منم بازی میکنم ولی معمولا آخر شب اونم اگه اینترنت مشکل نداشته باشه این چند وقت خیلی اذیت میکنه از طرفی دسته بازی هم ایراد داره باید به فکر دسته جدید باشم برای همین با کارکتر اصلیم چانلی فعلا بازی نمی کنم دوستان این حرکت shiku sen جوری چطوری می زنید حتی توی راهنما کارکتر هم نتونستم حتی با کیبوردم تست کردم نشد قلق خاصی داره؟کسی هست هنوز بازی کنه؟
اگه هسید اد کنیم
خو شاید تو این خوب باشه ادد کنمن هنوز بازی میکنم ولی متاسفانه همونی هستم که خواستیم تکن بزنیم پینگمون ۲۵۰ بود
باید بپری به سمت جلو بعد سریع رو هوا بزنی، قلق خاصی ندارهمنم بازی میکنم ولی معمولا آخر شب اونم اگه اینترنت مشکل نداشته باشه این چند وقت خیلی اذیت میکنه از طرفی دسته بازی هم ایراد داره باید به فکر دسته جدید باشم برای همین با کارکتر اصلیم چانلی فعلا بازی نمی کنم دوستان این حرکت shiku sen جوری چطوری می زنید حتی توی راهنما کارکتر هم نتونستم حتی با کیبوردم تست کردم نشد قلق خاصی داره؟
ممنون امتحان کردم بعد از چند بار تمرین حرکت زدم ولی سخته یا حداقل با این وضعیت دسته و اینکه دستم با کیبورد عادت نداره بی خیال جوری شدم یا اگه هم برم روی بقیه حرکاتش و کومبو ها باید تمرکز کرد روی رنک چانلی فعلا ریسک نمی کنم تا دسته تعویض کنم فعلا دارم یکی یکی کارکترهایی ازشون خوشم میاد امتحان می کنم ببینم کدوم میشه توی این وضعیت رفت البته آکی فعلا بد به نظرم نمیرسه توی کارکترهای پولی این یکی قبلا گرفته بودم اسم پروفایل منم Nina هستباید بپری به سمت جلو بعد سریع رو هوا بزنی، قلق خاصی نداره
دسته هم نداری اتفاقا چانلی آسون تره چون چارج داره و آنتی ایرش هم موشن نیست دیگه نیازی نداری دوباره به موشن زدن رو کیبورد عادت کنی
@Changed_Man 50 الان دیدم قبلا ادت کرده بودم
پی بحث چارج Guile هم انتخاب خوبیه چون کلا یه QCB داره اونم تو کمبو مهم نیستممنون امتحان کردم بعد از چند بار تمرین حرکت زدم ولی سخته یا حداقل با این وضعیت دسته و اینکه دستم با کیبورد عادت نداره بی خیال جوری شدم یا اگه هم برم روی بقیه حرکاتش و کومبو ها باید تمرکز کرد روی رنک چانلی فعلا ریسک نمی کنم تا دسته تعویض کنم فعلا دارم یکی یکی کارکترهایی ازشون خوشم میاد امتحان می کنم ببینم کدوم میشه توی این وضعیت رفت البته آکی فعلا بد به نظرم نمیرسه توی کارکترهای پولی این یکی قبلا گرفته بودم اسم پروفایل منم Nina هست
کپ آیدیت چیه؟باید بپری به سمت جلو بعد سریع رو هوا بزنی، قلق خاصی نداره
دسته هم نداری اتفاقا چانلی آسون تره چون چارج داره و آنتی ایرش هم موشن نیست دیگه نیازی نداری دوباره به موشن زدن رو کیبورد عادت کنی
@Changed_Man 50 الان دیدم قبلا ادت کرده بودم
نه خیلی وقته بازی میکنم ولی نه حرفه ای. اول با مدرن شروع کردم ولی بعدش رفتم روی کلاسیک الان با چانلی تا پلات یک ستاره رفتم کم کم داره نزدیک به 2 ستاره میشم تنها حرکتی که برای من سخت بود همین حرک جوری بودش باید توی پرش سریع انجام بشه که البته همین حرکت روی مدرن خیلی راحته فعلا تا وضعیت دسته دارم با آکی میرم از وقتی دستم روی کلاسیک عادت کرده دیگه نمی تونم برم مدرن با اینکه مدرن ساده تره .همین آکی تا وقتی مدرن بازی میکردم پلات یک ستاره بودم بعد از آمدن روی کلاسیک الان به گلد یک ستاره تنزل پیدا کردم البته با آواتار همون مدرن می رمکپ آیدیت چیه؟
بعد رو پلی استیشن گرفتی یا استیم؟
@Dante _Sparda
حرکتی که گفتی راحت ترین نوع موشن اینپوت هست (ربع دایره) اگه تازه اومدی بجای درگیر شدن با اینپوت ها بذار رو مدرن که خود بازی رو یاد بگیری، منم همینکار کردم وقتی میبینم ملت راحت تا Master میرن با مدرن، چه کاریه ادم اذیت بشه
TMK47کپ آیدیت چیه؟
بعد رو پلی استیشن گرفتی یا استیم؟
@Dante _Sparda
حرکتی که گفتی راحت ترین نوع موشن اینپوت هست (ربع دایره) اگه تازه اومدی بجای درگیر شدن با اینپوت ها بذار رو مدرن که خود بازی رو یاد بگیری، منم همینکار کردم وقتی میبینم ملت راحت تا Master میرن با مدرن، چه کاریه ادم اذیت بشه
الکترو خوب جواب میدهسلام دوستان
من بازی رو دیشب خریدم گفتم واسه اولین بار تست کنم. چندتا سوال داشتم. \
با چیزشکن باید پلی داد؟
دی ان اس خاصی استفاده میکنید؟
پینگتون توو بازی معمولا چنده؟
پینگ چند خوبه؟
اصن میشه با نت ما خوب آنلاین بازی کرد؟
ممنونالکترو خوب جواب میده
پینگ هم بسته به ریجن حریف از ۷۰-۸۰ هست تا ۱۵۰
با نت ما نسبتا خوبه (حداقل از تکن خیلی بهتره) فقط اگر کنسول داری از وای فای استفاده نکن که لگ به حداقل برسه
نه فقط پرچم کنار اسمته که میتونی بعدا عوضش کنیممنون
اینکه اولش میگه کشور رو انتخاب کن، روی پیدا کردن حریف تاثیر داره؟ یعنی حتما باید ایران رو انتخاب کنم یا هرکشوری رو انتخاب کنم فرقی نداره؟
نمایش پینگ بازی خیلی بدهاحساس لگ نمیکنم ولی همه مچها سیگنال تا ته خالیه
اکثر حریفها سیگنال رو میبینن و رجکت میکنن مچ رو