Killer Instinct از سال 2013 این مود رو داشت و تکن ۸ هم تو بازی های جدید دارهبالاخره یکی از خواسته های دیرینه ام محقق شد
یه هوش مصنوعی بذارن تو بازی فایتینگ که ما که اینترنتمون نمیکشه با آدمای واقعی بازی کنیم استفاده کنیم
هوش مصنوعی که گذاشتن واقعا خوبه خیلی خیلی طبیعی تر از cpu عادی رفتار میکنه
سوال منم هست، نمیدونم چرا این کمپانی ها انقد میترسن و تحریم میکنن. از زمانی بازی اومد سال پیش تا الان اندازه یک ماه هم نتونستم درست بازی کنم.
وقتی dns های تحریم شکن میزنی صرفا نوع ارورش عوض میشه اکثر مواقع!!
سلام من نت مبین نته تا همین یه ۲ هفته پیش الکترو سرور تهران lct داشت عالی بود مچ میکینگ پینگ ۹۰ هم میدادواقعا خیلی اذیت کننده شده هر گیم فایتینگ جدیدی که میاد غیرقابل بازی، هرچند من همین ۸ ماه پیش بازی میکردم مشکلی نبود اما الان هیچجوره کانکت نمیشه و با vpn هم که یه واقعیتی اصلا نمیشه بازی کرد سر همینم ناامیدانه اومدم اینجا ببینم شما دوستان راه حلی پیدا کردید یا نه
متاسفانه دنیا هنوز پذیرش این همه زیبایی رو نداره.قیافش رو خیلی خوب درنیاوردن به نظرم.
تو DoA بهتر بود.
View attachment 359187
کراس پروموشن هست، اون طرف هم کن و چانلی رو داریم.
SF6 قیافه کی رو درست درآورده که این بخواد دومیش باشهقیافش رو خیلی خوب درنیاوردن به نظرم.
تو DoA بهتر بود.
View attachment 359187
کراس پروموشن هست، اون طرف هم کن و چانلی رو داریم.
خار مادر کاراکتر دیزاینه sf6 کل کاراکترای نیتیو عالین حالا کاراکترای snk گیر میدین همینا ام از بیشتر زوایا خوبه قیافشون.
منم احتمالا بین کارکتر های پولی ایشون بگیرم البته فبلا آکی گرفتممای پرفروش ترین کاراکتر تاریخ استریت فایتر خواهد بود
بدلیل گیمپلی زیبا و برجسته
بوکمارک کنید.