بقیه فایتینگ ها ام این هست ولی این ژتون های Rental Fighter خیلی خوبه
اصن نیازی نیست هر کاراکتری میاد حتما بخری، اینو میزنی یک ساعت میتونی استفاده کنی
من تا زمانی که AKI اومد پنج تا جمع کرده بودم ینی میتونسم پنج ساعت استفاده کنم.
البته بعد دیدم زیادی کاراکتر خفنیه خریدمش دیگه![]()
من شکنم ولی با گیرآپ میگن بهتره.
salam.ba che dns bazi mikonid.