Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
سلام دوستان
من میخوام Street Fighter 6 روی کنسول بگیرم.نسخه base,deluxe و ultimate داره.
حقیقتش گیج شدم برای آنلاین زدن که چه نسخه ای و برای چه regionیی بگیرم ؟ من دو اکانت رو psn دارم یکی US یکی اروپا-انگلیس.
رو reddit میخوندم که انگار بازی region lock هست برای matchmaking که خیلی از این موردش ایراد گرفته بودند ولی من متوجه نشدم دقیقا منظور چی هست؟ انگار یعنی matchmaking فقط تو محدوده region انجام میشه. از طرفی هم صحبت از Crossplay کرده بودند که پلتفرمهای مختلف میتونن با هم آنلاین Play کنند.
ممنون میشم دوستان با تجربه راهنمایی کنند.

سلام دوستان
من میخوام Street Fighter 6 روی کنسول بگیرم.نسخه base,deluxe و ultimate داره.
حقیقتش گیج شدم برای آنلاین زدن که چه نسخه ای و برای چه regionیی بگیرم ؟ من دو اکانت رو psn دارم یکی US یکی اروپا-انگلیس.
رو reddit میخوندم که انگار بازی region lock هست برای matchmaking که خیلی از این موردش ایراد گرفته بودند ولی من متوجه نشدم دقیقا منظور چی هست؟ انگار یعنی matchmaking فقط تو محدوده region انجام میشه. از طرفی هم صحبت از Crossplay کرده بودند که پلتفرمهای مختلف میتونن با هم آنلاین Play کنند.
ممنون میشم دوستان با تجربه راهنمایی کنند.
ریجن لاکش بسته به IP موقع بازی کردن هست. من روی اکانت ایکس باکس آمریکا خریدم ولی همش دارم با پلیر عرب و اروپایی بازی میکنم. مشکل مچ میکینگش اینه که گاهی اوقات خیلی سخت میگیره ولی VPN سرور یه کشور همسایه پر جمعیت رو بزنی درست میشه که برای ما به خاطر پینگ و پکت لاس ممکن نیست و به خاطر همین گاهی اوقات زیاد مچ پیدا کردن طول میکشه. مثلا من تو شلوغ ترین رنک بازی هستم ولی گاهی اوقات کلا دو سه نفر بیشتر پیدا نمیکنه و شانسی منو همش میندازه جلوی یکی از اون چند نفر.
ضمنا برای آنلاین بازی کردن هم DNS نیازه.

آخرین ویرایش:
با آپدیت بعدی قراره قابلیت replay takeover به بازی اضافه بشه یعنی مثل Tekken 8 اگر جایی نفهمیدین چی شد و چی کار باید میکردین میتونین برین توی ریپلی و تو همون لحظه دوباره کنترل کاراکتر رو به دست بگیرین و آپشن های مختلف رو امتحان کنین

• Love
Reactions: Dante _Sparda
معلوم نیست دوباره دارن با اینترنت چه کار می کنند از دیروز دیگه با الکترو کار نمی کنه

الکترو برای من که خیلی وقته کلا رفته تو باقالیا. وقتی باهاش وصل میشم سرعت و پینگ افتضاح میشه :D

الکترو برای من که خیلی وقته کلا رفته تو باقالیا. وقتی باهاش وصل میشم سرعت و پینگ افتضاح میشه :D
برای من تا هفته پیش تقریبا خوب بود ولی از این هفته خراب شده قطعی زیاد بود تا دیروز که کلا اصلا به سرور بازی وصل نمیشه بقیه دی ان اس ها کلا برای اس اف کار نمیکنه

بالاخره یکی از خواسته های دیرینه ام محقق شد
یه هوش مصنوعی بذارن تو بازی فایتینگ که ما که اینترنتمون نمیکشه با آدمای واقعی بازی کنیم استفاده کنیم

هوش مصنوعی که گذاشتن واقعا خوبه خیلی خیلی طبیعی تر از cpu عادی رفتار میکنه

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or