Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
بالاخره یکی از خواسته های دیرینه ام محقق شد
یه هوش مصنوعی بذارن تو بازی فایتینگ که ما که اینترنتمون نمیکشه با آدمای واقعی بازی کنیم استفاده کنیم

هوش مصنوعی که گذاشتن واقعا خوبه خیلی خیلی طبیعی تر از cpu عادی رفتار میکنه
Killer Instinct از سال 2013 این مود رو داشت و تکن ۸ هم تو بازی های جدید داره

سوال منم هست، نمیدونم چرا این کمپانی ها انقد میترسن و تحریم میکنن. از زمانی بازی اومد سال پیش تا الان اندازه یک ماه هم نتونستم درست بازی کنم.

وقتی dns های تحریم شکن میزنی صرفا نوع ارورش عوض میشه اکثر مواقع!!

واقعا خیلی اذیت کننده شده هر گیم فایتینگ جدیدی که میاد غیرقابل بازی، هرچند من همین ۸ ماه پیش بازی میکردم مشکلی نبود اما الان هیچجوره کانکت نمیشه و با vpn هم که یه واقعیتی اصلا نمیشه بازی کرد سر همینم ناامیدانه اومدم اینجا ببینم شما دوستان راه حلی پیدا کردید یا نه
سوال منم هست، نمیدونم چرا این کمپانی ها انقد میترسن و تحریم میکنن. از زمانی بازی اومد سال پیش تا الان اندازه یک ماه هم نتونستم درست بازی کنم.

وقتی dns های تحریم شکن میزنی صرفا نوع ارورش عوض میشه اکثر مواقع!!

واقعا خیلی اذیت کننده شده هر گیم فایتینگ جدیدی که میاد غیرقابل بازی، هرچند من همین ۸ ماه پیش بازی میکردم مشکلی نبود اما الان هیچجوره کانکت نمیشه و با vpn هم که یه واقعیتی اصلا نمیشه بازی کرد سر همینم ناامیدانه اومدم اینجا ببینم شما دوستان راه حلی پیدا کردید یا نه
سلام من نت مبین نته تا همین یه ۲ هفته پیش الکترو سرور تهران lct داشت عالی بود مچ میکینگ پینگ ۹۰ هم میداد
ولی سرورش خراب شد دیگه با هرچی میرم ارور میده بعضی وقتا با سرورا دیگه الکترو وارد میشه ولی اصن مچ میکینگ چیزی پیدا نمیکنه یا ارور میده پینگ داخل بتل هاب با اروپایی ها هم همش ۱۸۰ ایناست
رنک هم بخاطر مشکلات مچ میکینگ نمیشه بازی کرد

قیافش رو خیلی خوب درنیاوردن به نظرم.
تو DoA بهتر بود.

1000086129.jpg
حضورش توی استریت فایتر هم به منظور تبلیغ بازی Fatal Fury City of the Wolves هست :دی
کراس پروموشن هست، اون طرف هم کن و چانلی رو داریم.

SF6 قیافه کی رو درست درآورده که این بخواد دومیش باشه :))

خار مادر کاراکتر دیزاینه sf6 کل کاراکترای نیتیو عالین حالا کاراکترای snk گیر میدین همینا ام از بیشتر زوایا خوبه قیافشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or